Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@basice to je lež jako věž .... :/ mě se občas zda ze lekari snad nestudovali . Nic jen tak nezmizí . Prave jednou z možnosti je, ze telo dokáže zpracovat to co dřív nesnášelo , telo přestane vysílat signál navenek. Ale uvnitr se ničí .
Jako celiak který dlooouho neví o tom ze nesnáší lepek , někteří lekari tvrdí ze se smí porušovat bezlepkova dieta a ze dokonce si má telo zvykat . Blbost . To je hrozny tvrzení ... tím se akorát ničí střevo . Ve střevě sídlí alfa omega všeho . Bakterii hlavně - těch dobrých i špatných a prave o nich se říká ze ve střevě hledej imunitu . Pak samozřejmě i protiklad.
Milé maminky, i když jsem se neúčastnila aktivně, vždy jsem u vás našla rady, tipy a útěchu," že v tom nejsem sama"☺Chtěla bych vám tímto poděkovat za tuto diskuzi a popřát vám i vašim miminkům hlavně pevné zdraví ☺díky moc
Tak holky, oficialni presun do soukromi! 🙂 Dekuji moc za 750 stranek spolecnych chvil.
Díky a odted ted také už jen tam ;) ať to nesleduji všude
@bombat ne, ten musí mít zas něco spesl. Nevím přesně jak se to jmenuje,ale má v pupíku takový výrůstek kulatý a ten pupíček takový vystouplejsi. On s ním měl problém od začátku,měl široký pupečník a špatně mu sesychal, pomalu,museli mu dát dvě svorky, krvácelo mu to tam kde byly ty cévy. Tak dezinfikujeme a uvidíme. Na další kontrolu máme jít za měsíc.
A už se taky přesouvám 🙂
Holky pridate mě taky? Jsem tam jako elikafred
@seveneye Urcite ten zvuk oceanu zkus 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=Zk82qxCgkuM@misak48 Ja si snad tu knizku jeste koupim. Cetla jsem jenom nejake vycucy z webu..ale je to super!
@jednaholkaa A neskáčou do toho na tom Youtube reklamy?
Holky, já se přesouvat nebudu. Popravdě, moc jsem nepsala ani sem, mnohé názory jsou proti mému přesvědčení, tak budu raději svůj volný čas věnovat sobě a dětem než čtením diskusi a příspěvků, které mě rozciluji 😊
Přeji spousty krásných chvil s vašimi dětmi 💖
@evelinkaw To mi připadá škoda, tím spíš, jestli jsi věci často viděla jinak. Zaregistrovala jsem myslím, že jsi proti očkování, jinak nevím, buď jsem to zrovna nečetla nebo zapomněla nebo jsi to neventilovala. Každopádně diskuzní fórum, kde mají všichni stejný názor je podle mě dost naprd.
@evelinkaw Tobě taky,ať vám Emička dělá jenom radost 😍
Ahojky holky😀 taky jsem tady delší dobu nebyla 😣 s těma dvouma lumpama je to náročnější 😁 jinak Kristiánek je zlatíčko, v sobotu už má měsíc, krásně přibírá, za 14dni přibral 510g 😍 dnes v noci spal od půl 10 do 4 😍 konečně jsem se trochu dospala. Posíláme pozdrav 😘
@dominika963852
Ahojky,jak to zvládáš a dvouma?? Co nového u vás??
@bombat Hele neskacou 🙂 Jenom mozna na zacatku je reklama.
Jinak holky ja mam zanet prsou, ted uz obou :( Pres noc jsem se snazila to rozhanet tvarohem, ale mela jsem ten vanickovy a to bylo asi spatne (ma to byt kostka) a tak dneska jsem dostala atb :( Bohuzel ac jsem odpurcem atb, uz jsem v takovem stavu, ze jsem za ne rada. Starat se se zimnici o rvouci dite opravdu nic moc..
@jednaholkaa teda to mě mrzí. Já měla zatvrdlé prso včera,ale hned jsem nahřívala,masirovala a malého dala na kojení z boku a dobrý. Určitě ATB vhodné jsou. Zrovna minulý týden měli v Sama doma seriál o zánětech a tuším koncem týdne mluvili o zánětu prsu.
@skretik Ja zadny probiotika nedavam. Mela bych? Pomuze to s tim obcasnym brekem? Ja nevim jestli je to od briska :/ Zitra se asi zeptam pediatra.. Preventivne by to asi nevadilo nebo?
@andelka To moje ani tak tvrde nebylo, zacalo to zimnici a teplotou a pak az zrudlo. Kojila jsem taky z opacne polohy, ale nepomohlo. Ale je to sila, jak rychle se cloveku udela docela dost blbe..
@jednaholkaa Taky jsem to zažila, naštěstí jsme to s manželem a se Štěpánkem stihli rozehnat. Taky už jsem měla zimnici a horečku 39 stupňů, bylo mi strašně zle. A stejně jako Tebe mě zarazilo, jak rychle to nastupuje. Jinak já používala vaničkový tvaroh a fungovalo to výborně, na tom tolik nesejde, ten "nevaničkový" je hustší, tak asi líp drží.
Tak ať se Ti brzy uleví. Antibiotika jsou problém když se dávají nadbytečně, preventivně apod., tohle je určitě opodstatněný.

Sestitydenni kontrola u nas: Tecko ma 4750 g a 56 cm. Od porodni vahy ma tedy nahornahore nejakych kilo a pul a 6 cm. Se divim, ze ty deti neboli kosti, jak tak rychle rostou..