icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

misak48
3. srp 2018

@jessulka no podle prstýnku, čínského kalendáře, krve i bedaru to tak vychází 😃 tak jsem zvědavá a doufám, že v úterý už Dr. zkusím aspoň tipnout 😃 ale třeba to fakt bude ten slon 😀

misak48
3. srp 2018

@jessulka tak to já naštěstí váhu držím pořád stejnou, jen to břicho roste... Ale ono se není čemu divit, vzhledem k tomu, že mám z diabetologie zakázané jíst skoro všechno...

jessulka
3. srp 2018

@misak48 To máš dobrý, že váhově nepribiras. To já budu o Vánocích jak spodní sněhová koule od sněhuláka 😂

michaelarei
3. srp 2018

@jessulka mám stejne 56 normalne a ted 62 hruzaaa

misak48
3. srp 2018

@jessulka aspoň si budeš moct dat cukroví bez výčitek 😉 já už vymýšlím, jak to proboha udělám, abych si mohla dát aspoň nějaké, když mám kompletně zakázaný cukr i med i všechno co cukr obsahuje... Teď jsem nasla, že cekankovy sirup není tak strasny, tak se musím zkusit zeptat, jestli mi dovolí si pár kousků nějakého cukroví udělat aspoň z něj. Jinak ty Vánoce snad nepřežiju 😀

jenssy
3. srp 2018

Ahoj holky, tak jsem dnes poprvé zažila opravdový strach o prcka. Doktorka mě vyděsila, mám strašně vysoký hodnoty protilátek antiTPO = 878, norma je asi do 40, které mi pomalu, ale jistě ničí štítnou žlázu a ta tedy nepracuje za oba, tak jak by měla ☹ dostala jsem hormony, které musím brát celé těhu a ještě i během kojení. Ale mimču prý hrozí špatně vyvinutá nervová soustava ☹ jsem z toho úplně vyřízená, doma jsem bulela jak želva ☹ Jinak u nás jsme zvládli výběr jmen omezit na 3 pro holčičku (Nikolka, Martinka, Deniska) a 3 pro kluka (Marek, Petr, Michal)...včera jsem byla v poradně, tak už máme 4,3 cm a paní doktorka se mě sama ptala, jestli má hledat pohlaví....myslím si, že to ještě nemůže být na konci 11.týdne vidět, ale říkala, že to vypadá na kluka (a i já jsem to asi viděla 😀)...ale třeba mi to potvrdí v Gennetu na screeningu. Řekli to tam některé z vás už v tom 13. týdnu?

arielka222
3. srp 2018

@michaelarei
@misak48 holky tak já u syna loni začínala na 58 a skoncila na 78. Ještě sem to po něm ne zhubla a už zase kynu, momentálně 62 a začínala jsem na 59. Ale pristi léto už dam 55 😂 mám cíl 😀

arielka222
3. srp 2018

@jenssy v Gennetu ti to ve 13tt neřeknou. Dnes jsme tam byla a dr říkal ze to je jak hod minci a ze jistě to řeknou až ve 20tt 🙂

vilmic
3. srp 2018

@misak48 hezkej pupík, ale já už mám taky slušnej. Ale jakou mám prdel, to je teprv něco.. 😂

michaelarei
3. srp 2018

@vilmic krásný Hezký rostete..
My takhle před týdnem.

jenssy
3. srp 2018

@michaelarei
@vilmic
Holky, v jakém jste týdnu? Já se budu v 16. týdnu vdávat a potřebuju se vejít do šatů, trochu mě děsí, že už to asi nedám 😀

michaelarei
3. srp 2018

@jenssy Já jsem dnes 12+1 ...

vilmic
3. srp 2018

@jenssy Já jsem 14+4.

jenssy
3. srp 2018

@michaelarei tak to jsi přesně o týden víc než já 🙂 já zatím změny na bříšku úplně nepozoruji, ale taky nejsem úplně nejštíhlejší, takže se to zatím ztratí do mého normál břicha 😀

smigli
autor
3. srp 2018

Jinak k dedeni tech jmen. Ja jsem proste sobec a nechci, aby mi pak rikali stara. Mam takhle tetu a od doby, co se bratranec ozenil s zenou stejneho jmena, je to Mirka mlada a Mirka stara..

smigli
autor
3. srp 2018

@misak48 Teeda, to uz je pupek! Na prvni dite.. Ale zas je sance, ze uz treba moc neporoste pak.. Na mne to u prvniho tehotenstvi nebylo videt tak do sedmeho mesice. Zato ted uz to videt je taky. :D

dominika963852
3. srp 2018

@jenssy Tak snad bude vše v pořádku, držím pěsti. ;)
Proč by ne,když má dobrý utz a sama si takhle troufla,kluci jdou prý poznat rychleji. Mě to tedy u syna ve 13tt na velkým utz řekli a i sama jsem to viděla mám to i na cd natočený . Když se pěkně ukáže tak by ti to říct mohli 🙂

jenssy
3. srp 2018

@dominika963852 no natáčela si ho tam pěkně, ale nakonec se mi zdálo, že je to vidět docela pěkně, ale pořád si říkám, že to přeci ještě takhle brzy nemůže být vidět. Řekla mi, že to mám v Gennetu zatajit, jestli to třeba sami potrvdí 🙂

dominika963852
3. srp 2018

@jenssy Zeptat se můžeš,za to nic nedáš ;)

misak48
3. srp 2018

@jenssy jestli se vejdeš teď, tak to za týden taky nebude problém určitě 😉 mě se zítra vdává kamarádka, je 22tt a vypadá jak kdyby se víc najedla. Vůbec by nikdo podle bříška netipoval, že je těhotná 🙂

jenssy
3. srp 2018

@misak48 😀 no já nevím, teď vypadám pořád stejně se mi zdá, ale svatbu mám až za 5 týdnů...prý se do nich vejdou nevěsty o 2 velikosti větší, ale jsou na šněrování a úplně si to s břichem nedovedu představit 😀

vilmic
3. srp 2018

Já vám ukážu břicho v den porodu syna.. 😂 na fotce mám 91 kilo.

Úplně mě děsí kam se dostanu teď.

jenssy
3. srp 2018

@vilmic jééé, to je malinký na to, že je to v den porodu 🙂 to bych brala 😀 bojím se, že se budu valit jako sud 😀

jenssy
3. srp 2018

@vilmic a na 91 kg opravdu na fotce nevypadáš 🙂

vilmic
3. srp 2018

@jenssy Já jsem řikala, že ho nosim na prdeli. 😂😂 a teď to vypadá, že bide jedno v břiše a druhý taky na prdeli. 😂 Tu váhu jsem taky nechápala. Dokonce sestra u přijmu mi to nevěřila.. určitě si budu přidávat.

basice
3. srp 2018

@renulkka to jsi moc hodná, že jsi si vzpomněla. Včera mě brali jen krev, plus rychlý ultrazvuk s změření miminka. Mimi je o 4 dny starší, takže jsem aktuálně 11+4 a termín posunut na 18.2. Na screening jdu 13.8. takže už za chvíli. Nevím, proč mě to sestřička neřekla do telefonu rovnou, že to bude takto na dvakrát. Z Samíka mě to dělali v jeden den.

misak48
3. srp 2018

@jenssy budu držet palce, aby to bylo vše v pohodě 🙂 věřím že bude a že jsem fakt rarita co se růstu břicha týče.... Já jsem rozhodně nebyla hubená před otěhotněním, ale břicho jsem moc neměla. Tak si to vysvětluju tak, že teď se mi všechen ten tuk, ktery šel předtím "zatáhnout" prostě asi vyvalil ven, když vevnitř už pro něj není místo...

jessulka
3. srp 2018

Máte krásná bříška. Aspoň mužu porovnávat s tim mým. Koukám, ze u tech chapecku je to brisko opravdu víc dopředu, u holcicek je vic roztekle i po stranách. To budou prekvapka, az nam to reknou Dr. na tuty.

jessulka
3. srp 2018

@jenssy Jejda, to jsi asi z toho musela být v šoku. Snad díky tem lékům bude vše lepší. Drzim palce, aby se miminko dál hezky vyvíjelo.

jessulka
3. srp 2018

@elinka555 Ahojky, jak je na dovce a uz je ti trochu lépe? Dlouho jsi tu nebyla, tak snad užíváš dovolenou a nepřežíváš. Těším se, až napíšeš.

Strana