Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka mám stejne 56 normalne a ted 62 hruzaaa
@jessulka aspoň si budeš moct dat cukroví bez výčitek 😉 já už vymýšlím, jak to proboha udělám, abych si mohla dát aspoň nějaké, když mám kompletně zakázaný cukr i med i všechno co cukr obsahuje... Teď jsem nasla, že cekankovy sirup není tak strasny, tak se musím zkusit zeptat, jestli mi dovolí si pár kousků nějakého cukroví udělat aspoň z něj. Jinak ty Vánoce snad nepřežiju 😀
Ahoj holky, tak jsem dnes poprvé zažila opravdový strach o prcka. Doktorka mě vyděsila, mám strašně vysoký hodnoty protilátek antiTPO = 878, norma je asi do 40, které mi pomalu, ale jistě ničí štítnou žlázu a ta tedy nepracuje za oba, tak jak by měla ☹ dostala jsem hormony, které musím brát celé těhu a ještě i během kojení. Ale mimču prý hrozí špatně vyvinutá nervová soustava ☹ jsem z toho úplně vyřízená, doma jsem bulela jak želva ☹ Jinak u nás jsme zvládli výběr jmen omezit na 3 pro holčičku (Nikolka, Martinka, Deniska) a 3 pro kluka (Marek, Petr, Michal)...včera jsem byla v poradně, tak už máme 4,3 cm a paní doktorka se mě sama ptala, jestli má hledat pohlaví....myslím si, že to ještě nemůže být na konci 11.týdne vidět, ale říkala, že to vypadá na kluka (a i já jsem to asi viděla 😀)...ale třeba mi to potvrdí v Gennetu na screeningu. Řekli to tam některé z vás už v tom 13. týdnu?
@michaelarei
@misak48 holky tak já u syna loni začínala na 58 a skoncila na 78. Ještě sem to po něm ne zhubla a už zase kynu, momentálně 62 a začínala jsem na 59. Ale pristi léto už dam 55 😂 mám cíl 😀
@jenssy v Gennetu ti to ve 13tt neřeknou. Dnes jsme tam byla a dr říkal ze to je jak hod minci a ze jistě to řeknou až ve 20tt 🙂
@vilmic krásný Hezký rostete..
My takhle před týdnem.
@michaelarei
@vilmic
Holky, v jakém jste týdnu? Já se budu v 16. týdnu vdávat a potřebuju se vejít do šatů, trochu mě děsí, že už to asi nedám 😀
@jenssy Já jsem dnes 12+1 ...
@michaelarei tak to jsi přesně o týden víc než já 🙂 já zatím změny na bříšku úplně nepozoruji, ale taky nejsem úplně nejštíhlejší, takže se to zatím ztratí do mého normál břicha 😀
Jinak k dedeni tech jmen. Ja jsem proste sobec a nechci, aby mi pak rikali stara. Mam takhle tetu a od doby, co se bratranec ozenil s zenou stejneho jmena, je to Mirka mlada a Mirka stara..
@jenssy Tak snad bude vše v pořádku, držím pěsti. ;)
Proč by ne,když má dobrý utz a sama si takhle troufla,kluci jdou prý poznat rychleji. Mě to tedy u syna ve 13tt na velkým utz řekli a i sama jsem to viděla mám to i na cd natočený . Když se pěkně ukáže tak by ti to říct mohli 🙂
@dominika963852 no natáčela si ho tam pěkně, ale nakonec se mi zdálo, že je to vidět docela pěkně, ale pořád si říkám, že to přeci ještě takhle brzy nemůže být vidět. Řekla mi, že to mám v Gennetu zatajit, jestli to třeba sami potrvdí 🙂
@jenssy Zeptat se můžeš,za to nic nedáš ;)
@renulkka to jsi moc hodná, že jsi si vzpomněla. Včera mě brali jen krev, plus rychlý ultrazvuk s změření miminka. Mimi je o 4 dny starší, takže jsem aktuálně 11+4 a termín posunut na 18.2. Na screening jdu 13.8. takže už za chvíli. Nevím, proč mě to sestřička neřekla do telefonu rovnou, že to bude takto na dvakrát. Z Samíka mě to dělali v jeden den.
@jenssy budu držet palce, aby to bylo vše v pohodě 🙂 věřím že bude a že jsem fakt rarita co se růstu břicha týče.... Já jsem rozhodně nebyla hubená před otěhotněním, ale břicho jsem moc neměla. Tak si to vysvětluju tak, že teď se mi všechen ten tuk, ktery šel předtím "zatáhnout" prostě asi vyvalil ven, když vevnitř už pro něj není místo...
Máte krásná bříška. Aspoň mužu porovnávat s tim mým. Koukám, ze u tech chapecku je to brisko opravdu víc dopředu, u holcicek je vic roztekle i po stranách. To budou prekvapka, az nam to reknou Dr. na tuty.

@jessulka no podle prstýnku, čínského kalendáře, krve i bedaru to tak vychází 😃 tak jsem zvědavá a doufám, že v úterý už Dr. zkusím aspoň tipnout 😃 ale třeba to fakt bude ten slon 😀