icon

Termín porodu v srpnu 2018

tereza1995
26. pro 2017

Ahoj holky, je tu někdo s termínem v srpnu?

tereza1995
autor
29. pro 2017

@kobzolla tak to me strašně mrzí! Moc moc držím palce ať jsi v pořádku! Přesně tak máme doma prcky tak se to snaší líp.

viki999
29. pro 2017

@tereza1995 @kobzolla moc mě to mrzí holky.. budu držet palce, ať to vyjde.. kobzolla - nebudou ti dělat nějaká další vyšetření, genetiku nebo něco? Je to opravdu zvláštní..
Jinak dneska jsem se sem podívala poprvé, byla jsem u doktorky ve středu, to jsem byla 6+5 a už bylo vidět srdíčko a prcek má 5 mm.. dle MS bych tedy taky měla spadat do srpna.. což byl i náš záměr, protože manžel chce mít lva jako je on 🙂

kobzolla
29. pro 2017

@viki999 Jo, měli by. Doktor mi říkal, že až k němu dojdu na kontrolu (je to můj obvod.gyn.), tak device pobavíme. Genetika, imunologie... Děkuji a přeji, ať vše klape tak, jak má 😉

zofinecka
29. pro 2017

@snezenka123 špinění jsem měla u prvního mimča a vše nakonec dobře dopadlo. Bylo to sice velmi na hraně,ale zvládli jsme to. Tehdy mi dr. řekl,že mám u plodu krevní sraženinu a nasadil mi léky a klid na lůžku doma. A ono se to spravilo.

cert..ova
29. pro 2017

Holkyyy, moc me to mrziii😢

kaja2016
29. pro 2017

Ahoj holky, to me mrzi, co tu ctu, ja nasla dve carky vcera, ale beru to zatim opravdu jenom jako dve carky. Pred dcerkou jsem take jednou potratila v 7tt. Ale bylo by to fajn, kdyby to dopadlo dobre🙂 Jinak ja ani nevim, kdy jsem mela mit MS, jestli by to vychazelo na srpen nebo spis az zari..Tak snad me mezi sebe vezmete🙂

kaja2016
29. pro 2017

@cmelicka
Gratuluju k dvojcatkum. To je opravdu zazrak🙂 A preju at je s tebou i s nima vsechno v poradku🙂

nellinkaa10
29. pro 2017

@kobzolla tak jak jsi dnes dopadla? Bylo to mimo??

nellinkaa10
29. pro 2017

@kaja2016 spočítej si to podle podle poslední menstruace, kdy máš termín a v kolikátém tt jsi 🙂

kajurell
29. pro 2017

Ahoj holky, co tady ctu je hrozne a je mi vas moc lito. Ale na druhou stranu - asi nejaky duvod to, ze miminka nezustaly, to melo. Treba byly nemocne a telo to ukoncilo samo, i kdyz to boli... Ja si letos prosla ukoncenim tehotetenstvi v 18+3 tt kvuli VVV - nas maly andilek nemel mocove cesty pruchozi, takze se mu veskera moc hromadila v mocovym mechyri, navic mel skoliozu patete a 6 prstiku na horni koncetine... Po porodu (nebo potratu, jak chcete..) byla delana genetika a zjistili monosomii 16 chromozomu. Cili detatko rostlo spatne od sameho zacatku. A mozna to bude znit spatne, ale lepsi je o detatko prijit takhle brzo, nez v pozdejsim stadiu tehotenstvi, kdy uz o sobe dava znat.. ale samozrejme nejlepsi by bylo o detatko neorijit vubec a porodit ho zdrave... Po potratu jsme s manzelem cekali doporucene 3 mesice, kdy jsem mela stejne MS nepravidelnou, a ctvrty mesic uz MS neprisla 🙂 prave jsem v 11+6. Takze vam devcata preji hodne sily a stesti a verim, ze se povede ❤️

kaja2016
30. pro 2017

@nellinkaa10 poslední menstruaci jsem si poznacila někdy v říjnu víš. Jinak počítat umim🙂

marketa1704
30. pro 2017

Ahoj holky, tak se taky přidávám 🙂 podle MS termín 22.8., na utz 27.12.byl zatím vidět jen gestační váček se žloutkovým, 3.1. bude snad <3, prý to vypadá nadějně dle Dr...v květnu jsem byla na revizi po zamklým těhotenství, tak mám strach, ale snad vše dopadne dobře

pipinka
1. led 2018

Ahoj holky jsem po 2.IVF dnes odpovidame 5+6.v sobotu jsme navstivili pohotovost,trochu jsem krvacela a vylitl ze me kus srazeniny.hcg ve ctvrtek byli 5121,v sobotu 7490.jinak vse v poradku.ted semtam zaspinim a desim se pristi kontroly na kterou bych mela jit tento tyden.snazim se hodne odpočívat.jakmile jsem dlouho na nohou zacnu spinit svetle hnede.jinak TP mam 28.8.2018.mate nektera podobnou zkusenost se spinenim?

snezenka123
1. led 2018

@pipinka
také špiním,ale spíš po ránu, třeba při utření a pak už celý den úplně čisto...jsem dnes 6+3tt a beru utrogestan ráno a večer...tak uvidím. Zítra mě čeká kontrola, protože minulou středu jsem měla v 5+5 t jen prázdný gestační váček...brali mi hcg..to bylo ve středu 16700 a v pátek přes 24000...snažím se věřit, že to dopadne ok

pipinka
1. led 2018

@snezenka123 mas krasne hcg.ja mam zatim oproti tobe dost nizsi.ja uz mela na utz videt plod ale na pohotovosti o dva dny pozdeji mudr videla jen naznak plodu.zmatlo me to a rikam si proc.jestli treba ma muj gynekolog lepsi utz? Nevim nevim

pipinka
1. led 2018

@snezenka123 bude to dobre uvidis drzim palce

snezenka123
1. led 2018

@pipinka no to já právě neměla ani plod ani žloutkový váček☹

pipinka
1. led 2018

@snezenka123 udrzim moc palecky at je mimisek na utz videt

zuzana_ha
1. led 2018

Ahoj holky, podle ms termin 20.8., u dr 20.12. potvrzeno, ale na ultrazvuku nebylo zatim nic videt (5 plus neco). 8.1 dalsi kontrola, mela bych byt 8+0, tak snad bude vse ok a budu se moct konecne taky radovat. V srpnu v 10. tydnu revize pro anembryomolu. Drzim nam vsem palce! 🙏

maky710
1. led 2018

Ahojky, jsem v 9tt, termín porodu my vychází 10.8., další kontrolu mám za týden 9.1. a už sem i objednaná na genetiku, snad nám to dopadne dobře.

marketa1704
1. led 2018

Holky, tak nám všem přeju pevné nervy, pozitivní myšlenky a hodně zdraví ❤️🙏

pipinka
2. led 2018

@snezenka123 ahoj jak jsi dopadla u doktora? Ja dobre,mame srdicko.a dostali jsme prukazku

sango
2. led 2018

Ahoj holky...chtěla bych se k vám přidat do skupinky...jsem poprvé těhu,takže jsem ze všeho celkem vystrašená 😀jsem 9+7 A po Ivf-zdařilo se hned na poprvé 😍

marketa1704
2. led 2018

Holky, v kolikatém týdnu se dostává průkazka? Někde jsem četla, že třeba okolo 9tt a dál nebo je to jen na zvážení dr, když zjistí srdeční akci? Nevíte

ladeka
2. led 2018

@marketa1704 Každý dr. jinak. Snad se má dávat do 12tt. Minule jsem ji dostala asi kolem 11tt, už nevím přesně.

sango
2. led 2018

@marketa1704 já ji dostala 8+2 😀

sarkoc
2. led 2018

Ahoj, nejspíš se budu moct přidat. Dle MS bych měla mít termín 23.8., k doktorce jdu teď v pátek 5.1., tak uvidíme, jak to bude vypadat. S tím, ze čekáme dítě se zatím musím nějak vyrovnat, nebylo plánované...doma uz máme dva a čtvrt roku starou holčičku ☺

marketa1704
2. led 2018

Ok, díky 🙂
já jdu zítra na kontrolu, tak jsem trochu nervózní 🙏

sango
2. led 2018

@marketa1704 klideček bude to všechno dobrý 😘

zofinecka
2. led 2018

@sarkoc já jsem se taky vyrovnávala s těhu,jelikož mám doma už dvě celkem odrstlé děti. A byla jsem překvapená,že manžel to vzal lépe než já. Teď už jsem ale i.ráda já. Sice mám trochu strach,ale když už jsem to zvládla dvakrát,tak to.zvládnu i na potřetí. 😉
@marketa1704 u prvního mimča jsem dostala až kolem 11tt a druhého kolem 9tt. Teď dostanu průkazku na další kontrole,což bude hned i moje první poradna.

Strana