icon

Co na sebe pro plnoštíhlejší těhule?

luciashek
15. dub 2015

Ahoj holky, nenašla jsem tu téma ani odpověď na otázku, která mě hodně trápí. Jsem malinká, měřím 152 cm a jsem v 7. měsíci a přibrala jsem už 17 kilo a ani předtím jsem nebyla zrovna štíhlá, zrovna jsem byla uprostřed hubnutí, když se nám povedlo miminko. Takže jak teď začíná teplo, já zjišťuji, že nemám nic na sebe a nemohu vůbec nic sehnat, v pase mám už 130 cm a přes boky 120 cm, takže i když každý den koukám na bazárky (protože nové oblečení si kvůli finanční situaci nemohu dovolit a vše, co je pro těhotné je 2x dražší), tak prostě nemohu nic sehnat. Kraťasy, sukni...nemohu chodit celý květen a červen s džínech. Máte nebo měla jste některá těhulka stejný problém jako já? Kde se Vám podařilo sehnat nějaké oblečení?

pesinka
15. dub 2015

Už začínám mít taky takový problém 😉 ,ale myslím že nemusíš kupovat veci zrovna v tehotenském,já si treba v HaM koupila látkovou sukni na gumu za 130 kc a látkové šaty v CaA za 350 kc coz jsou dobre ceny bych rekla,jen staci si udelat na sebe cas a par obchudku prozkoumat 😉 a sezenes veci levne nejsou sice urcene pro tehotenství ale hlavne ze se v tom citis dobre 😉

kamino
15. dub 2015

@luciashek ja celé léto odchodila ve tříčtvrťákách z Kik na gumu 🙂 taková tenká teplákovina, ale příjemná, nosila jsem je pak i po císaři, jako jediné mi nevadily na jizvu 🙂

paajus
15. dub 2015

Také mohu doporučit KiK, nakoupila jsem tam teď o víkendu "normální" oblečení, ale skvěle sedne 🙂

mon_88017
15. dub 2015

@luciashek já to řešila mimojiné jako tahle paní, ale chápu, že né každýmu tenhle styl sedí, ber to jako ispiraci 😉

mandarinkka
15. dub 2015

Já mám taky takhle široký boky, ale tady na bazárku jsem naštěstí sehnala dvoje těhotenský kalhoty po stovce a ty jsou fakt super, zkus ještě pohledat, dají se tu najít i větší velikosti🙂 A jinak docela využívám sekáče, protože se mi taky nechce dávat čtyři stovky za těhotenský tričko, takže jsem si koupila pár takových delších triček taky za pár korun a dvoje šaty, který jsou volný přes břicho a přes boky, k nim si vezmu legíny a to je fakt nejpohodlnější, nikde to netlačí na bříško.🙂 Nejsou teda přímo těhotenský, ale poslouží stejně dobře🙂

luciashek
autor
15. dub 2015

@kamino
@paajus ten Kik je super nápad, kdysi jsem tam pracovala chvíli, tak je fakt, že tam mají velké oblečení...že mě to nenapadlo dřív... 🙂))

Jinak všem děkuji za tipy! 🙂

jitavrtule
15. dub 2015

@luciashek Výhodou budiž, že už je hezky a teplo! Já bych zainvestovala spíš než do kalhot/kraťasů radši do pěkných těhotenských legín v nějaké neutrální barvě a vršky řešila netěhotenskými delšími topy a šatama. Zkoukla bych sekáče v okolí, tam se kolikrát najdou i přímo těhotenské kousky, jen se často člověk musí zeptat prodavaček - buď je mají někde založené za pokladnou nebo zařazené tak, že by je obyčejný smrtelník prostě nenašel 🙂
Blbý je, že mezi 7. a 9. měsícem se ti tělo ještě určitě změní - soudím podle sebe a mě třeba teď začaly všechny kalhoty co mám tlačit přes břicho (i ty těhotenské s pružným pásem nahoře), i přes to že v nohou a zadku mi sedí ok.
Nadměrný velikosti mají i v C&A krom toho KIKu.

78marcela
15. dub 2015

@luciashek ahoj, ja resila stejny problem, nakonec jsem to poresila tak, ze jsem si nasla dvoje starsi kalhoty a dvoje kratasy, ktere uz byly dost nosene, ze bych je za chvili stejne vyhodila a zanesla jsem je ke svadlene a ta mi tam vsila tu gumu. Za tisic korun tedy ctvery kalhoty. Ja jsem dost silna a neco sehnat byl fakt problem a nechat si sit cele nove a chodit v tom tri mesice, to se mi nechtelo. Takze tak. A tricka taky, bud z kiku, maji tam dost dlouhy a nebo primo tehu tricka si budu ted objednavat z bonprix, nasla jsem ze maji i na me tehu veci a tricko za 200 a hezky, to v kiku jsou nekdy vzory nebo materialy, ze by jeden zaplakal.

sannnya
16. dub 2015

@luciashek na aukru je prodejce, co prodává těhu oblečení z bonprixu, já tam koupila všechny kalhoty nové 99Kč/ks a mají hlavně i větší velikosti, kojící podprdu od 49Kč......super prostě.....jen nějaké věci co jsem kupovala budu zas prodávat-nevýhoda nakupovat přes net-jsou mi velké, že snad do nich ani nedorostu