Svatební šaty, které jsou lepší?
Holky, včera jsem byla zkoušet sv. šaty - nyní jsem v 21 týdnu, svatbu máme za 7 týdnů, takže čekám, že bříško ještě povyskočí....mám ale dvoje vybrané šaty, oboje jdou povolit a cítila jsem se v nich moc dobře...které myslíte, že jsou lepší?

@ludul Chapu, taky bych si saty bez zkouseni netroufla objednat. Pokud je opravdu vyber zuzeny jen na ty dvoje na obrazku, tak ja hlasuju za ty druhy.
druhý!!
@ludul Některé svatební šaty mají i podprsenku vnitřní. Řeknu to ještě jinak, obejdi opravdu více salonu, pokud se v těchto necítíš (ty druhé se mi zdají, že ti hodně přidávají na věku). Správný salon umí vybrat na jakoukoliv nevěstu šaty. Zkoušela jsi velký salon v Olomouci? Tam ti dají i šaty na převlečení v rámci pujčovného zdarma 😉. Ale teď nevím jak se ten salon jmenova. (ale našla bych to) a hodně mých kamarádek podobných postav a těhulek si tam vybraly.
@pindruse76 přesně tak, už mám plné zuby běhání po svatebních šatech, 4 salony mi stačily a rozhodla jsem se vzít jedny z těchto....za prvý se mi oboje líbí a za druhý se v nic cítím dobře...ano, je spoustu krásných šatů, ale vždy jsou foceny na hubených, nebo relativně hubených slečnách, což já rozhodně nejsem a navíc jsem těhotná....svatba je za 7 týdnů, já jsem na rizikovém těhotenství z důvodu možného předčasného porodu a opravdu nemám ani náladu ani chuť běžet do dalšího salonu...
Ty prvni 🙂
v tom případě za mě také ty první
oboje maji neco do sebe...takze na to budu koukat z prakticke stranky veci - ty druhe maji vlecku ...je nejaka stahovaci? Me totiz nestahovaci vlecka na satech pri svatbe desne lezla na nervy 😀
Ty druhy, seknou ti 🙂
@ludul Vyber druhé. První tě zestaršují a rozšiřují. Jsou trochu jak na starší paní. Druhé jsou jemnější a podle mě ti strašně moc sluší ty spadla ramínka na nich. Jsi v nich mladší a živější 😉
Běhání po salonech chápu, já si to užila dokonale, ale neměla jsem žádné překážky jako ty. A můžu říct, že stejně vyhrál salon na který jsem od začátku sázela.
hlasuji rpo druhé, sedí ti mnohem víc než ty první 🙂
Tie prvé.
Urcite ty druhe 😊 .. Budes krasna nevesta 😉 ..!! At si vyberes jakkekoliv .. Ale za me urcite zy druhe ..!!!
tak za mě ty druhé, když už je to poslední výběr🙂
A ktere se tedy libi vic partnerovi? Podle me, kdyz si nejste jista ktere, tak nejsou ty prave ani jedny, pac v tech by jste mela vylezt z kabinky, zarit a citit, ze to jsou ony. 🙂 Ja jsem si v Brne obesla snad 8 salonu nez jsem vybrala a mela ten pocit. Nakonec jsem se vratila do dvou salonu, kde se mi libily dvoje saty a kdyz jsem-tentokrat s kamoskou-vylezla ven v tech finalnich, tak jsem ten pocit mela. Byt vama, tak si obvolam salony kde jsem nebyla, jestli vedou tehu a moji vel.at nelitam naslepo a jeste to jednou zkusim. Zasla bych zkusit i ty co mate vybrane, treba to uz uvidite a ucitite jinak. Zvlast, kdyz si nejste jista ktere. Jedna zkouska je malo a ta druha kratce pred svatbou je malo. Preci jen budete potrebovat doplnky a to je lepsi vybirat uz ke konkretnim satum. Zkuste se treba zeptat i maminek z Prahy ktery salon doporuci, co se vdavaly tehu. Urcite se tu nejake najdou a nebudou to same tehu hubene 😉 Az budu u PC, tak sn na vas mrknu ve vetsim, ktere saty lepe sedi 😉
@ludul asi se mi vic libi prvni,ale dala bych pod prsa nejakou masli nebo stuhu,aby se to trosku pozvedlo...🙂 nicmene i ty druhe jsou pekne
me osobne se na tobe taky ani jedny z tech dvou nelibi... nevim ale opticky te zvetsuji ty prvni podle me ani poradne nesedi kolem prsou. ty druhy to je jak kosile na spani... nectu to tu cele.. ale zkusila bych zajit nekam jinam.. v tehle fakt neeee... a ten zavoj te dela jeste vetsi. urcite sezenes jine ve kterych vyniknes lepe.
aha tak pokud uz nehledas.. tak ty prvni.. lepsi podprsenku pod to at vynikne lip dekolt. ale bez zavoje... a pod prsa nejakou treba lesklou masli aby to udelalo jako by tvar. 😵 😉

@ludul ja jsem si zkoušela jedny, zkusím ti je najít a ty si myslím, že by ti sekly 😉 byl to antický styl s tím že pod prsama by jako by barevná stužka-šlo to domluvit i dle barvy svatby (stužka nebyla saténová) a od prsou dolů ta bylo volné, podle mě kdyby se k tomu dalo i nějaké hezké bolérko, tak by to mohlo vypadat pěkně