12. tt - kontrola po najedení - nieje srdečná akce plodu
Ahojte. Surne prosim - stretli ste sa s tym niektora?
Som v 12 tt a v 10tt mi presli nevolnosi odvtedy som viac menej uplne ok. Dnes som mala prvy krat mierne hnedy vytok ale iba na papiery a tak sme radsej isli na pohotovost. Na ultrazvuku nebolo srdiecko vidiet. Dr sa vyjadrila ze ide o zamkle tehotenstvo. Avsak este sa ma spytala ked sme sa o tom rozpravali (pomedzi moj plac) ci som predtym jedla, pila a to hej - som vypila dva pohare vody a jedla oblozeny chlebik. Rano mam prist ze spravia kontrolny ultrazvuk a ze si ma tam nechaju na vycistenie. Chcem sa spytat ci nahodou nemoze byt ze srdiecko nebolo vidiet kvoli tomu ze som tesne predtym jedla a pila????
Nestalo sa vam to niektorej nahodou? Mam suhlasit hned zajtra s vycistenim?
Som v 12 tt a v 10tt mi presli nevolnosi odvtedy som viac menej uplne ok. Dnes som mala prvy krat mierne hnedy vytok ale iba na papiery a tak sme radsej isli na pohotovost. Na ultrazvuku nebolo srdiecko vidiet. Dr sa vyjadrila ze ide o zamkle tehotenstvo. Avsak este sa ma spytala ked sme sa o tom rozpravali (pomedzi moj plac) ci som predtym jedla, pila a to hej - som vypila dva pohare vody a jedla oblozeny chlebik. Rano mam prist ze spravia kontrolny ultrazvuk a ze si ma tam nechaju na vycistenie. Chcem sa spytat ci nahodou nemoze byt ze srdiecko nebolo vidiet kvoli tomu ze som tesne predtym jedla a pila????
Nestalo sa vam to niektorej nahodou? Mam suhlasit hned zajtra s vycistenim?

•
9. led 2012uvidis , co ukaze ultrazvuk. delali ti tento vnitrni nebo pres bricho? najezeni by nemelo mit vliv, slysim to poprve... drz se , a snad se mimi jen schovavalo...
0
tak jídlem to není určitě - to je kvůli narkoze... Jinak teda nevím, ale pokud bys měla jít na revizi, ve tvym případě bych si vyžádala konzultaci od víc doktorů a rozhodně pořádnej vnitřní UTZ!
no podle me v 10 tt srdicko byt videt musi at si najezena nebo ne.. bohuzel je mi to lito ale spis to opravdu vypada na zamlkle tehu 😞 toto se bohuzel stava... ale je fakt ze nezoufat.. treba to rano ukaze nejak jinak.. a mimi tam bude krasne skakat.. hodne stesticka.. a drzim pal;ecky
rozhodně konzulaci více lékařů a pořádný vnitřní utz,mimi mohlo být jen hůře natočené špatný utz cokoliv a srdíčko nebylo dobře vidět,určitě nejdřív zítra řádná prohlídka a pak popřípadě revize,drž se!!
je mi to moc líto, ale také to nevidím v růžových barvách. Podle mě se paní doktorka ptala pouze proto, že před narkozou se nesmí určitou dobu jíst ani pít. A když jsi našla i trošku krve na papíru, tak se nejspíš bude opravdu jednat o zamlklé těhotenství a počáteční odlučování mrtvého plodu.....bohužel s tím mám také zkušenost
Nedavno jedna holcina s diskuze jela nekdy ve 12tt na pohotovost,protoze ji nejak bolelo bricho -dr delal vnitrni UTZ a nasel jen prazdny vacek!Rekl, ze tam plod neni, ze se vstrebal-no ona brecela, prijali ji na pokoj, ze udelaji revizi, ale nejak je porad prosila, ze to neni mozny-tak ji vzal jinej dr a udelal utz pres bricho (potrebovala curat, to je pry pro zobrazeni lepsi, ze se nejak deloha pritlaci moc.mechyrem) a co videl?Normalne miminko se srdickem v deloze! Prijela tenkrat hodne rozhozena, kdyz si uvedomila, ze ji mohli vzit uplne normalni miminko😞 Ted je uz 16tt. Takze jsem urcite pro zkontrolovani, poradne, drzim pesti.
Začni psát odpověď...

Odešli