35. týden bolest jako při MS. Podobná zkušenost?

therezaa
26. pro 2020

Ahoj, rada bych se zeptala na Vaše zkušenosti.
Jsem nyní 34+3tt 24.12. Mě pustili z nemocnice, přijela jsem tam kvůli bolestem v krizi a bolestem jako při Ms, zjištění bylo, ze jsem se začala otevírat, dávali mi kapacky mg a gynptodyl. Který beru i po propuštění, mám mít klidový režim a jen ležet. Od propuštění mě stále břicho tvrdne a bolesti se vrací. Nemáte někdo zkušenost s obdobným problémem? Je možné, ze opravdu porodim třeba do par dnů? Vím, ze tohle mi nikdo neřekne - jen se ptám na vaše zkušenosti. Nevím zda plasit a zase jet do nemocnice.
Děkuji za Vaše reakce.

jjasmina
26. pro 2020

Pokud si nejste jistá, klidně si zajedte do nemocnice, radši párkrát zbytečně 🙂 U mě to prakticky přišlo zničehonic, ale ve 40tt, kdy jsem porodila 4kilovou holčičku .

therezaa
autor
26. pro 2020

@jjasmina já vím, ze když tam pojedu tak si mě tam zase nechají. Pustili mě jen kvůli tomu, ze jsou svátky. Moc se jim do toho nechtělo. Samosebou pokud to bude horší, tak pojedu.

therezaa
autor
26. pro 2020

U první jsem neměla poslicky, takže vůbec nevím jak vypadají 🤷🏻‍♀️

plksv
26. pro 2020

Taky jsem ležela v nemocnici s jakoby menstruačními bolestmi, otevřená. Nechali si mě tam 3 měsíce na kapačkách magnézka. Pustili mě 14 dní před termínem porodu s informací, že při prvním poskočení auta určitě pojedeme zpět 🙂. Doma jsem vydržela až do termínu porodu 🙂. Nikdo tomu nechtěl věřit 🙂. Držím palce, ať to máš podobně.

therezaa
autor
26. pro 2020

@plksv děkuji ☺️

clairegonenuts
26. pro 2020

@therezaa Ahoj, já sem jela 23.11. s podezřením na slepák a to sem byla 32+6. Slepák to nebyl, taky to vypadalo na předčasný porod. Dostávala sem Magnosolv a Utrogestan a dali mi i kortikoidy na rychlejší růst plic. Pustili mě po kontrolním UZ po 5 dnech s tím že doma musím ležet a brala jsem dál Magnesko a Utrogestan. Termín mám v půlce ledna, ale asi to přijde dřív, poslední dva dny mám nové bolesti, křeče a bolesti v kříži jako při MS, už teda týden neberu Utrogestan a Magnesko jen 1x denně abych to zas nebrzdila. Břicho mi tvrdne, ale nejsou to pravidelné kontrakce. Tak snad nám ti prckové ještě chvíli zůstanou kde mají☺️

therezaa
autor
26. pro 2020

@clairegonenuts a mas tedy krizové bolesti a jako MS? Já pravé vysadil příští středu budu ukončeny 35tyden. Já tedy jsem už otevřená. Termín mám na konci ledna.

clairegonenuts
27. pro 2020

@therezaa Jj ale ne trvale a spis v noci, no tak buď v klidu a pokud ti doktor neřekne vyloženě ze mas vysadit vše tak ten hořčík ještě ber, ono do křeče se v břiše dostává nejen deloha ale i střeva, mocak atd. Držím palce ať tam malej ještě počká, já byla hodně vyplasena po ty hospitalizaci ale už je to měsíc a myslim ze to do ledna dotahneme☺️Hlavně buď v klidu👍

terla
29. pro 2020

Ženská já se zeptám...dvě děti mám narozený dříve. Nnyí jsem 32tt a btřicho mi trvrdne neustále, ale to jsem měla i u předchozích těhu. Doktor už mi nepsal ani magnézko, stejně si myslím, že je.to placebo efekt. Ale napsal mi Diazepam. Brala jsem ho tři dny v tom nejhorším a opravdu se to zlepšilo. CS mám 3. Máte také zkušenost s podáváním Diazepamu?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru