icon

Lehké krvácení v těhu. Krvácel někdo bez nalezené příčiny?

29. led 2021

Je tu někdo kdo lehce krvácel v těhu? Bez nalezené příčiny? Má cenu brát něco na udržení, nebo už je jasné, že tělo plod vypuzuje? 🤷🏼‍♀️ Břicho mě nebolí, převážně špiním, ale sem tam krvavé nitky nebo červená světlá krev... 🤷🏼‍♀️
Budu ráda za Vaše zkušenosti. 🥰

klokanka31
29. led 2021

A v kolikátém jsi týdnu? Má jistotu že je mimi v děloze?

klokanka31
29. led 2021

*máš

autor
29. led 2021

Jsem 7-8tt, bylo už i srdíčko

michaelarousova
29. led 2021

Ja spinila cca v 9-10tt ale treba jen dva dny☺️Dostala jsem utrogestan ☺️ Tehu se udrzelo☺️

dendy88
29. led 2021

Taky jsem krvácela, jednou dokonce hodně , ale pořádně mi neřekli z čeho, ze začátku jsem dostala utrogestan, když to nepřestávalo tak i Ascorutin. Teď jsem v 7 měsíci.

ferda90
29. led 2021

Ahoj, já taky na začátku těhotenství asi dvakrát krvacela, ale jen tak trochu. Doktorka mi pro jistotu napsala tablety na udržení těhotenství + tabletky na posílení cév. Brala jsem jen chvíli, dostala jsem od každého jen jednu krabičku, pak už nebylo třeba něco brát.

barunkiss
29. led 2021

Ahoj, já jsem krvácela zhruba 7-9tt brala jsem duphaston a ascorutin a mám doma zdravou měsíční holčičku 🙂.

adel2507
29. led 2021

V prvním těhotenství jsem krvácela jednou a docela hodně (někdy kolem 10.tt) a bylo to kvůli hematomu. Naštěstí to dobře dopadlo.
V druhém těhotenství jsem jsem od druhého trimestru špinila často (hlavně když jsem šla na velkou). Doktorka říkala, že asi praskají nějaké žilky. Brala jsem na to ascorutin, ale moc nepomáhal. Naštěstí to ničemu nevadilo.
Držím vám palečky, to špinění může mít různé příčiny.

autor
29. led 2021

Díky holky, je to lepší, tak snad budeme mít taky dobrý konec ❤️ Vnitřně nemám právě žádný špatný pocit, tak věřím, že to bude ok 🥰

dejvitka
29. led 2021

Ja spinila obcas i lehce krvacela od 6. az nekdy do 15tt. Vzdy 2-3 dny, pak tyden nic a zase znova. Na pricinu se nikdy neprislo, zadny hematom nic takoveho jsem nemela. Brala jsem Utrogestan a Ascorutin, ale cetla jsem, ze je to placebo. Mam rocniho chlapecka, jinak bylo vse v tehotenstvi uplne v poradku.