vanea
    Zpráva byla změněna    30. lis 2020    

    🎁 ❤ !!! JEDNODENNÍ SOUTĚŽ BABY DOVE ZDE !!! ❤ 🎁

    A je to tady, končí listopad! A co by to bylo za měsíc, bez SOUTĚŽE #babydove!! Tentokrát to vezmeme opravdu bleskově, protože "nám" ambasadorkám brzy přijdou pod ruce další záležitosti, na které se můžete moc těšit ;) Ale o tom zas jindy! Teď vás trošku namlsám, protože přestože toto bude mini soutěž, tak balíček pro vás mini opravdu nebude a jedna z vás se může těšit na větší "dáreček", který obsahuje mix výrobků #dove i #babydove!!!

    ❄ Jediné, co je nutno pro to udělat, je DNES do půlnoci napsat pod tuto zprávu odpověď na otázku: POSÍLÁTE S DĚTMI DOPIS JEŽÍŠKOVI? ❄ ...a samozřejmě dát této zprávě také LIKE! 👍

    Tak, šup šup! O půlnoci tato paráda končí 🍀
    Vylosování proběhne už zítra 😘 #soutez #odpoved_za_srdicka

    vanea
    Zpráva byla změněna    28. říj 2020    

    BLESKOVÁ PODZIMNÍ SOUTĚŽ S BABY DOVE

    🍂🎁🍂

    Jak jsem slíbila, tak konám! Sice malinko na poslední chvilku, ale joo, ještě to dneska stíháme!🙂 A dáme si rovnou bleskovku, která bude tentokrát trvat cca DVA DNY, tj. bude ukončena 30.10.2020 o půlnoci.

    Zasoutěžit si můžete rovnou o DVA balíčky (resp. jeden balíček pro dvě z vás) , jejichž obsah bude malinko tajemstvím 😍 S jistotou ale můžu říct, že ani v jednom z nich nebudou chybět třeba NOVÉ rozložitelné ubrousky #babydove pro vaše mrňousky a nějaká ta voňavá péče i pro vás, pro ženy 🌹 Tak jdeme na to! Pravidla budou stará známá:

    - Dát LIKE tomuto příspěvku
    - Odpovědět dolů do komentáře na soutěžní OTÁZKU
    - Zúčastnit se do půlnoci 30.10.2020
    - Dva výherce vybere generátor náhodných čísel

    ...A jaká že ta otázka tentokrát bude? Možná zabřednu tam, kde je to v tuto dobu velmi předvídatelné🙂 Ale když už se blíží ten "Halloween"(odhlédnu od toho, že se u nás nijak zvlášť neslaví) , tak zkusíme něco kreativnějšího, podzimního 💃

    VYŘEZÁVÁTE DÝNĚ? Ať už s dětmi, nebo sami jen tak - třeba kvůli výzdobě🙂

    Jsem zvědavá na odpovědi - a kolik jich bude kladných - klidně se pochlubte i výtvory! Vždycky se mi to hrozně líbí, ale upřímně jsme se k tomu ještě nedostali, tak uvidíme, kdo je na tom podobně:D

    Držím palce a budu se těšit u vyhlášení výherců!
    #babydove #dove #odpoved_za_srdicka

    vanea
    Zpráva byla změněna    13. říj 2020    

    Dneska trošku retro okénko ❣

    Našla jsem staré reklamy Dove, tak se jdu podělit i s vámi! Nevím proč, ale ať už jde o jakoukoliv značku, ráda se na tady ty obrázky z doby dávno minulé podívám🙂
    #babydove #dove

    (6 fotek)
    vanea
    30. zář 2020    Čtené 1932x

    Podzimní soutěž s Dove & Baby Dove!

    Krásné pondělní odpoledne!

    Dneska máme sváteční den a podzim už se ozývá naplno. Nevím jak u vás, ale u nás je taková ta pěkně ponurá atmosféra, kdy se balíme do deky, pouštíme si písničky, čteme pohádky a svítí nám tu akorát zapálené svíčky.

    A tak si říkám, že to je přesně ta chvilka na trochu toho soutěžení🙂 SOUTĚŽ to bude rychlá, její trvání UKONČÍM VE STŘEDU 30.9.2020 o půlnoci.

    Vyhrát velký balíček, který vidíte na obrázku, můžou DVĚ (dva) z vás! Najde se v něm něco pro vás, pro maminky, ale také pro vaše maličké (nebo i odrostlejší) děti. Ta, kterou vylosuji jako první, bude mít navíc výhodu většího balení 400ml u mycího gelu Baby Dove.

    Tak jdeme na to!
    Nejprve mrkneme na PRAVIDLA:

    - Dát LIKE tomuto článku
    - Odpovědět dolů do komentáře na soutěžní OTÁZKU
    - Zúčastnit se do půlnoci 30.9.2020
    - Dva výherce vybere generátor náhodných čísel

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA:

    Tentokrát mne zajímá, jestli nakupujete kosmetiku do zásoby, nebo vždy aktuálně dle potřeby. Já jsem totiž většinu svého života ten druhý případ a zásoby doplňujeme opravdu teprve v momentě, kdy doužíváme kosmetické výrobky (nebo se to blíží). V aktuální situaci samozřejmě nějaké ty přípravky máme i ve skříni a u Baby Dove si držím nějaké věci celoročně, ale to spíš proto, abych měla i co fotit, nebo dávat kamarádkám. U zbytku je to občas adrenalin:D Předpokládám ale, že budu v menšině. Každopádně jsem na to zvědavá, tak pojďme na to!

    Držím palce!🙂

    Irča&Adámek a #babydove
    #dove #skutecnemamy #soutez #odpoved_za_srdicka

    vanea
    Zpráva byla změněna    19. srp 2020    

    Je to tady - #leto_s_ambasadorkami je za námi. 🏖🏝🏕

    Přiznám se, že letos jsem se trochu bála, jestli už to nebude ohrané a jestli ta naše letní akce ještě bude někoho bavit a tak...ale ono to snad překonalo léto minulé!! ♥️🤩 Možná je to tím, že se opět sešla supr parta a i články byly různorodé, takže jste si mohli vybrat "to svoje".

    Všem vám tímto moc děkuji za sledování i za účasti v soutěžích, které jsme pro vás vymyslely🥳 A musím taky zmínit holky, díky kterým to všechno zase jednou mohlo vzniknout:-* @hanica83 @ivakalinova @mariegroth @mummy88 @kikina7 @kristinandbaby @tratatundra @88petule @apacheee @michaelllas @petuliiik01

    Bylo to super a budu se těšit- třeba zase někdy příště 🥰Užijte si krásný zbytek léta!
    #babydove #skutecnemamy #dove

    vanea
    11. srp 2020    Čtené 1540x

    Léto s ambasadorkami - SOUTĚŽ s Baby Dove!

    SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA🙂 

    Krásný den všem,

    kteří se těšili na další ze série soutěží v rámci léta s ambasadorkami! Dnešek bude věnován jak vám maminkám/tatínkům, tak samozřejmě vašim nejmenším :-* Připraveny jsou dva balíčky, tak se tomu jdeme podívat na zoubek!

    Možná jste si všimli, že i můj tématický článek byl směřován do minulosti - mohli jste se společně se mnou ohlédnout do prázdnin, které jsme zažívali jako děti. Osobně na toto období moc ráda vzpomínám, a vždycky se mi rozsvítí oči, když mám na chvilku možnost vrátit se zpátky. A proto bude také moje soutěžní otázka věnována právě našemu dětství!

    Ještě předtím se ale pojďme mrknout na pravidla soutěže a na to, co můžete získat!
    Co je tedy potřeba:

    1.) ODPOVĚDĚT na soutěžní otázku do komentářů pod tímto článkem
    2.) Dát LIKE tomuto článku se soutěží
    3.) Dát LIKE také dnešnímu článku u @apacheee 
    ZDE.
    4.) Zapojit se do 23:59 12.8.2020

    5.) Dva výherce vybere generátor náhodných čísel následující den

    A co můžete vyhrát - ať už pro sebe a svoji rodinu, či své známé a přátele?

    Myslím, že obrázek malinko napověděl🙂 Teď už pojďme na soutěžní otázku:

    JAKÝ JE VÁŠ NEJVÝRAZNĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ ZÁŽITEK/VZPOMÍNKA Z DĚTSTVÍ?

    Víte?🙂 Může být pozitivní i negativní, krátký či dlouhý...nechám to na vás. Já mám pro sebe jako jednu z nejvýraznějších vzpomínek malého bráchu, zakouslého předníma zubama v dřevěném molu na Mallorce (ano, zuby tam zůstaly :D) a pak ještě jednu, kdy jsem ve 13 poprvé úplně sama cestovala a byla na velice dlouhé týdny bez rodiny=) Jo to byly časy!:D

    Tak šup šup - teď je řada na vás! 

    Těším se, na co budete vzpomínat nejčastěji=) Krásný den!

    Irča&Baby Dove

    ***!!SOUTĚŽ ZDE!!***
    Jak jsem slíbila, tak konám🙂! Aneb další BLESKOVÁ soutěž s #babydove je tady! A stejně jako minule, pravidla budou velice jednoduchá. Stačí dát like tomuto příspěvku a odpovědět na soutěžní otázku do komentáře. Jedna z vás si "odnese" krásný balíček #dove i #babydove výrobků :-*

    Účastnit se můžete do zítra do 15:00. 🍀
    OTÁZKA: JAK JSOU NA TOM VAŠE DĚTI S KOUPÁNÍM? JE TO OBLÍBENÁ ČÁST DNE, NEBO NAOPAK?=)
    *Pokud ještě děti nemáte, můžete napsat o sobě🙂 Tak šup, jdeme na to! 🍀

    ***!🌷SOUTĚŽ ZDE🌷!***

    Je to tady, slíbená bleskovka s #babydove! :-* Tato soutěž bude trvat pouze JEDEN DEN, tedy do zítra 12:00. Hrát se bude o krásný balíček s překvapením pro jednu z vás, tak jdeme na to! Vše, co musíte pro účast udělat, je dát LIKE tomuto příspěvku a přidat krátkou ODPOVĚĎ na moji otázku do komentáře🙂

    KOLIKRÁT ZA NOC SE VZBUDÍ VAŠE DĚTI? 🙂
    * Pokud ještě na své poklady čekáte, můžete napsat své zbožné přání, či tušení :D 🤰

    Velmi si přeji, aby tady alespoň párkrát přibylo číslo 0 ! :D U nás se spinkání ze začátku nedalo brát vážně, byla to spíš jen náhodná kratochvíle a ze mě byla taková bezduchá loutka 😂 Aktuálně, v necelých 3 letech, se Adámek budí 1-2x, což považuju za fajn věc=) Tak jsem zvědavá na vaše odpovědi! Hodně štěstí! #dove #babydove #skutecnemamy

    vanea
    29. kvě 2020    Čtené 1529x

    Květnová SOUTĚŽ s Baby Dove!

    Krásný čtvrteční podvečer!

    Květen pomalu končí, ale ještě než se tak stane, máme tady BLESKOVKU s #babydove a #dove, která bude končit v sobotu 30.5.2020 o půlnoci! Nebudu to zbytečně protahovat, tak pojďme na to!

    O CO SOUTĚŽÍME?

    Tentokrát si zasoutěžíte o 3 krásné balíčky pro vaše nejmenší a také pro vás, pro maminky! V balíčku najdete oblíbené vlhčené ubrousky, tabletu na mytí pro děti, krém proti opruzeninám a mycí gel i tělové mléko z řady Sensitive, pro ty nejmenší a pro děti s citlivou kůží. Maminky si zase přijdou na své sprchovým gelem a tělovým mlékem Dove!

    JAK SE ZAPOJIT?

    - Stačí odpovědět na soutěžní otázku do komentáře pod tímto článkem
    - Napsat komentář do 30.5.2020 do půlnoci
    - Dát like tomuto článku

    SOUTĚŽNÍ OTÁZKA

    Tentokrát se opět zaměříme na spánek🙂 A mě bude zajímat, jak uspáváte vaše děti? Co na ně nejlíp funguje? Zpíváte? Čtete pohádky? Nosíte v náručí? Ležíte spolu, dokud neusnete?🙂 Jsem zvědavá, co bude tentokrát nejčastější odpovědí! 

    Tak šup šup, jdeme na to!

    Držíme palce!
    Irča&Adámek&Baby Dove

    vanea
    27. bře 2020    Čtené 1618x

    Velikonoční SOUTĚŽ s Baby Dove!

    A je to tady!... Krásný večer všem!

    Dny plynou neskutečnou rychlostí, alespoň pro nás doma rozhodně. Stále je co dělat a ačkoliv nás aktuální situace měla "zastavit" či přibrzdit, moc to tak nevypadá. Celé dny něco děláme, samozřejmě doma, jen my tři. Občas je to docela na palici, to vám klidně podepíšu. Ale na druhou stranu je moc fajn, že můžeme tento čas využít společně a trávit jej jako rodina. 

    A protože vlastně neustále něco vymýšlíme, abychom se tu neukousali, poprvé za hodně let jsem docela zavčasu připravená na Velikonoce. A to mě přivedlo k nápadu na soutěž, která bude velikonoční, ačkoliv toto období je ještě relativně daleko a letos bude zřejmě dost soukromou, domácí záležitostí. Ale víte co? To vůbec nevadí - ostatně, slavit se dá i doma. A tak určitě neuškodí malá příprava na část roku, která je pro někoho otravná, pro někoho zbytečná...a pro někoho krásná a tradiční.

    Jdeme na to. Soutěžit se bude o TŘI balíčky pro tři z vás, jejich obsah je zatím překvapením🙂 Určitě se ale máte na co těšit! Naplněny budou jak výrobky #babydove , tak #dove ! A ať to neprotahuju - zajímat mě budou hned dvě věci, odpovědět stačí jen na jednu z nich.

    1.) Váš názor na Velikonoce? (slavíte, neslavíte, jsou zbytečné, nebo držíte tradice?)

    2.) Jakým způsobem barvíte vajíčka, pokud je barvíte? (slupky cibule, barvy, nálepky?)

    Nebude to ani tentokrát nic moc složitého, bude úplně stačit přidat komentář pod tento článek. Ještě si to pro jistotu shrneme do PRAVIDEL.

    - Přidat komentář s odpovědí alespoň na jednu z otázek
    - Zúčastnit se do půlnoci 31.3.2020
    - Dát like tomuto článku

    - Pokud podpoříte naši skupinku a stanete se členem, budu moc ráda🙂 podmínkou to ale není (ráda upozorním, že i tam jede soutěžní téma měsíce, do kterého se můžete zapojit!)

    Losování proběhne pomocí generátoru náhodných čísel a soutěž bude vyhlášena do pár dní po jejím ukončení. Budu se moc těšit na vaše příspěvky! Všem zúčastněným budou rozposlána srdíčka.

    Mějte se krásně, Irča & Adámek & #babydove
    #soutez #skutecnemamy

    Tak si říkám, že je to letos s těma jarníma výletama a cestováním jakési ohrožené :D Ale snad to nebude tak horké, jak se zdá🙂 Buď jak buď, ve skupince #babydove je vyhlášené nové téma měsíce, které se bude věnovat právě výletům a oblíbeným lokacím, které s rodinou i sami rádi navštěvujete v rámci ČR🙂! Tentokrát bude moci jedna z vás získat balíček #dove pro sebe, nebo třeba pro svoji kamarádku, maminku, sestru.... 🌹 Jak budete chtít ! https://www.modrykonik.cz/group/8327/

    Čas je jako vždy, do konce měsíce:-* #skutecnemamy #babydove

    Tak jsem si dneska říkala, že zkusíme malou anketu, protože mě samotnou zajímá výsledek🙂😍 A taky je dost možné, že se podle toho pokusím sladit výrobky do blížící se SOUTĚŽE s #babydove & #dove ! Takže:

    👧Jaký je váš nejoblíbenější kosmetický produkt? A jaký je nejoblíbenější produkt pro vaše děti? 👶 Klidně také můžete připsat, jestli máte raději "sladší", či "svěžejší" vůně 👍

    Dáme si to jako #odpoved_za_srdicka ❤❤❤

    vanea
    Zpráva byla změněna    9. led 2020    

    Možná jste si holky všimly, možná ne... každopádně je tady - soutěž s Dove, kterou tentokrát nemám na starosti já, ale pořádá ji přímo Modrý koník🙂 ! Máte tak další příležitost získat něco ze sortimentu této značky 😍 https://www.modrykonik.cz/contests/soutez-o-bal...

    Držím palce! :-* #dove #babydove

    modrykonik
    1. pro 2019    Čtené 2461x

    Vánoční nadílka od Ambasadorek: 14 dní soutěží a inspirace

    Shánění dárků a stromečku, pečení cukroví, vánoční úklid... Takhle pro většinu z nás vypadá kolotoč, do kterého každé Vánoce nasedáme a nedá se z něj jen tak vystoupit. Na Modrém koníku si však můžete od těchto povinností chvíli odpočinout, inspirovat se recepty na cukroví, pobavit se a možná také něco vyhrát pro sebe, své blízké nebo své nejmenší. Jako každý rok se o to postarají naše Ambasadorky, které si pro vás připravily dvoutýdenní maraton zajímavých článků a soutěží! Vánoční dny s Ambasadorkami začínají! 

    Výhry budou pestré a půjde například o kosmetiku, úklidové prostředky, hračky nebo dětskou výživu. Pokud se na vás při soutěži neusměje štěstí, každý den vám Ambasadorky alespoň naservírují inspiraci na vánoční tvoření a pečení s dětmi. Sledujte od 2.12. do 14.12.2019 hashtagy #vanoce_s_ambasadorkami a #tyden_s_ambasadorkami.

    Jak budou dny s Ambasadorkami probíhat?

    Vyhrát můžete všechno možné od drobností po hodnotné výhry. Každý den vyhlížejte od jedné z Ambasadorek článek na téma Pečení s dětmi a každý tento článek bude doprovázet také soutěžní článek od jiné Ambasadorky. Takže dávejte pozor, lajkujte a komentujte. Podrobná pravidla najdete v každém soutěžním článku.

    • Soutěž bude probíhat vždy od dopoledne do večera, konkrétní čas si pokaždé určí daná Ambasadorka a uvede ho v soutěžním článku.
    • Výherce bude vybrán pomocí generátoru náhodných čísel a vyhlášen bude buď ještě ten den, nebo druhý den dopoledne. Opět záleží na konkrétní Ambasadorce.

    Pro účast je potřeba splnit tři podmínky:

    1. Dát like soutěžnímu článku.
    2. Odpovědět v komentáři na soutěžní otázku.
    3. Dát like Vánočnímu článku ze stejného dne (ze stejného dne, ve kterém vyšla aktuální soutěž – pozor, článek bude u jiné Ambasadorky).

    Startujeme v pondělí 2.12.

    Najděte si každý den od 2.12. do 14.12. alespoň jednu klidnou chvilku, kdy si zapnete Modrého koníka a podíváte se, jaká soutěž probíhá 🙂 To stejné platí i v případě, že budete hledat zajímavé recepty na vánoční cukroví a pečení s dětmi. Nenechte se semlít předvánočním stresem a nezapomínejte na chvíle pohody a radosti s rodinou a vašimi nejbližšími. 

    Krásné vánoční svátky vám přejí Ambasadorky a Modrý koník!

    vanea
    20. lis 2019    Čtené 2142x

    Listopadová "bleskovka" s Baby Dove!

    Máme tady další krásnou soutěž s Baby Dove! 

    Určitě jste se už těšily, tak vás nebudu napínat. Blíží se nám Mikuláš a nadílka vás nemine ani od nás🙂 Jsou přichystané tři balíčky, ve kterých nebudou chybět novinky řady Calming Nights! Na rychlou "bleskovku" se můžete těšit také příští úterý, tak číhejte a sledujte!!

    Před nedávnem už jsem u sebe na blogu téma Mikuláše zlehka naťukla otázkou, jak plánujete trávit tuto tradici s anděly a čerty u vás doma / na besídce ve školce a podobně. Tentokrát to ale pojmeme jinak! Vrátíme se totiž do minulosti.

    Jak se zapojit

    Dnes se nebudu ptát na to, jak plánujete Mikuláše trávit, nebo co najdou děti v balíčcích. Zajímá mě, jak se tento svátek slavil u vás doma, když jste byly malé. Co jste jako děti dostávaly, jak celý podvečer probíhal, kde se slavilo a podobně🙂 Jaké máte vzpomínky? Příjemné, nebo naopak?

    Pravidla soutěže

    - stačí přidat komentář dolů pod tento článek
    - dát článku like
    - zapojit se můžete do 22:00, 20.11.2019, v následujících dnech opět proběhne fyzické losování Adámkem, jelikož se ukázala tato varianta jako celkem oblíbená🙂

    O co tentokrát soutěžíme

    Stejné balíčky pro tři z vás:
    Dove tělové mléko Awake Matcha 250ml
    Dove antiperspirant Matcha 150ml
    Dove Baby mycí gel Sensitive 50ml
    Dove Baby tableta na mytí Rich 75g
    Dove Baby vlhčené ubrousky Rich 1x50ks
    Dove Baby mycí gel Calming Nights 400 ml
    Dove Baby krém proti opruzeninám

    Doufám, že jsem vás nalákala na krásnou nadílku! Všem moc držím palce a už teď se těším, až si zase počtu vaše krásné příspěvky:-*

    Irča&Adámek&Baby Dove

    vanea
    Zpráva byla změněna    6. lis 2019    

    Tak! Máme listopad, blíží se nám prosinec... a to znamená, že se přikrádá období plné soutěží, dárečků a dělání radosti 😍 Taky bych vám ji ráda udělala, tak se hlaste, o které výrobky #dove i #babydove by byl největší zájem!

    Já vám prozatím moc ráda připomínám naše stálice, voňavé, hydratační tělové mléko Rich Moisture a krém proti opruzeninám s krásně vláčnou konzistencí a typickou vůní pro tuto řadu Baby Dove. Určitě si z fotky všimnete, že oba zmíněné produkty mám ve fázi častého používání 👍

    Pečlivě testováno pediatry, oftalmology a dermatology,
    vhodné pro každodenní použití od prvních dnů ❤

    vanea
    4. lis 2019    Čtené 1352x

    Vyhlášení říjnové soutěže s Baby Dove!

    Krásné odpoledne všem!🙂

    Původně jsem měla za to, že vůbec nebudu stíhat a tento článek přidám až večer, ale opak je pravdou, nějak jsme to s Adámkem zvládli dřív. A to znamená, že máme vylosováno! 

    Nebudu to zbytečně protahovat, i tentokrát byly všechny vaše odpovědi plné zajímavých informací a zážitků, se kterými se určitě ztotožní spousta maminek. Vám, které s uspáváním nemáte téměř žádnou práci, závidím, ale zároveň vám to samozřejmě moc přeju=) A vám, které s tím snad stále bojujete, posílám hodně sil a ujištění, že jednoho krásného dne ti broučkové určitě začnou usínat lépe a dají i v noci prostor pro spánek svých maminek. Já si na to počkala rok a půl, což není úplně nejhorší, ale řeknu vám, že to nebylo zrovna nejjednodušší, vyzkoušeli jsme snad postupně úplně všechno.

    Tak. A teď je na čase přestat vyprávět a sdělit výsledky! Všem ještě jednou moc a moc děkuju za krásnou účast. Losování probíhalo Adámkem (na video se můžete podívat ve skupině Baby Dove - Pro skutečné mámy )

    - Výherkyně č.1: @zdenkakom

    - Výherkyně č.2: @nixelka

    - Výherkyně č.3: @jerry009

    Gratulujeme!! Brzy vám bude odeslána zpráva s více informacemi a postupem odeslání výher🙂 Srdíčka už byla odeslána, pokud nepřišla, dejte mi vědět:-*

    Krásný zbytek dne! Brzy se přihlásím s další soutěží🙂
    Irča & Adámek & Baby Dove

    vanea
    Zpráva byla změněna    31. říj 2019    

    Krásné dobré ráno 😍 Dovolím si připomenout, že dnes je poslední možnost zapojit se do velké soutěže s Baby Dove! Tři krásné balíčky už se těší na své majitelky🙂 😍

    Zapojit se můžete zde:
    https://www.modrykonik.cz/blog/vanea/article/soutez-sladke-sny-s-baby-dove-odb42u/

    #babydove #soutez_sladkesny #dove

    vanea
    29. říj 2019    Čtené 3094x

    SOUTĚŽ Sladké sny s Baby Dove!

    Krásné čtvrteční poledne se hlásí ke slovu a já mám velkou radost, že je tady další soutěž s dětskou kosmetikou Baby Dove! A tentokrát bude opravdu velká! Tak se pohodlně usaďte a pojďme na to! 🙂 

    Tato soutěž, jak už asi název napovídá, bude plná spánku a odpočinku vašich nejmenších.

    TÉMA SOUTĚŽE

    Pokud máte doma malinké miminko, určitě je u vás téma spánku jedno z těch hlavních. U některých je to možná jednoduché - máte drobečky, kteří spí skoro celou noc, nebo se vzbudí jen párkrát. Ne všichni ale mají to štěstí a spánku i celkově usínání se musí věnovat více a častěji. Jak je to u vás, spinkají vám miminka krásně sama od sebe, nebo je potřeba větší péče? Jaké fígle a finty vám u uspávání fungují - je to kojení, nošení, či třeba zpívání? Čím vším už jste si od narození vašeho miminka prošli? Uspávají i tatínkové? Spinkají miminka s vámi v posteli, v hnízdečku, nebo už ve vlastní postýlce či pokojíčku?

    A co u vás, maminek trošku větších dětí - vzpomínáte si, jak jste uspávaly, nebo jak stále uspáváte? Čím vším už jste si spolu u uspávání prošli? Co nejvíce zabíralo a v kolik hodin třeba chodí děti spinkat? Spí ještě po obědě, nebo někdy přes den? Je něco, co před či při spaní přímo vyžadují? A také, co byste doporučili novopečené mamince s kruhy pod očima, která si to všechno zažívá poprvé a nemá to zrovna jednoduché?

    Nemusíte samozřejmě odpovídat na vše, stačí popsat, jak to je, nebo bylo u vás🙂

    O CO SOUTĚŽÍME

    A teď už si pojďme představit odměny, které jsou pro tři z vás přichystané. Bude se jednat o větší balíčky, každé místo bude obsahovat sestavu výrobků #babydove i #dove.

    Všechny z výrobků pro děti mají společné některé znaky, jako třeba hypoalergenní a pH neutrální složení s obsahem ¼ hydratačního krému, který pokožku krásně vyživuje a opečovává. Výrobky neobsahují alkohol, jsou testovány oftalmology, dermatology a pediatry. Žádný z výrobků Baby Dove či Dove, ani jejich složky, nebyly testovány na zvířatech. #peta 

    A hlavně! Bude možnost získat v balíčku také novinku Calming Nights od Baby Dove, aneb mycí gel a tělové mléko, které jsou přímo určeny pro zklidnění pokožky a pro klidný spánek vašich nejmenších! Obsahují totiž heřmánek a jeho krásně jemná, sladká vůně navozuje příjemný pocit u dětí - a musím potvrdit, že i u dospělých🙂

    1. Místo : Mycí gel 400ml a Tělové mléko 400ml Calming Nights, Tableta na mytí Rich Moisture, Vlhčené Ubrousky Rich Moisture 2x , Krém proti opruzeninám, 2x Mycí gel "do kapsy" Sensitive Moisture 50ml a pro maminku Dove deodorant Coconut + dvojice sprchových gelů Purifying Detox a Renewing Glow!

    2. Místo: Mycí gel 400ml Calming Nights, Tableta na mytí Rich Moisture, Vlhčené Ubrousky Rich Moisture 2x, Krém proti opruzeninám, 2x Mycí gel "do kapsy" Sensitive Moisture 50ml a pro maminku Dove deodorant Coconut + dvojice sprchových gelů Purifying Detox a Renewing Glow! 

    3. Místo: Tělové mléko 400ml Calming Nights, Tableta na mytí Rich Moisture, Vlhčené Ubrousky Rich Moisture 2x, Krém proti opruzeninám, 2x Mycí gel "do kapsy" Sensitive Moisture 50ml a pro maminku Dove deodorant Coconut + dvojice sprchových gelů Purifying Detox a Renewing Glow! 

    PODMÍNKY A PRAVIDLA SOUTĚŽE

    - do komentáře pod tímto článkem přidat příspěvek na výše popsané téma soutěže

    - dát like tomuto článku

    - losovat budeme fyzicky, na výsledky si tedy možná počkáte více dní, bude záležet, kolik se vás zúčastní=)

    - pokud si přejete být v "osudí" zařazeny 2x, svůj soutěžní příspěvek přidejte také na svůj MK blog s hashtagy #babydove & #soutez_sladkesny

    - trvání soutěže 24.10.-31.10.2019

    Tak a to je vše! Pokud jsem vás trošku nalákala, budu se moc těšit na vaše příspěvky, které budou určitě - jako vždy - plné vašich zkušeností a zážitků. Všem přeji, aby bylo spaní vašich miminek a dětí co nejklidnější :-* 

    Irča, Adámek & Baby Dove

    vanea
    19. zář 2019    Čtené 1036x

    Výsledky BLESKOVKY s Baby Dove & Dove!

    Krásný večer holky!

    Musím říct, že jste mi to tentokrát vůbec neulehčily🙂 Jelikož podzim miluju, oslovil mě vlastně každý váš příspěvek, ve kterém jsem si naprosto přesně dokázala představit tu pravou sychravo-barevno-voňavou atmosféru.

    Dovolte mi proto nejdřív vám moc poděkovat za účast a čas, který jste do příspěvků vložily, jsem za to moc ráda! Zároveň chci poprosit o shovívavost, pokud snad nebude vybráno dle vašich představ. 🌹 Tentokrát jsem si vybírala sama, generátory ponechala stranou a zvolila 3 z vás, jejichž příspěvek se mi z nějakého důvodu zalíbil. Nepátrala jsem po tom, jestli už snad některá někdy vyhrála s jinou značkou, nebo dokonce s #dove (aby to bylo víc fér) , zkrátka jsem se začetla a zavzpomínala. A upřímně doufám, že vás dárečky potěší=)

    A teď už to nebudu okecávat!

    ....moc moc gratuluju!! Během následujících dní čekejte zprávu se seznamem a dalšími informacemi! :-* A vy další nezoufejte, už velice brzy bude další příležitost;) Posílám srdíčka:-*

    Krásný večer, Irča & Adámek

    vanea
    17. zář 2019    Čtené 1483x

    BLESKOVKA s Dove & Baby Dove!

    Jak jsem slíbila, je to tady!

    Léto nám končí a my se můžeme těšit na pálení ohňů, svíček, na horké čaje a teplé deky🙂 Nasáli jste trošku tu atmosféru? Nebojte! Pokud nejste zrovna fanoušky chladnějšího počasí, snad některým z vás zlepší náladu alespoň výhra v této soutěži 🌹

    Oč půjde už jsem sice zmiňovala v "upoutávce", ale ještě si to připomeneme. Tři z vás, které tentokrát sama vyberu (ano ano, pletu si na sebe bič, možná to ještě přehodnotím:D) budou mít možnost vybrat si jeden výrobek z mého aktuálního seznamu dostupných produktů Dove i Baby Dove! K tomu přidám ještě dva další, jedním z nich bude voňavá tableta na mytí vašich nejmenších 🌹

    Pokud byste tedy rády - či rádi, kdyby náhodou - vyhrály, pozorně čtěte.

    Podmínkou soutěže bude dát like tomuto článku a  přidat příspěvek na dané téma do komentáře pod ním (do určeného času). A jaké že je téma tentokrát?

    Co se vám vybaví, když se zeptám, jakou vzpomínku máte na podzim z dětství?

    U mě ta první myšlenka byla nástup do školy. Prvních pár let jsem ty první dny milovala, ale to se brzy otočilo :D Kdybych se ale měla pořádně zamyslet, cítím vůni brambor z ohně, štípající vítr ve tvářích a vidím dědu, jak zápasí s papírovým drakem, který se opět zapletl do vysokých stromů u nás v oboře. A co vy?

    Těším se na vaše odpovědi! 
    Soutěž bude ukončena zítra ve 20:00.

    Irča & Adámek
    #dove #babydove #bleskovka

    vanea
    Zpráva byla změněna    7. zář 2019    

    Do pátku o mě neuslyšíte, takže si ještě dovolím jeden #dove & #babydove příspěvek🙂

    Rozhodně se neřadím mezi ty, kteří musí vyzkoušet úplně všechno, ono přiznejme si, to bych musela vykoupit celou drogérii, sortiment Dove je poměrně široký:D Kupuju tedy oblíbence, novinky, nebo záležitosti, které mě něčím zaujmou. A tahle pěna zaujala na první dobrou! Zatím jsem asi žádnou nezkoušela, měla by fungovat jako sprcháč i holící pěna zároveň, což se může hodit! Mají je ve spoustě vůních, já sáhla po nejobyčejnějším, protože mám ty nejjemnější obvykle nejraději. Kupováno dnes v Tescu.

    Vyzkouším a dám vědět poznatky. Co vy holky, znáte, zkoušely jste, co říkáte na sprchové pěny? :-* ❤

    vanea
    16. srp 2019    Čtené 2019x
    Image title

    Cesta za dobrodružstvím - putování po Islandu

    Krásné dobré letní ráno!! 🌞 🌹

    Tak už i na moji maličkost připadla příležitost napsat vám něco málo o letní cestovatelské výpravě, která mě zatím uchvátila nejvíce. Abych vám řekla pravdu, vůbec nemám chuť sem psát přesné údaje, počty obyvatel, rozlohy, názvy měst a harmonogram, který jsme si pro tuto příležitost přichystali. Zato bych vám ráda popsala vnímání tohoto "výletu" mýma očima... Cestování na Island mi připomělo, jak krásná je Země, jaké máme štěstí, že po ní můžeme chodit a objevovat tato místa. Drsná příroda v kontrastu s barvami, tichem a křehkým uvědoměním si, že bychom se měli více starat o krásy přírody.

    Jako jednu z prvních věcí byste o mě měli vědět, že jsem děsivě rozpolcená osobnost. Někdy si užívám plánování a potřebuji znát každý detail cesty, jindy mě to vůbec nezajímá a ráda plánuju za pochodu. (manžel z toho roste:D) Tehdy, při plánování výpravy na Island, jsem byla ve druhém módu. Vybrala jsem jen hlavní body a místa, která bych ráda viděla, manžel naplánoval vše okolo (kempy, cesty, auto..) a přidal pár dalších míst, která chtěl vidět i on a mě tolik nezaujala.

    Někdy v roce 2015, kdy jsme se rozhodli odjet na 14dní, se ještě nelítalo za tak supr ceny, takže nás jen letenky a celkově pronájem starého, rezavého auta přišel na poměrně hodně peněz, tudíž byla volba cestování se stanem naprosto jasná. Připravení jsme byli na náročné počasí a zimu, což se hezky vyplnilo. Ještě než začnu psát o tom, jak jsem po příletu prskala, ráda bych podotkla, že Island byl mým snem, manželovým také ... a předčil všechna naše očekávání=) Důvodem naší cesty tedy bylo poznat syrovou přírodu a její zázraky, užít si společný čas jen sami dva, bez povrchních vymožeností a péče hotelových komplexů.

    Ihned po příletu na letiště v Keflavíku jsme ochutnali to pravé Islanské počasí. Uvítal nás déšť a hlavně strašný vítr, který zabodával kapky do tváří jako jehličky. Nebylo místo, kam by vám ten studený syčák nevlezl. Stupňů bylo asi 8, ale s tím větrem to bylo jako -10. Dalo mi hodně práce se usmívat a zabalit se tak, aby mi nečouhal ani milimetr kůže navíc:D V tu chvíli jsem si uvědomila, že opravdu budeme spát ve stanu a není žádné teplé zákoutí, kam bychom se uchýlili. Naštěstí brzy vysvitlo sluníčko...to mi dalo jistou naději. Naše první putování směřovalo pro auto a odtamtud do prvního kempu v Rejkjavíku.

    Přijeli jsme poměrně pozdě odpoledne, takže po obhlídnutí prostoru a zapsání do kempu (který byl moc hezký, měl dobré vybavení a zázemí), jsme se vydali dál do města, očíhnout okolí, nakoupit něco k jídlu a postavit stan. Což teda v tom větru opravdu nebylo jednoduché. Většina lidí okolo měla stany s pevnou kontrukcí, aby jim vítr nedal co proto. Náš stan nic takového neměl, takže když už se nám podařilo jej konečně postavit, celou noc mi vnitřní tyčka mlátila do hlavy za lomozu větru. Ondra spal jak miminko ve svém fusaku do -5 stupňů, já se klepala zimou v tom do -20. Ano, nebyla jsem nadšená a začala jsem mít oprávněný strach, jak to zvládnu. Zvládla:D

    První ráno bylo ovšem krušné. Vstávala jsem před 5 hodinou, muž spal. Byla jsem celá rozlámaná a otrávená. V průběhu noci jsem se 4x složitě přioblíkala, protože mi prostě byla strašná zima. Stan sebou mával ze strany na stranu, pršelo a i v noci bylo šero, namísto tmy. Zatímco jsem kousala zmrzlý loupák a odhodlávala jsem se k cestě do hromadné koupelny, vrčela jsem a nadávala. To se ale mělo velice rychle změnit. A jak? Stačil k tomu první výjezd naším rozvrzaným autíčkem, do kterého táhlo a které moc netopilo.

    Naplánovaný jsme měli výlet za krásným vodopádem Glymur. Už cesta tam mě naprosto uchvátila. Divocí koně, barevné hory, rozbouřené moře a hlavně totální liduprázdno. Byla jsem jako ve snu, barvy okolo mi vůbec nedávaly smysl. Na nebi se hnal jeden mrak za druhým a sluníčko jen občas vystrčilo zubatý drápek, aby ho zase rychle schovalo. Vítr foukal tak, že jsme se nemohli dostat z auta (beze srandy, dveře se nedaly otevřít) a pán na kole, jedoucí z poměrně strmého kopce, musel šlapat z plných sil. Strašně jsme se smáli:D A já se zamilovala. Nádherná příroda v kontrastu s drsným počasím byla úžasná. Od té doby jsem už byla jen nadšená - a náročnější podmínky stanování jsem začala brát jako velké dobrodružství=) (Zde ještě přidám tip: téměř v každém větším městě, či zajímavém místě, jsou horké lázně, případně se dají najít i přírodní prameny - tam ale pozor na teplotu, my tedy ochutnali jen lázně, prameny jsme se hledat nevydali. Od chvíle, kdy nás to "napadlo", se stalo stanování a celkově večerní pobyt venku po náročném dni o mnoho příjemnější!)

    Paráda, co?🙂 No...Ač mě to láká, nebudu vám tady opisovat den po dni, kdo mě zná tak ví, že by to bylo na knihu, ne na článek na koníka :D Nějak neumím psát krátce. Takže po tomto úvodním sezámení s Islandem, to celé shrnu do pár podstatných bodů a míst. 

    - Příroda je něco neskutečně nádherného, nikdy jsem nic takového neviděla. Za opravdovým zážitkem se vyplatí obětovat trochu té fyzičky a někam si "vyšplhat". Taky si myslím, že od roku 2015 už se lecos změnilo a turistů bude na Islandu více. Pak neváhejte si přivstat a vyrazit opravdu brzy! (On to takový problém nebude, ve 4 ráno bylo skoro světlo, takže jsme takhle taky občas vyráželi:D)

    - Kempy na Islandu jsou téměř všechny krásné, nebo minimálně velmi slušné. Ve většině je zázemí pro vaření (ať už je to venkovní přístřešek, nebo vybavená kuchyň), záchody, sprchy a recepce, kde je možné si vzít mapy, zaplatit (když tam nikdo není, obvykle se objeví později a "zaťuká" na stan). Na záchodě je supr schovka, na některých je totiž topení!! (o bože, ano:D!). Pokud něco potřebujete, v kempech pracují velice nápomocní a ochotní lidé, takže se nebojte na ně obrátit. Nesetkali jsme se s odmítnutím, nebo protivností. Nejnáročnější je najít vhodné místo pro stan, abyste se vyspali, nemlátil do vás vítr a tak vůbec... A taky místo na vaření, pokud náhodou není žádné "zákoutí", nebo vám do připraveného zákoutí fouká. Udržet oheň a uvařit je pak poměrně sranda (hlavně s hladovým chlapem, že:D). Vezměte si nástavec na plynovou bombu na vařič s takovou tou "blbostí" proti větru. Bude se hodit. Termosky nutnost.

    - Lehká komplikace může nastat ve chvíli, kdy se ráno rozhodnete jít si něco koupit do obchodu. Ty otevíraly nejdříve v 10 hodin ráno, což pro nás, vstávající okolo té 5 hodiny nejpozději, bylo prostě pozdě. Ale dá se na to zvyknout, takže jsme s tím neměli problém, prostě jsme nakupovali zásoby, které dokázaly přežít v autě. Do restaurací a barů jsme nechodili, jednak jsme na to neměli ani chuť, užívali jsme si přírodu a taky byly tyto záležitosti hodně drahé. Vařit si tak bylo nejrozumnější.

    - Ubytování na Islandu, které jsme využili na pár posledních dní, kdy Ondrovi křuplo v zádech a nemohl moc chodit (stan byl tedy nepříliš dobrá vyhlídka:D), je nejlepší v síti ubytování Hostel Hi. Jsou téměř v každém větším městě, poměr cena/kvalita je moc fajn, všude bylo čisto, ač bylo vše základní. Je nutno podotknout, že tehdy jsme možná měli ty nároky na ubytko jiné, ale věřím, že i s Adámkem bychom to zvládli poměrně v pohodě🙂 

    Tak! A teď už pár míst, která nás okouzlila nejvíce🙂 Na Islandu bylo strašně moc vodopádů (prvních pár dní jsme "áchali" a "óchali" při každém, pak už nás nějaký vodopád nevytrhnul, bylo jich opravdu strašně MOC). Ale tyto... Ty nevynechávejte.

    Gullfoss & Seljalandsfoss & Gljúfrabúi & Skogafoss & Svartifoss & Haifoss

    Rozmanitá krajina, chvilku horké peklo smrdící sírou, chvilku led, chvilku gejzír, chvilku sopka, zatuhlá láva a kouř . To všechno je Island🙂 Tohle místo, Seltún (Krýsuvík), je jako z katalogu, spousta barev, vůní.. Vařící se bahno a královské ticho, rušené jen poryvy větru. 

    .....a nějaké ty rybičky po cestě🙂 Vůně převeliká:D Slabší povahy zůstanou v autě.

    Ledové království Jökulsárlón nás ohromilo, byli jsme jako v jiném světě. Tento zážitek doporučuju rozhodně všema deseti, i kdybyste nejeli nikam jinam, tak sem určitě!🙂 Jízda na obojživelníkovi, ledová jeskyně, ledovec....a samozřejmě trošku kosa. 

    Kdo by mohl zapomenout na nádherný Gejzír🙂 Nikdo... Trávili jsme tam neskutečně mnoho času. I okolí, kde se zdá, že snad není žádná další velká turistická "pecka" je moc krásné. Příroda je sice malinko placka, ale Island je plný překvapení;) 

    Reynisfjara. Nádherná černá pláž, tisíce papuchalků a hodně lidí🙂 Nicméně se vyplatí na toto místo zajet. Ve Víku se nám celkově líbilo hodně, užívali jsme si horké lázně, kemp byl pěkný a černý "písek" nám nedával spát. Krása!!

    A kam ještě určitě zajet a nevynechat ani kousíček? Rozhodně Þingvellir!! Je to naprosto kouzelné místo. (...kde se mimo spoustu přírodních zajímavostí natáčelo pár záběrů z GoT;) )

    Tak. Ještě bych sem mohla přidat spousty a spousty dalších fotek a míst, nicméně bych asi vyčerpala úplně všechny:D  Jako poslední vám tedy doporučím Blue Lagoon a jejich bílé bahno. Úžasné místo, pokud se chcete trošku odměnit🙂 Naše fotky nic moc, ale zkuste si to najít na googlu, je to opravdu krása.

    Co bych tak závěrem dodala? Asi jste pochopili, že Island nám opravdu učaroval. Procestovali jsme hlavně jeho jižní půlku, takže ta severní na nás stále čeká. A rozhodně se plánujeme vrátit, jen si počkáme, až bude Adámek větší, protože tohle určitě nechci, aby zapomněl. Pokud budete dobrodruzi ve stanu a rozhodnete se to zkusit, nepodceňte přípravu! Třeba jako dvojice, kterou jsme potkali na posledním místě u majáku, před odjezdem. Počasí nebylo tak hrozné, ale neměli čepice, rukavice, věci na přípravu ohně venku...jen výhodné letenky, lehoučký stan.... a šok přes celý obličej :D Nemohli jsme udělat nic jiného, než jim věnovat naše vybavení. Nutno podotknout, že měli ohromnou radost:D K počasí bych ještě dodala, že hodně záleží, v jakém období na Island jedete, a jaké máte štěstí. My jeli na přelomu léta a podzimu, takže už se ozývala větší zima, silnější vítr a méně sluníčka. V létě je možné, že bude opravdu hezky - ale taky více lidí🙂 Osobně bych obětovala trošku pohodlí a počkala si, ta krása se líp vstřebává, když vás neruší davy turistů. První půlka září ještě může být moc krásná! (ale jak jsem už psala...nikdy nevíte, je to tam trochu nepředvídatelné)

    A málem bych zapomněla! Jistě vás bude zajímat, jestli jsme vyhlíželi onu "auroru", neboli polární zář. Vyhlíželi...skoro každou noc. Ale bohužel bylo stále pod mrakem, takže jsme ji neviděli. A víte co? Nám to vůbec nevadí🙂 Snad někdy příště!

    A co vy, líbila by se vám taková výprava? Kdyby vás cokoliv zajímalo, chtěli jste se podělit o zážitek - napište do komentářů!🙂 A teď už se mějte krásně a užívejte si další dny a soutěžení s ambasadorkami:-* 

    Irča & Baby Dove

    Všechny použité fotky jsou naše

    vanea
    15. srp 2019    Čtené 1252x
    Image title

    Dovolená s ambasadorkami - Výsledky soutěže!

    Sláva nazdar výletu 🌹 !

    mám vylosováno! Zúčastnilo se vás velké množství, což mi udělalo ohromnou radost🙂 Vaše tipy na zajímavá místa jsem si procházela dlouho do noci a přemýšlela, kam že bych se to jednou chtěla podívat, co bych si mohla přidat na seznam. A že toho bylo;) Každopádně vyhrát mohla jen jedna z vás a generátor byl nekompromisní. 

    Číslo, které bylo vylosováno:

    Tadáá! Moc gratulujuu! Brzy přiletí zpráva :-* Všem ostatním co nejdříve rozpošlu pár srdíček, jako díky za krásné příspěvky a zapojení se🙂

    Ještě jednou vám moc děkuju za účast, za přízeň i za sledování... a moc držím palce, pokud zkoušíte štěstí i u ostatních holek v rámci akce #dovolena_s_ambasadorkami !

    Dneska se soutěží u @monny3

    Mějte se krásně a zase někdy příště 🙂

    Irča & Baby Dove

    vanea
    14. srp 2019    Čtené 1856x
    Image title

    Dovolená s ambasadorkami - Baby Dove SOUTĚŽ!

    Krásné dobré ráno všem!

    Jak jsem slibovala, je to tady!;) I dnes, v rámci letní akce s ostatníma holkama, budete mít krásnou příležitost zasoutěžit si - tentokrát o balíček #dove a #babydove pro vás a vaše nejmenší! Těšíte se? Doufám, že jo!

    Namíchala jsem pro jednu z vás směs oblíbených výrobků, tak snad se bude líbit. Obsahem bude tentokrát vše, co vidíte na obrázku níže. Jedná se konkrétně o Matcha kolekci Dove Nourishing Secrets - tělové mléko a antiperspirant bez alkoholu, navozující příjemný pocit svěžesti i díky krásně jemné vůni sakury🙂 Tohle duo ocení jedna z vás, maminek. A pro vaše drobečky je nachystána cestovní verze sprchového gelu Sensitive, mycí tableta, šampon a vlhčené ubrousky z řady Rich, specifické svojí jemnou vůní i konzistencí. Vše vhodné i pro ta nejmenší miminka. 🌹

    Tak! Pokud jsem vás trošku nalákala, vrhneme se do podmínek soutěže! Vše, co musíte pro zařazení do slosování udělat, je odpovědět na jednu jednoduchou otázku (a splnit nějaké ty další body, viz. níže). A jelikož se tento týden věnujeme cestování a všemu okolo něj, zajímalo by mně, jaké bylo podle vás

    NEJZAJÍMAVĚJŠÍ MÍSTO, KTERÉ JSTE NAVŠTÍVILI?
    - AŤ UŽ V ČR, ČI MIMO

    - Komentář s libovolně dlouhou odpovědí přidejte zde pod článek

    - Dejte like tomuto článku a článku od @kristinandbaby Týnky

    - Zapojit se můžete do půlnoci 23:59 14.8.2019

    Výherkyni vybere generátor náhodných čísel během následujícího dne, tj.15.8.2019🙂

    Tak šup!

    Držím palce a moc se těším na tipy k cestování!🙂

    Irča & Baby Dove & Dove