1. trimestr. Bolí vás břicho?
Ahoj holky, sice tady tema 1. trimestr bylo, ale rada bych jej ozivila. Takze pokud jste ted cesrtve objevili //, pojdte sem:o)
a hned mam prvni otazku - boli vas bricho? Docela mne to trapi, protoze pri 1. tehu mi nebylo vubec nic (a zjistili jsme to az v 8tt) a tak ted nevim, zda muze bolet bricho (jako na MS, s tim, ze kdyz jsem vic aktivni, vic boli a kdyz odpocivam, je to lepis). Diky!
Vsem drzim palce a sejdeme se v lete 2011 v po 😉 rodnici
@danissa Ahoj, nevadí, vítáme Tě 🙂. Já jsem ji dostala v 8. týdnu.. ale je to asi různé..jak která doktorka..
ja to budu muset rict asi zitr, jak donesu nemocenskou..
jen si rikam, at je utz zitra dobry, mam porad strach, aby se neco neposralo:(
@lucietka77 Děkuji za přivítání, tak ve středu uvidím 😉 , já vím, že ji neradi dávají zbytečně brzo
Ahoj holky, já těhotenskou průkazku dostala ted na poslední prohlídce v 10tém. Jinak v práci už to delší dobu ví, jelikož se to nějak sešlo a kolegynka je také ve 4tém měsíci tak si za nás obě musejí najít náhradu 😒
@kami1984 Tak já z devítičlenného týmu jsem pátá těhotná.. 🙂 Ředitel se divil, co to tam zaměstnáváme 😀. Že je to jako nemoc.. 🙂 a šíří se to 😀 😀. L.
vidim, ze se tehotenstvi siri vsude 😀 Ja odchazela jako treti tehotna v rozestupu 14 dnu 😀 A to me ani nechteli uvolnit jit k doktoru..v pondeli jsem v praci rikala, ze v utery potrebuju jit k doktoru, ale ze jsem bohuzel objednana blbe, ze nestihnu zacatek smeny, ale ze tedy prijdu dyl ( v to dobu mi bylo jasne, ze pokud se tehu potvrdi, tak uz se tam vickrat neukazu 😀) Mistrova me skoro servala, ze si mam doktory domlouvat jinak, ze to preci de..tak jsem se jenom pousmala a dalsi den uz se neukazala 😀
takja se chci do prace uz vratit mezi svatky🙂 predtim jsem byla na 0,5uvazku kvuli skole a materska by byla mizerna...
terrorkax: Co si dělala za práci, že sis mohla dovolit ze dne na den se tam už neukázat? 🙂
@kami1984 Já bych taky ráda aspoň mezi svátky nastoupila...abych pomohla holkám, aby se mohly prostřídat...pracujeme od pondělí do pátku, ale i mezi svátky a i o silvestru máme do 18:00 h. Resp. někdo tam musí být do 18:00h.
terrorkax : Takže si na nemocenské s tím, že už se do práce do porodu nevrátíš? Já bych chtěla chodit dokud to půjde, ale zase sedim v kanclu v teple a moc se nanadřu akorát občas stres, ale snažím si to ted moc nepřipouštět 😉 páč bych chtěla vydělat ještě nějaké penízky když vidim výši mateřské je mi zle.
@kami1984 No přesně..my jsme na střídání 4 a občas vypomáhá ještě jedna holčina, která není v naší sekci, ale je to její dobrá vůle..ona má svojí práce dost... a tak taky nechci holkám komplikovat dovolené...
@lucinda85 No ani nemluv... tím, že nejsem v práci, tak taky nic neprodám a nemám žádné provize k platu (základu) a ten je ještě neschopenkou snížený, takže ve finále mám tak o třetinu až polovinu plat nižší.. ☹ a to je sakra poznat..
@terrorkax no to se nedivím třísměnný provoz pro těhule je docela záhul.. Já bych si chtěla ve středu u paní doktorky domluvit delší vycházky... nebo ať mi je dá spoň dohromady.. aspoň 4 hodiny v celku, abych si mohla zajet za tátou ev. nakoupit nějaký dárečky..
Už mě to taky doma štve..
a kolik máte vycházky? terrorkax: jj pokud si dělala takovou práci tak je určitě lepší zůstat doma.
@lucietka77 - já si myslím že by ti je mohla natáhnout 😉 . Já je mám taky pořád 8-20, takže neomezený
Jinak já už se do svý práce taky sotva vrátím... Holku s dítětem si tam nenechaj....

@romcovaklarka No já vím, jsem nedočkavec 😀 , do Vánoc bych ji ráda měla, chjooo. To, že jsem těhu, bude dárek pro rodinu. No tlačit na dr. určitě nebudu, ale znáš to, nejraději už bych ji u sebe měla 😵