icon

Březňátka 2021. Je tu některá?

snazilka01
3. črc 2020

Ahoj holky, je tu už některá, která zjistila těhotenství a má termín v březnu? Já jsem po šesti měsících otěhotněla a čárka krásně sílí. Příští týden se objednám na gyndu, tak držte palce 🍀🥰 P. S. termín porodu podle poslední MS mi zatím vychází na 13.března.

Březňátka 2021. Je tu některá?
Strana
z5
kate013
20. črc 2020

@sabinkanix dneska to taky bylo šup šup, ale aspoň mi vytisknul fotku😁myslím, že příště to všechno i přeměří, na další ko musíš křičet od dveří, že chceš fotku 😁😁❤️

sabinkanix
20. črc 2020

@kate013 ano, budu😁 tak uvidíme, jak pořídím 😍

jezek1995
22. črc 2020

@snazilka01 Me to podle vypoctu zatim taky vychazi na 13.3 🙂 v pondeli uvidime, co rekne doktor 🙂

sabinkanix
23. črc 2020

Zdravím všechny 😊, dnes mám za sebou kontrolu, ❤️ už ťukalo, mimi odpovídá, další kontrola za 4 týdny a pak screening☺️ Přeji všem, ať dopadnou kontroly na 1.
A našla jsem skupinu Březňátka 2021.
Fotka je horší, foceno jen na mobil, můj doktor fotky netiskne 🙄😁

karolinka7
26. črc 2020

Ahojik

ivanamalina28
28. črc 2020

@snazilka01
Ahoj holky, podle testu mi také vyšlo, že jsem těhotná. Začínám 7 týden ale ještě jsem na gynekologii nebyla (mají dovolenou do 7.8.) A zrovna 8.8. mám svatbu, tak po svatbě půjdu 🙂. Jinak termín porodu mi vychází na 22.3.2021 😊

kate013
29. črc 2020

Tak co holky, jak se vám daří? Jak vám je?? 🙂)

minemma
30. črc 2020

@kate013 Ahoj, tak mě už pomalu odeznivaji ty hnusný nevolnosti, únava už taky lepší, měla bych začínat 10tt a zatím všechno ok. ❤️

kate013
30. črc 2020

@minemma tak to je super, mě se ještě nevolnosti drží, ale lepší jak minulý týden,tak snad se to bude porad zlepšovat😁 kdy jdeš na kontrolu?

sabinkanix
30. črc 2020

Ahoj holky, také hlásím, že u mě nevolnosti nesrovnatelně lepší, už mi bývá zle jen nárazově a i s únavou je to lepší 🙂 někde jsem četla, že nevolnosti a únava v ideálním případě začátkem 9tt odeznívají, tak snad se už nevrátí.
Jak jsi Kate dopadla na další kontrole? 🙂

1monicka1
30. črc 2020

@sabinkanix Tak to jsme na tom stejně 😀😀už mi není nevolno ,jen občas někdy odpoledne a únava je také daleko lepší 🙂🙂 jsem 10+4 a cítím se lépe

sabinkanix
30. črc 2020

@1monicka1 tak to je super 🙂 kdy tě čeká 1.screening? 🙂

kate013
30. črc 2020

@sabinkanix je,to by bylo super..já mám na všechno chuť, ale nic moc radši nejím😁 druhá kontrola v pořádku, už bylo vidět srdíčko, pravděpodobně 6-7tt, za 14 dní mám další kontrolu a to říkal Dr, že vše přeměří, tak se moc těším a jsem zvědavá 😁

sabinkanix
30. črc 2020

@kate013 tak to mám radost, to jsou skvělé zprávy 🙂 já teď čekám na další kontrolu 3 týdny... tyhle dlouhý intervaly nejsou nic pro mě... :D

1monicka1
30. črc 2020

@sabinkanix 5.8 no jsem nervózní 🙂a doufám, že to bude všechno v pořádku

sabinkanix
30. črc 2020

@1monicka1 tak to už je za chvilinku, to uteče a určitě bude vše v pořádku 🙂

1monicka1
30. črc 2020

@sabinkanix to doufám, už je to dlouhé čekání, tak už jsem nervózní, ale aspoň už je mi lépe a moc děkuji 🙂🙂

kate013
30. črc 2020

@sabinkanix já jsem taky moc ráda, jak to vypadalo strašidelně na začátku 🙈 jo, to čekání je hrozný🙈🙈 a jsi dom nebo chodíš do prace?

sabinkanix
30. črc 2020

@kate013 chodím do práce a chtěla bych chodit, co to půjde... jsem ten typ, co by se doma jen pozoroval a plašil... navíc čekáme první, takže doma prcka ještě nemáme...🙂 s druhým bych asi doma byla, když nám bude dopřáno 🙂
Ty máš jedno malinký už doma, viď?

kate013
30. črc 2020

@sabinkanix tak to chápu, já mám dceru (7 let) ráda bych zůstala doma...mám na práci úplný vztek, ale peníze by byly hodně male,takže vydržím do prosince a od ledna nemocenská,pak mateřská,tak to už nějak půjde...u prvního tehu jsem chodila taky do prace, rychleji to utíkalo, pak když jsem byla doma,strašně se to táhlo😁

sabinkanix
30. črc 2020

@kate013 Chápu, chápu, musíme vydržet. Ono se to nezdá, ale prosinec je tu za chvilku, pak už budou vánoční svátky a ani se nenadějeme a máme tu březen 😊👶🏼 Hlavně, aby všechno dobře dopadlo. Držím palce a zase si napíšeme, jak bojujeme ☺️

enette
31. črc 2020

Ahoj holky, tak i já asi vpadnu k vám do skupinky. Zatím termín porodu nemám, ale co mi tak vychází tak je to cca 20.3.2021. Musím říct, ze teda zatím jsem v totální krizi a doufam, ze se vám vyhnou veškeré tehunevolnosti. Já už 14 dni trpím jak zvíře a kdybych tohle věděla predtim, tak mám doma jedináčka😀😀

kate013
31. črc 2020

@sabinkanix přesně tak, hlavně, ať je vše v pořádku 🙂 ono se to přehoupne a snad nám to tak taky rychle uteče :D

kate013
31. črc 2020

@enette Ahojky, vítej mezi březňátky😅 já jsem u prvního taky takové nevolnosti jako teď u druhého neměla... :D snad budeme mít brzo klídek.. :D

enette
31. črc 2020

@kate013 Já jsem se u prvního cítila, kromě par (když to teď vidím 😊) maličkosti, naprosto skvěle. Představa, ze chodím teď do práce, je nemyslitelna a všechny moc obdivuju, ze to zvládají👍

pincola
31. črc 2020

@enette Máš stejný TP jako já🙂 mě bylo nejhůř u prvního dítěte. Vím, jak jak vám je holky. Teď je to "vcelku jde". Asi tak bych to řekla🙂

karolinka7
3. srp 2020

Ahoj holky tak já se k vám také prodávám ještě termín porodu nemám odhad 12.3.21 Jsem 8+4 a první kontrola byla před 14dny a bylo vidět srdíčko a teď bude kontrola 7.8.jsou to šílené nervy holky🙏🙏🙏🙏🙏😘

snazilka01
autor
4. srp 2020

@enette ahoj, jsem v 9tt a je mi teda totálně špatně. Pořád zvracím. Nemůžu do kuchyně, jinak hned letím 🤰🏽😵 taky už mám jedno dítě, dcera 2,5 let.

jjasmina
4. srp 2020

@snazilka01 Jooo mě bylo taky děsně popravdě a trvalo to dlouho a s prvním trimestrem to neskončilo, hlavu jsem měla jako po největším flámu světa, několikaměsíční kocovina a k tomu věčně hlavu v zachodě . Vydržet.

enette
4. srp 2020

@snazilka01 To já mám celodenní pocit na zvracení. Říkám si, ze kdybych se vyzvracela, tak mi to pomůže, ale bohužel to nejde. Nic mi bohužel nepomáhá. Je to peklo. Kolikrát jsem už brecela, ze to nezvládnu 🙁 Asi už jsem na to stará páka 😀

Strana
z5