Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@weronicaaaa ja mam dr 30km daleko ale sem ibjednana na 18.4 to sem jeste nevedela ze sem v tom necham to tak asi
@sukynecka01 tak aspoň uvidíš víc 🙂
zítra první kontrola...jsem 6+3, doufám, že budou dobré zprávy.....jsem tak nervozní
@sukynecka01 moc gratuluju 🙂 je to krásnej pocit najít druhou čárku na testu, že? :D
@hankatrdlinka jsme na tom úplně stejně. Dneska jsem podle PM 6+3 a zítra kontrola 😉
@pavlinpaj to je dobré 🙂
@hankatrdlinka tak se tesim zítra na info od tebe 🙂
@pavlinpaj děkuji...taky se těším na dobré zprávy...pokud to bude ok, zkusím si malé vyfotit 🙂...držím pěsti
Holky, tak je to ok....je tam jedno malé cosi 😀, mám přijít za 14 dní na UZ a pro TP, tak snad se ♥ ukáže už v celé své kráse....podle paní Dr je zatím vše, jak má být.....jupí 🙂
@hankatrdlinka gratulace 🙂
@weronicaaaa děkuji 🙂
Taky jsem 6+3...čeká mě kontrola v pátek...kvůli srdíčku...jsem nervózní...tak uvidím co mi řekne doktor...
Jinak gratuluji @hankatrdlinka
🙂
Gratuluji všem co už se dočkali srdíčka🙂 Mě čeká kontrola až ve čtvrtek to budu 7+0, tak jsem zvědavá, co tam doktor uvidí. Jen doufám, že už se tam objeví prcek i se srdíčkem. 🙂
@petuldak děkuji moc 🙂 držím palečky
@brunetkavalery Ahojky já jsem byla včera a vše je v pořádku, jsem v 8.týdnů a taky jsem se strachovala jak to dopadne.
Holky potřebuji poradit. V pátek má můj dr těhu poradnu (jedině v ten den tam mám prý jet) a teď v pá budu 6+1 dle MS. Má cenu tam jezdit? Nebo se tam pak dostanu až za 14 dní 8+1.
@mami29 já byla minulý týden 6+4 podle MS, 5+4 podle ovulky a byl vidět pouze žloutkový váček🙂 hodně záleží, kdy jsi měla ovulaci.
@eliska8228 tak nejdřív tak 17dc
@mami29 Tak to budeš teprve ve skutečnosti 5+3 nebo 5+4 místo 6+1. Já jsem byla ráda, že mi dal doktor potvrzení o těhotenství a přeředily mě tak v práci z provozu do kanceláře. Raději bych si tam pro kontrolu zašla, jestli je těhotenství kde má. 🙂
@hankatrdlinka tak jsme na tom stejně. 😉 taky tam ,,něco,, bylo a na kontrolu jdu za 14dni. A už se jenom modlim aby bylo srdíčko vidět. 🙂 gratuluji Ti 🙂
@pavlinpaj taky ti gratuluji....jdu 25.4 na velký UZ, mám přinést moč a přijít na lačno....taky tak? odnesnu si prý i TP
@hankatrdlinka no Už mi dělat bordel de, bude brát krev, ale na lačno nerikal a moc taky nerikal. TP mi má taky říct ☹
@hankatrdlinka měl tam být 🙂 smajlík. A taky jdu 25.4. na kontrolu. Úplně to pomalu utíká ☹
@pavlinpaj no Už mi dělat bordel de...tohle jsem nepochopila 😉.....myslím, že na lačno mi říkala v souvislosti s nějakým jednoduchým testem na cukrovku, pak se chodí na další vyšetření...uvidím.
Já doufám, že bude ♥...jsem z toho trochu nervózní, ale naštěstí mě rozptyluje syn, tak člověk na sebe tak nemyslí, jako když se čeká první mimčo...
@pavlinpaj a ještě mi řekni, že jsi otěhotněla 11.3 a bude to úplně dobré 😀 😀
@hankatrdlinka ne 😀 o den později 😀

@jeskio únava hrozná..v noci toho opravdu moc nenaspím..třeba dneska sem byla za noc 5x na WC..a než člověk zas zabere..ráno vstávám do práce v 4:45 a v autě už skoro spím :D naštěstí jezdím s přítelem a řídí on 😃