icon

Co vám pomohlo na těhu nevolnosti?

lidasedlakova
18. srp 2014

Holky co vám zabralo na těhu nevolnosti?v prvním těhu jsem na to netrpěla a teď podruhé je mi špatně od žaludku.Necpu se...jim co 2 hodiny po troškách

tulikiss
•
18. srp 2014

@lidasedlakova asi te nepotesim ale me pomohlo porodit 😀 a ted vazne, zkusila jsme asi vsechno co se kde radi a stejne jsme do 6 mesice zvracela 3-4 denne, jedine co pomahalo aspon trochu bylo porad neco uzobavat, ale to stejne nemuzes cely den a pak to vzdy prislo ☹

mydvaapes1
•
18. srp 2014

Nic 😀 ...trpěla jsem cca měsíc v kuse, snad ani vlasy jsem si nemyla....ale co vim, tak jsem jedla hodně jablek, páč sem do sebe nic víc nenacpala...

ninive211
•
18. srp 2014

Mně pomáhal hruškový džus, hlavně po ránu...asi doplnil sacharidy a uklidnil žaludek -jako cola (sama jsem na něj měla v prvním trimestru nepřekonatelnou chuť a pila ho ve velkém!) a jinak na snídani zásadně celozrnné pečivo třeba jen s kouskem tvrdého sýra (zásadně jsem vynechávala uzeniny jako šunku, ty jsem nemohla ani vidět, doteď jím jen málo). Ale mě celkově nějak extra blbě nebylo, nezvracela jsem, a ty lehké nevolnosti, co mě trápily, se daly vydržet...často byly spíš odpoledne po práci z hladu, musela jsem to prostě zajíst.

dezyre
•
18. srp 2014

@lidasedlakova téměř nic.. co mě malinko pomáhalo byla buď cola s ledem a citrónem, anebo jemně perlivá matonka s ledem.

suzief
•
18. srp 2014

nic, musela jsem přečkat až to přešlo, naštěstí to trvalo jen 3 měsíce.

suzief
•
18. srp 2014

vlastně pravidelné jídlo po troškách, na chvilku se to uklidnilo ale zvracela jsem tak jako tak

fressa
•
18. srp 2014

Mě bylo strašně a co mi docela srovnalo žaludek je multivitamínový šumák :D ale né rozpuštěný ale vyblýzat.. Ale že by mi bylo 100% dobře to né,asi se to musí holt vydržet ;)

loocin
•
18. srp 2014

Tak ja nemuzu uz tyden jist a je mi asi blbe i z toho, ale snim suchy rohlik a banan, kdyz uz skoro umiram. A ta cola taky pomaha, jinak to chce asi vydrzet, teda nic o tom nevim, jsem v 7tt. Celkem dobre je i hroznove vino, caj, piskoty...polivku v sobe neudrzim:(

kukukuku
•
18. srp 2014

Zkus homeopatika sepia officinalis 15 CH. Mně zabraly na 100 %.

lucka2092
•
18. srp 2014

já jsme jedla jen rohlíky a piškoty, i v noci když sem se vzbudila tak sem jedla,potom jsem měla lízatka zázvorový,to pomohlo jen na chvíli,vychlazená cola,později jedlá soda na špičku nože,a celé těhotenství renie

lidasedlakova
autor
•
18. srp 2014

díky za rady..všechno postupně vyzkouším..🙂

veruska007
•
18. srp 2014

Já nemohla absolutně nic sladkého. Pomáhaly mi extrémně kyselé džusy a voda s citronem. Blbě mi bylo 30 týdnů ☹

memento1331
•
18. srp 2014

Mne nepomohlo absolútne nič.
Zvracala som niekoľko krát denne skoro až do 5 mesiaca. Tiež ako tu bolo písané, mala som veľkú chuť na jablká a tie som aj jedávala lebo napríklad také mäso som nemohla cítiť ani pri varení nie to ešte pri jedení. (ale tie mi od zvracania nepomáhali).

agneszka
•
19. srp 2014

Mne dala mudr. Torecan..trochu pomahal,kdyz sem potrebovala nekam jit a vsecky okolo nepoblinkat

bety27
•
19. srp 2014

Přidávám se k homeopatikům. Po týdnu užívání se to velmi zlepšilo. Dávala jsem si je ráno na lačno (5 granulí)

lidasedlakova
autor
•
21. srp 2014

cola cola trochu zabrala..ale bublibky na moje bricho ne..nafoukla jsem desne..:( kolik tak muzu vypit ty coca coly?

juldaska
•
21. srp 2014

Nic, to se musí přežít.. 😖

karolinahd
•
25. srp 2014

@lidasedlakova kdyz uz coca colu zkus ji vybublinkovat lzickou vymichej bblinky neni potom tak dobra ale nebudes mit po ni nafoukle bricho ja ji piju po lzickach a je to asi jediny co mi pomuze abych vubec trochu srovnala zaludek

abalajda
•
25. srp 2014

Mě tehu nevolnosti moc netrapili,ale když uz pomáhala mi voda s citronem a zazvorem,zazvorove lizatka.... Cola sice tochu srovnala žaludek,ale palila mě po ní zase zaha...

evaamy
•
25. srp 2014

Já jsem uzobavala sušený zázvor z bioobchodu a jediné po čem mi nebylo blbe jsou nektarinky. A piju jen magnesii neperlivou. Nemůžu česnek, cibuli, zelí, mléko..

senoritapetra
•
25. srp 2014

Suchý rohlík, piškoty, pudink, kakao, jablko. K pití slabý černý čaj s medem nebo po troškách Coca Cola. Ale byly dny, kdy jsem nesnesla ani blbou vodu a všechno šlo ven, WC mísa byla kámoš 🙂 Hold nezbývá nic jiného než to přežít a vydržet 🙄 😉

bunny123
•
25. srp 2014

Kdyz je zene spatne, tak tehotenstvi probiha velmi zdrave, pry 🙂 Vydrzat! Mne pomahalo porad jist, jinak jsem mela zaludek na vode. Jedla jsem i ve 2 rano 😀 A paradoxne jeste neco zhubla.

fykyska
•
25. srp 2014

Nic 😀 ani nemocnice, léky,kapačky zvracela jsem 24 denně, 5 měsíců v kuse v trapu 10 kg ..Ale když už se to rovnalo na občasné zvracení 8-10 denně... Pomáhala cola - často jíst vlastně pořád něco hlavně aby žaludek nebyl prázdný a nebolel. Bánány, piškoty, dobré jsou minerální vody třeba magneska, hodně, voda s glukopurem, ale tak že v tom stojí lžíce (hroznový cukr), vařené brambory s troškou másla a polévky na udržení tekutit. Kulíšek dětský iontový nápoj, časem jogurty a mléko...

lili_2
•
27. srp 2014

Mě pomohly zázvorová lízátka a nepít ráno mléko. Já jsem po ránu mohla jíst pouze rohlík se sýrem a vlažný čaj, pak asi hodina siesta v leže a mohla jsem se terve dojíst. Jinak u mně nevolnosti odezněly jako mávnutím proutek v 10tt. Já mám spíš opačný problém, mám pořád hlad. Ráno se nasnídám, pak si dám malou sváčinku, oběd, svačinku, večeři, před spaním musím zase něco zakousnou a vnoci mně budí zase hlad. Manžel si ze mně dělá srandu, že jsem kyselina, ale já pokud se v noci nenajim tak ráno jsem jako po flámu a do 12 se nemůžu dostat z postele a začínám fungovat až odpoledne.

nellyverca
•
Odpověď byla odstraněná
•