icon

Hladina hCG se nemění. Je ještě šance?

26. únor 2021

Ahoj, hledám někoho, kdo má stejnou zkušenost a řekneme mi, jestli je ještě šance. Byla jsem jako samoplatce na testech Hcg z krve 23.2 a hladina byla 1292 a pak jsem šla o 3 dny později a hladina je úplně stejná. Nemocnice mi tvrdí, že to nemám řešit, že testy Hcg nemají rádi a mám počkat na kontrolu 3.3.
Nekrvacim, krom občasného zabolení/pichnuty se cítím ok, nespinim. Beru utrogestan 1-1-1 a picham si clexarin. Žiju v tom, že hladina Hcg se měla zdvojnásobit a teď jsem vyděšená, že tomu tak není. Díky za zkušenosti.

Strana
z4
autor
5. bře 2021

Kontrola je ve 13hod.... Primář je do té doby na sále.

veronicka89
5. bře 2021

Ach jo... A jak se citis...? Jsi v myslenkach k necemu naklonena?

autor
5. bře 2021

@veronicka89 tak nějak si říkám, že se musíme smířit s tím, že to nevyšlo, ale zároveň doufáme v zázrak.... A kamarádka byla dnes u gynekolozky, řekla ji o mě a ta ji řekla, že by to ještě nebrala za ztracené.... A to je pořád, od začátku amme Jen indicie, že to bude ok, pak se není čemu divit, že ještě věříme.... 2x mi utros MS neudržel.... No uvidíme....

autor
5. bře 2021

Holky, já mám totálně stažený žaludek, jak když jdu na zkoušku 🤦‍♀️ a umím sotva půlku.... Měla jsem v životě dost smůlu, ale pres to všechno, vždy, když už jsem balancovala za hranou se vše tak nějak ustalo, uhrálo, zachránilo....

carolinca88
5. bře 2021

Sleduji celou diskuzi, byla jsem na ET stejný den, jako ty na KET, držím vše co mám, ať se stane nějaký zázrak 🍀🍀. Byla jsem na kontrole včera a ten stres úplně znám, bylo mi zle, jak kdybych měla maturovat, na té koze jsem se stresem úplně klepala 😔.

autor
5. bře 2021

@carolinca88 děkuji... Už čekám v čekárně.... Jak na popravu..

Holky, jak to, že mi zde v diskusi nejdou davat like? 👍

autor
5. bře 2021

Tak bohužel, nikde nic, ani náznak. Vysadit léky a když to do konce příštího týdne nedostanu, tak přijít. Asi jsem jediná, co tomu odmítá uvěřit a přišla takto znovu... 🤦‍♀️ Ale byl milej.....

carolinca88
5. bře 2021

To mě mrzí a co to rostoucí hcg?

vitezove
5. bře 2021

protože píšeš jako anonym, tak nemůžeš dávat lajky - nemohlo by tam být napsáno, kdo dal like.

autor
5. bře 2021

@vitezove To jsem nastavila tak trochu omylem a už to nejde změnit. Jinak tu jsem jako cambra 😊

autor
5. bře 2021

@carolinca88 hcg je druhorade.... Bez utz v pořádku prý nemá vůbec význam...

vitezove
5. bře 2021

Je mi to moc líto. Ale čekala jsem to 😪

autor
5. bře 2021

@vitezove ja asi taky, měla jsem slzy v očích v ordinaci, ale teď, aspoň zatím to jde..

autor
5. bře 2021

Zajímalo by mě, jestli chcete informace dal, jak třeba proběhl tento týden, jestli vše bylo ok.... Jinak to tu tedy už můžu utnout..... 😊 A všem moc děkuji za podporu....

autor
10. bře 2021

Tak od pátku jsem bez léků a pořád MS nikde... Nějaké zkušenosti někdo? Může se stát, že to prostě samo neprijde/neodejde?diky

vitezove
10. bře 2021

může... pak se musí na revizi :(

autor
10. bře 2021

@vitezove toho se docela děsím.... I po psychické stránce by to pro mě bylo horší.... Teď mám pocit, že to dávám, ale revize je pro mě větší zásah a hlavně je třeba určitě delší pauza pro delší ivf než kdyby přišla MS,ze...

vitezove
10. bře 2021

Jj. To rozhodně. Po revizi je třeba šestinedělí minimálně. Jsou na to i nějaké prášky co pomůžou vyčistit delohu atp. Mě teda nikdy nic z toho nenabidli ale vždy rovnou hnali na revizi.

78marcela
10. bře 2021

A já zase po revizi otěhotněla, šla jsem okamzite po ms na stimulaci a.hned jsem otěhotněla s Alenkou a.podarilo se.

autor
10. bře 2021

@78marcela moc děkuji za reakci. Takže vás lékaři nenutili k delší pauze?

78marcela
10. bře 2021

Doporučili tři měsíce. Já nechtěla.

autor
10. bře 2021

@vitezove me na revizi vůbec nehnal, z počátku jsem byla ráda, ale teď, když jsem bez léků a vlastně male není, tak se cítím divně a pořád čekám co bude.... Obcas břicho cítím, ale jinak se neděje nic.. Teď už bych asi byla klidnějsi, kdyby toto bylo za mnou a řešily jsme další postup.... Jsem praktik a teď stojím před otázkou, jak naložit s prací....ale to je na dyl, plánu mám několik.... Si můžeme napsat soukromě 😉

autor
10. bře 2021

@78marcela a mohu se zeptat jak třeba vyšla celá ta stimulace, oproti předchozí? Zdá to mělo vliv či ne...

78marcela
10. bře 2021

Jestli si to dobře pamatuju, tak na revizi jsem byla v první polovině října. Menstruaci jsem si pak sama vyvolala norethisteronem a začala jsem stimulovat na další transfer. Ale to byl pak KET, nikoliv celý cyklus s odběrem. Na KET jsem pak šla 18.12. Takže odhadem 6-7 týdnů po revizi.

Strana
z4