Přítel po mně neustále žadoní sex, jsem v 11tt
Holky potřebovala bych poradit, už sem s toho fakt zoufalá ☹ přítel po mě neustále žádoní sex.. jenže já mám od začátku těhu blok a jen s pomyšlení na sex je mi zle ☹ už 2 měsíce sme spolu nespaly.. sem 11tt... neuvěřitelně mi to vyčítá a není mě schopný pochopit ☹ teď už mi dokonce začal vyhrožovat že mě podvede ☹ nemáte nějakou radu jak přejít tu nechuť ,abych se aspoň na chvíli překonala??
@koblizek1234.. Tak uvolnit se vinkem není dobrý nápad v tvém stavu, takže max zkusit jak tu už bylo psané vypadnout pryč nebo si udělat hezky večer...večeře svíčky masáž..když si nebudeš jistá sexem a nebudeš ho chtít ale budeš v náladě můžete si pohrát i jinak. Jinak mě napadá jenom čas.. Já na sex neměla pomyšlení do 4.mesice.. Pak se to začalo zlepšovat (asi se trochu ustalily hormony apod.)
Co sem čekala že sou tu těhotný ženske co maj ohledně sexu problemi a pradi.. a opravdu sem se neptala na to esli mám od něj odejít o tom rozhodně ani nepřemýšlim... sice vypustil z huby blvi věci ale taky to může být tím že už fakt nevím jak mi to říct že potřebuje.. a jestli při každým problémů odcházíte od chlapů tak to pardon taková nejsem.. miluju ho on mě tak to chci normálně vyřešit a ne tím že ho opustím...
@luciilui můžu ti napsat zprávu
@koblizek1234 tak si paj za par let nestezuj, ze mad doma chlapa, co te podvadi. A ver ze to delat bude. Ty sis sem prisla najit nekoho, kdo te utvrdi v tom, ze mas dona normalniho chlapa. Nemas. leA vzdy se najde nekdo, kdo ti rekne, ze ano, protoze zije ve vetsim pruseru. Howk!
@koblizek1234 klidne napiš ale nevim jak moc ti pomuzu 🙂
@sisstin no to verim. Tezko soudit jak to probiha u nich, ale nikomu bych neradila rozbit rodinu, jako tady nektere damy. Pokud se tak rozhodne tak snad ze sve vule, jako tteba ty. Urcite bys taky neposlouchala cizi zenske na foru, ktere maji patent na zivoty druhych. A nejvic me bavi ty "hotove soudy" mas doma spatneho muze budes nestastna a vzpomenes si na moje slova. Z toho mi je fakt akorat smutno. Kazdy problem je nutny resit.
@kami1984 Naprosto rozumim. U nas je to taky tak. Muz vi, ze kdyz se na to citim, nedelam zadne drahoty. V tu chvili udela vse proto, aby se mi to libilo a abych se nebala priste zas. Vylozene trenujeme. Jsem hodne sita, mala me celkem pocuchala, takze je to takovy tezsi trochu. Ale kdyby na me jakkoliv nalehal a mel blby kecy, sla bych. Vedela vCh totiz, ze si me nevazi.
@luciilui Kamaradku mlati muz. Rikam ji, ze ma doma vola a ze se ma okamzite rozvest. A ne, ona v tom pruseru je a vzdy ma argument, proc v nem zustat. Clovek nekdy tem ostatnim nemusi svitit v loznici, aby videl, ze je neco spatne. A jsou problemy, ktere jde resit jen jedinym zpudobem. Odchodem. Jinak si clovek podela zivot na dlouho.
Tady už to došlo až k mlácení no potěš panbicek. Ten můj by na mě v životě neshl a to vik že 100% jistotou a myslím že bití a sex je hodně velkej rozdíl
@majaaa82 Ale pokud uz mas takovy patent na ty okolni vztahy mohla bys taky vedet ze obet domaciho tyrani neodejde od tyrana po prvni lepsi rade kamaradky. Je na nem zavisla a upnuta. Kdyz uz ji chces pomoct tak ji tak hloupe nerad ale domluv ji sezeni s psychoterapeutem a delej ji pri tom doprovod nebo alespon alibi. Takhle prozre drive vis.
@koblizek1234 koblizku, to byl priklad. Jinak, ja jsem vystudovala psychologii, kdyz jsem se oboru venovala, pracovala jsem s tyranyma a zneuzivanyma zenama... domaci nasili ma spoustu podob. Sexualni natlak je jednou z nich. Proto jsem tak vostra, vim, kam to muze vest. A vim, ze zacatky byvaji takove, jak uvadis.
@koblizek1234 Ahoj holka. Já Ti doporučím, to brát věcně. Faktem je, že někteří lidé prostě bez sexu nedokáží být.Tak to prostě je. A opravdu si myslím,že Tvůj partner Ti některé věci řekl,protože už má holt zateměný mozek a zkouší různé cesty,jak Tě dostat do postele. Já sama jsem zažila vztah, kde mne partner hooodně dlouho odmítal a můžu Ti říct, že to bylo opravdu čiré zoufalství a pocit ponížení. V konečných fázích jsme měla stejné myšlenky jako Tvůj přítel a myslím,že tenkrát ze mne vypadlo snad něco podobného. A to jsem celkem konzervativní člověk. Já bych narozdíl od některých holek fakt nebalila kufry,ale hledala řešení a fakt se snažila přemoci,zahrát divadélko a dopřála partnerovi nějaké to sexuální rodeo. Prostě se musíte potkat na půl cesty. On by měl pochopit, že teď holt nejsi žádná nymfa a Ty to ber tak,že prostě většina chlapů sex potřebuje k životu a udělej mu dobře. Vyplatí se to ! 🙂
@luciilui Ale to, že tady někdo napíše, že podle někoho má hrozného chlapa jí přeci rodinu nerozbíjí....ona je přece dospělá a rozhodne se podle sebe ne??? A nevím, kdo přesně tady soudí jen tak od oka, když o těch, kterým se jeho chování nezdá v pořádku píšeš, že třeba nechají chlapa rok bez sexu a je jim to jedno, to jsi jako vyčetla v kterém komentáři??? Ono se to řešit dá a krásně, ale to k tomu musí být i chlap a já osobně bych za ty kecy měla odpor na něj jenom šáhnout a ještě se k něčemu nutit??? Kdyby se snažil rozumně domluvit a nevyhrožoval nevěrou a místo toho se snažil udělat příjemnější atmosféru, nebo udělal masáž místo vydírání, tak by se to možná řešilo lépe.
Ja se tu fakt nestačím divit.. fakt naposledy co se tu na něco ptám.. poněvadž jak tak koukam tak některé tu sežraly všechen rozum světa
@koblizek1234 máš 3možnosti.
Promluvit si na rovinu a a)pochopí to
b) pošle tě do háje a podvede
c)najdete kompromis.... nic jiného není...
@roxolanka to i tom roku jsem nemyslela osobne na zadnou prispevivatelku, nepotrebuju byt na foru nejak bezpaterni ale proste poukazuju na to, ze to kazdy ma jinak a to jine mu prijde normalni. Jasne ze nejlepe navnadi chlap hezkym chovanim, spolecnou koupeli, masazi atd. Ale zalladatelka se ptala jak se ma naladit ona, tak jsem poradila eroticle romany a tak. Ale taky spolecnou rozmluvu a domluvu. Nic vic, myslim ze tady mame ve vetsine stejne nazory jen to kazdy poda dost jinak.
@koblizek1234 ja mela v tehu taky nechut k sexu, ale jednou za cas jsem se prekonala a sex byl, proste i muzi maji sve potreby a 9 mesicu bez sexu asi nevydrzi zadny. Zkuste ti nejsk probrat, uselat atmosferu a zkusit to. Hlavne vse v klidu, nic neni tak horky, jak se ze zacatku zda.

@koblizek1234 podivej se to si musis nejak utridit sama. Zkusit si s nim promluvit otevrene a narovinu, rict mu co trapi tebe ale taky ai vyslechnout jeho nazor a podle toho jak to bude probihat se zaridit. Oni tady ti s tim fakt bikdo nejak moc nepomuze vis 🙂 vidis ze kazdy to proziva jinak. Nekdo neda manzelovi rok a prijde mu normalni nekdo zkouso jine alternativy. Musite si najit co vyhovuje vam ;)