icon

Inkontinence v těhotenství. Dá se s tím něco dělat?

aurelie34
14. lis 2019

Hezký večer, jsem v 26 týdnu a už nějakou dobu trpím inkontinenci. Trápí mě to hlavně když zakašlu nebo si pšíknu. To si prostě vždy učůrnu. Dá se s tím něco dělat? Nemůže to značit třeba nějaký problém (předčasné otvírání)?

klea81
•
14. lis 2019

Posilovat pánevní dno, hledej kegelovy cviky

lv
•
14. lis 2019

Ne, po těhotenství, tak 2 týdny po porodu to přejde.

hermia
•
14. lis 2019

Nosit vložku 😣

lucifux
•
15. lis 2019

Já na to trpěla až po porodu. Když jsem cítila, že potřebuji na malou, šla jsem na wc, jenže než jsem tam došla, tak jsem byla z půlky počůraná. Nešlo to zastavit, i když jsem pro to dělala cokoliv. A jak tu bylo psáno cca 3 týdny po porodu se mi to srovnalo.

svetlanalana
•
15. lis 2019

Poraďte se se svojí gynekoložkou

makra1988
•
17. lis 2019

Oj to znám, po porodu pár týdnů jsem se pocurala, nebo dokonce neudržela stolici. Pak se to zpravilo trochu. Teď jsem podruhé těhotná 21tt a pciknu nebo prudký pohyb a ucurnu. Jak si odrodim, musím s. Tím něco dělat.

brausa
•
8. bře 2021

Ahoj,
snad to nebude vadit, shanim respondentky na diplomovou praci, dotaznik je na chvilinku. Jestli Vas treba po porodu trapil unik moci a nasly byste si chvilku vyplnit, moc byste mi pomohly. Pokud jste se navic rozhodly inkontinenci nejak resit a vypravily se kvuli tomu k doktorovi, nebo fyzioterapeutovi, jste moji vysneni dotaznikovi jednorozci! ;) Zaroven budu moc rada, pokud vite o nekom, koho by se to mohlo tykat, a dotaznik mu preposlete. Diky moc 🙂

Link na dotaznik:
https://docs.google.com/forms/d/1PO5eqtHKRJ7dCk...