Pochlubte se se svým bříškem 🙂 15. týden těhotenství
Ahojky děvčátka,jsem na konci 15tt a zajímá mě jestli vám taky tak rychle roste bříško .. 🙂
Tak v 15 tt jsem žádné bříško neměla. 😀
Nevim kde se upravuje prispevek ale prepsala jsem se,jsem v 16 tt 🙂
@mojeuzivatelskejmeno váš pupík ve 30TT vypadá stejně jako můj ve13TT :D 😀 krásný ....🙂
Ahojkyy...pridam muj pupik 15tt a druha 16tt tj ted aktulne / pozn.je to uz me ctvrte tehu a posledni 4kousky me staci 😉 /
No zatim skoro zadny nemate.Spis by mne zajimalo co je hnusny megabricho.Jsem 33tt a bricho mam velky,ale ani jedna strie ani zadne roztekle do stran a myslim ze mit velky bricho a mit zdrave dite je uplne v poradku.
@dubnacek No ona totiž máma i ségra nosily prakticky celé těhotenství normální oblečení, máma od sedmého měsíce přešla na nějaké ty těhotenské kalhoty co tehdy byly a volnou halenu, ségra jen na legíny. Ještě v osmém měsíci jí nějaký týpek zval na rande, protože si přes bundu nevšiml, že je těhotná (nedržely žádný diety, to pozor, prostě měly malý bříška, takže se zdravím dítěte to, co píšu, nemá co dělat). Takže já, která jsem se od začátku 4. měsíce prostě do normáního nenarvala, protože se mi v tom dělalo zle, a musím nosit těhotenský kalhoty, u nás v rodině jako přírodní úkaz 😀 Jinak jasně, hlavní je, aby všechno proběhlo ok a mimino přišlo na svět v pořádku, ale když vidím takový ten napnutý megabuben před porodem, nemůžu si pomoct, nic hezkýho mi na tom teda nepřijde... 😒
@barumat no tak nevím kam si chceš to 3,5 kilový miminko nacpat před porodem, když né do bubnu 😀
@1kristyna22 Prosím tě, zrovna včera jsem v nemocnici potkala rodící maminku, která měla břicho asi o pět centimetrů větší než já 😀 On má každý břicho jiný, někdo má opravdu to obrovský, že se ho lidi na potkání ptají, jestli čeká dvojčata, ha ha, a někdo má prostě jen normální těhotenský břicho. Pokud bych si mohla vybrat, sorry, ale volila bych fakt druhou variantu... 😝
@barumat
@1kristyna22
@dubnacek - holky kazdy brisko je proste jine a kazda maminka take ...vsak brisko je docasne a to co bylo je zase pak pryc a mimisek zdravy je preci super....to je jako s vahou ...nekdo pribere malo a nekdo hodne ...proste to tak k tehu patri... uzivejte co se da ! Jeste na ty pupiky budete rady vzpominat 🙂 - ja taky mivam mala briska...a mesic pred porodem jsem taky skoro zadne nemela a mala mela vahu 3.800g 🙂 ted cekamee 4. a brisko me ted taky roste pomalu ale uz je i videt a to jsem 31tt 🙂 - prikladam foto s druhou dcerkou rok 2012 mesic pred porodem 😀
Tak já sem ted 22 tt...Třetí mimi a vždy větší a větší břícho...Já patřím k těm co mají obr pupek a přitom sem spíš drobnější postavy...Tentokrát mám viditelné bříško už od 5 tt ! A k dnešnímu 22 tt mám 8 kg nahoře a přes pupek rovných 100 cm...
Prostě to moc neovlivníme...Sice tohle mimčo je hodně na sladké,ale krotím se-zhřeším někdy nějakou buchtou,jinak se snažím jíst normálně za jednoho a pravidelně...
@mojeuzivatelskejmeno Ted jsem koukala na fotečky bříška a chtěla bych se zeptat když ti/ vám bříško moc nerostlo jak jste to měla s chutěma , jedla jste / si více než před těhotenstvím ? Já začínám 17. týden , jsem drobná, bříško už začíná trošku vykukovat 🙂 a právě co se týče jídla , tak chutě jsou ale nezdá se mi že bych jedla nějak víc než kdy jindy.
@lucylju1 Mám to stejně, ale jak mám něco uplejšího, tak mé okolí to má tak nastudované, že když jsem to holkám řekla ve 13tt tak mi odpověděly, že to vidět moc nejde, ale přece jen si říkaly, jestli jsme měli tolik vánočního cukroví :D Že jsem měla vždycky bříško propadlé nebo ploché a teď už je to svým způsobem bříško 🙂)

@gracinka7 nejhorší je to večer, to mám pocit, že prasknu, a to mi nepříjde, že bych se přejedla, asi se to břicho prostě připravuje 😀