icon

Pochlubte se se svým bříškem 🙂 15. týden těhotenství

ajina10
24. kvě 2015

Ahojky děvčátka,jsem na konci 15tt a zajímá mě jestli vám taky tak rychle roste bříško .. 🙂

Strana
z3
1kristyna22
8. črc 2015

@gracinka7 nejhorší je to večer, to mám pocit, že prasknu, a to mi nepříjde, že bych se přejedla, asi se to břicho prostě připravuje 😀

brokovich
10. črc 2015

Tak v 15 tt jsem žádné bříško neměla. 😀

jinulinka26
11. črc 2015

13tt + 3 dny a brisko mini 🙂 ted jsem ve 14tt a sem na tom s briskem stejne 😀

jinulinka26
13. črc 2015

Nevim kde se upravuje prispevek ale prepsala jsem se,jsem v 16 tt 🙂

sarriku
16. črc 2015

moje bříško na 15.týden, pak mi ale nějak splasklo a začalo být vidět až v 19.týdnu 😀 a úplně hafo se vyboulilo ve 23.týdnu

1kristyna22
18. črc 2015

15tt

deelayces
5. srp 2015

@mojeuzivatelskejmeno váš pupík ve 30TT vypadá stejně jako můj ve13TT :D 😀 krásný ....🙂

yildiz
5. srp 2015

Ahojkyy...pridam muj pupik 15tt a druha 16tt tj ted aktulne / pozn.je to uz me ctvrte tehu a posledni 4kousky me staci 😉 /

yildiz
5. srp 2015

Pardon nenahraly se fotky vlevo 16tt vpravo 15tt

niky2712
7. lis 2015

17tt 🙂

barumat
19. lis 2015

15+2 - nedokážu si představit, kam až to poroste. Teď se mi to líbí, ale počítala jsem s touhle velikostí tak na 6. měsíc ☹ Doufám že nebudu mít takový to hnusný megabřicho. U nás měly všechny v rodině pidibříško a já tohle. ☹

dubnacek
19. lis 2015

No zatim skoro zadny nemate.Spis by mne zajimalo co je hnusny megabricho.Jsem 33tt a bricho mam velky,ale ani jedna strie ani zadne roztekle do stran a myslim ze mit velky bricho a mit zdrave dite je uplne v poradku.

barumat
20. lis 2015

@dubnacek No ona totiž máma i ségra nosily prakticky celé těhotenství normální oblečení, máma od sedmého měsíce přešla na nějaké ty těhotenské kalhoty co tehdy byly a volnou halenu, ségra jen na legíny. Ještě v osmém měsíci jí nějaký týpek zval na rande, protože si přes bundu nevšiml, že je těhotná (nedržely žádný diety, to pozor, prostě měly malý bříška, takže se zdravím dítěte to, co píšu, nemá co dělat). Takže já, která jsem se od začátku 4. měsíce prostě do normáního nenarvala, protože se mi v tom dělalo zle, a musím nosit těhotenský kalhoty, u nás v rodině jako přírodní úkaz 😀 Jinak jasně, hlavní je, aby všechno proběhlo ok a mimino přišlo na svět v pořádku, ale když vidím takový ten napnutý megabuben před porodem, nemůžu si pomoct, nic hezkýho mi na tom teda nepřijde... 😒

1kristyna22
20. lis 2015

@barumat no tak nevím kam si chceš to 3,5 kilový miminko nacpat před porodem, když né do bubnu 😀

barumat
20. lis 2015

@1kristyna22 Prosím tě, zrovna včera jsem v nemocnici potkala rodící maminku, která měla břicho asi o pět centimetrů větší než já 😀 On má každý břicho jiný, někdo má opravdu to obrovský, že se ho lidi na potkání ptají, jestli čeká dvojčata, ha ha, a někdo má prostě jen normální těhotenský břicho. Pokud bych si mohla vybrat, sorry, ale volila bych fakt druhou variantu... 😝

yildiz
20. lis 2015

@barumat
@1kristyna22
@dubnacek - holky kazdy brisko je proste jine a kazda maminka take ...vsak brisko je docasne a to co bylo je zase pak pryc a mimisek zdravy je preci super....to je jako s vahou ...nekdo pribere malo a nekdo hodne ...proste to tak k tehu patri... uzivejte co se da ! Jeste na ty pupiky budete rady vzpominat 🙂 - ja taky mivam mala briska...a mesic pred porodem jsem taky skoro zadne nemela a mala mela vahu 3.800g 🙂 ted cekamee 4. a brisko me ted taky roste pomalu ale uz je i videt a to jsem 31tt 🙂 - prikladam foto s druhou dcerkou rok 2012 mesic pred porodem 😀

barumat
20. lis 2015

@yildiz Jo, něco takovýho by mi ale VŮŮŮBEC nevadilo 🙂

yildiz
20. lis 2015

@barumat no bylo to fajn 🙂

janesafari
20. lis 2015

Tak já sem ted 22 tt...Třetí mimi a vždy větší a větší břícho...Já patřím k těm co mají obr pupek a přitom sem spíš drobnější postavy...Tentokrát mám viditelné bříško už od 5 tt ! A k dnešnímu 22 tt mám 8 kg nahoře a přes pupek rovných 100 cm...
Prostě to moc neovlivníme...Sice tohle mimčo je hodně na sladké,ale krotím se-zhřeším někdy nějakou buchtou,jinak se snažím jíst normálně za jednoho a pravidelně...

monikagurthova
25. lis 2015

Tak já se pochlubí taky 🙂 první 15tt, druhá 18tt. Teď mi přijde, že mi pupík splaskl... 🙂

hannika08
13. pro 2015

@mojeuzivatelskejmeno Ted jsem koukala na fotečky bříška a chtěla bych se zeptat když ti/ vám bříško moc nerostlo jak jste to měla s chutěma , jedla jste / si více než před těhotenstvím ? Já začínám 17. týden , jsem drobná, bříško už začíná trošku vykukovat 🙂 a právě co se týče jídla , tak chutě jsou ale nezdá se mi že bych jedla nějak víc než kdy jindy.

partyzanka91
13. pro 2015

Můj 17 nebo 18 tt s druhátkem 🙂. Bříško je vidět dřív jak u Míši ale jelikož jsem drobná tak i nyní ve 21. tt ho skryju pod kabátem. že jsem těhu je na mě poznat jenom doma

dohnaiv
25. pro 2015

🙂 14 týden

yasmine_blond
25. pro 2015

ahojda,fakt by me jen tak zajimalo cim to je, ze je to brisko pri kazdym tehu jine...Jsem ve 14 týdnu a mám břicho jako v 22. u předchozího těhu🙂

pauline30
25. pro 2015

Taky jsem dnes 14 +3, druhe těhotenstvi. Takovy pupik jsem mela predtim az po 20 tt 😉 to jsem zvedava,jak budu vypadat v kvetnu 🙂

andywolf1
5. led 2016

Ahoj jsem 15+2 takze 16 tt a brisko mi roste tak normalne kazdopadne jsem hubena a pribrala jsem jen 1,7 kg tu je fotka

anonym88
23. led 2016

Nás 15tt 😊😊

xtina_13
5. únor 2016

@lucylju1 Mám to stejně, ale jak mám něco uplejšího, tak mé okolí to má tak nastudované, že když jsem to holkám řekla ve 13tt tak mi odpověděly, že to vidět moc nejde, ale přece jen si říkaly, jestli jsme měli tolik vánočního cukroví :D Že jsem měla vždycky bříško propadlé nebo ploché a teď už je to svým způsobem bříško 🙂)

kamilka90
14. únor 2017

U mě 15tt, první mimi...nahoře 1kg 🙂

klarakozak
18. lis 2018

20+3

Strana
z3