icon

Čaj z maliníku. Začít pít?

michaelasv14
11. zář 2019

Ahoj, mám dotaz nejsem si jistá zda mám začít pít čaj z maliniku. Doktorka mě děsí rychlým porodem od 30tt mám prcka velmi nízko musela jsem lezet a teď v 38tt to mám skoro na porod mám hlavička velmi nízko až to je nepříjemné jen nejsem otevřená a tak váhám abych si akorát neprivodila rychlý porod. 🤔 Popravdě bych ještě 14 dni ráda zůstala v celku. 😀

kittyy17
•
11. zář 2019

@michaelasv14 já bych nic nepila a nechala tomu volný průběh.

vitezove
•
11. zář 2019

@michaelasv14 a proč ho chceš pít?

kittyy17
•
11. zář 2019

@michaelasv14 jestli Tě doktorka straší už dva měsíce předčasným porodem, tak k vyvolání porodu bude stačit delší procházka nebo mytí oken 😉

michaelasv14
autor
•
11. zář 2019

@kittyy17 To už bych musela asi porodit já jsem ten “odpočinek” flákala vydrželo mi to asi jen dva týdny. 😀

priefi
•
11. zář 2019

@michaelasv14 ja to taky tak mela a malinik jsem od dr.mela do 38tt zakazany od 38tt jsem mohla. Zacala jsem ho pit 38+2 a 38+4 porod, ktery trval 4,5h

nita1984
•
11. zář 2019

@priefi Kéž by to tak fungovalo vždycky. Piju, piju a zatím nic 😂😂😂

priefi
•
11. zář 2019

@nita1984 ale ja to mela jako zakladatelka, dite dole uz od 34tt mi hrozil predcasny porod a na 1 cm otevrena. Navic Vanoce a ja chtela vydrzet a byt i se starsim. 27.12.se koupil malinik a 29.12.se rodilo. Navic jsem od 36tt jedla kazdy den 5 datli a lzicku lneneho drceneho seminky. Avsak vecer pred porodem poprve cvicila s aniballem, po tom cviceni se mrne zacalo tak s sebou mrskat a kroutit dole v tech kostech,.ze jsem skucela bolesti. Ale porod zacal bezet az dalsi den cca od 14:30. Ale uz rano jsem mela tuseni, ze to bude, protoze ve 3 rano jsem krvacela a mela slabsi stahy, dopo jela na kontrolu kvuli krvaceni a nalez stejny jako 2 dny zpet u moji mudry, ale byla jsem uz takova unavena, jinak bolava... malinik ale pomaha pri otvirani, az se nadtartuje porod, tak drzim pesti, az to zacne, at Ti v tomhle pomuze

michaelasv14
autor
•
12. zář 2019

@priefi Taky mi na poličce leží aniball a koukam ze ho asi taky radši vynechám. 🤔

agneska7
•
12. zář 2019

@michaelasv14 aniball nech na poličce maliník klidně pij vždyť je to jen bylinka . Nikde není napsané že funguje na 100 % ... Ale v 38tt je to spíš už zbytecne .

vaseli16
•
12. zář 2019

Me strasil dr od 35+3 drivejsim porodem... Uz 4tydny chodim volne pro prst, pleju zahony, piju malinik, uklizim atd, prochazim si velkym psychickým stresem, ale maly je stale u me a ven se mu nechce.

priefi
•
12. zář 2019

@michaelasv14 ja aniball pouzivala u starsiho, zacala.jsem taky az v 38tt, protoze v 28tt jsem mela stahy a otevrela jsem se na 1cm. Tehdy jsem cvicila 2x denne, abych to dohnala a prenasela jsem 40+3. Ovsem nepila jsem ten caj. Byla jsem blba, mela jsem tehu caj obsahujici malinik a nepila to,.protoze mi to nechutnalo. Vratit cas, tak zatnu zuby a piju, co to jde... Ted mis ten caj paradoxne chutnal 😅 Mela jsem prvni porod pekne dlouhy a narocny. Ono rychly porod je super 😉 prekotny je problem, kdyz nejsi v porodce, to pak rodis tam, kde jsi, ale rychly porod je to nejlepsi, co muze byt.

priefi
•
12. zář 2019

@vaseli16 ono hodne zalezi na mimcu, zda tlaci na porodni cesty, anebo ne. Ja u druhatka to mela tak, ze se silenym zpusobem tlacil na porodni cesty a mudra mela obavy, ze do hodky zacne porod. Vyfasovala jsem gynprodil a silnejsi davku magnosolvu a nohy hore. Dalsi ko mimco dostalo rozum, lezelo na porodnich cestach, ale uz vyslovene se netlacilo ven.

terezfr
•
12. zář 2019

Já pila malinik jak zběsilá a dokonce jsem si koupila i homeopatika a stejně to nepomohlo. Malá byla vyvolavana, asi se jí nechtělo na svět 🙂 ono prostě záleží na tom mimču, jak se asi namyslí...

margaret88
•
12. zář 2019

S dovolením bych se ráda zeptala od kdy začít pít maliník. U prvního těhu jsem na to nějak zapomněla a porod dlouhý tak to chci vyzkoušet teď. Jsem v 36tt.Díky

agneska7
•
12. zář 2019

@margaret88 teď. Já začala jedním šálkem v 34 tt

priefi
•
12. zář 2019

@margaret88 doporucuji krome piti maliniku jist 5 datli na den a lzicku mleteho lneneho seminka. Vse od 36tt (nekdo zacina driv). A hlavne byt u porodu uvolnena a kontrakce opravdu prodychavat, nebyt tvrda. Druhy porod je obvykle rychlejsi, ale zalezi od hodne faktoru, mezi jinymi i psychika matky, je fajn si treba precist knihu Hypnoporod.

agneska7
•
12. zář 2019

Jinak já pila 1 šálek od 34tt a od 36tt 2 šálky . Porod to byl druhý a byl překotný ovšem si nemyslím že by to měl za ,,vinu,, maliník

marketanova
•
12. zář 2019

Ahoj, no nevím jestli to úplně zabírá, našla jsem podobné produkty na otehotnet.cz, myslím, že to se někdo už psal