Dítě narozené ve znamení štíra 🦂? A váhy ⚖️
Zdravím všechny maminky. Chtěla bych se zeptat na vaše postřehy ohledně znamení štíra 🦂 a váhy ⚖️ u vašich miminek nebo známých.
Mám termín na znamení váhy, ale když budu týdne přenášet je to štír. Nikdy by mě nenapadlo, že toto budu řešit 😅 tomu to jsem nikdy nevěřila, ale nějak jsem se nechala strhout řeči lidí okolo mě.od každého poslouchám, jak máme malého vyhnat ven v termínu, hlavně at to neni štít! Že štíri jsou špatný a hlavně komplikovaný lidi. Ze snimi mají jen špatné zkušenosti. 😳 Ještě mi nikdo neřekl, nic pozitivního a nějak si to začíná brát osobně.
Ahoj, necetla jsem celou diskuzi, ale....ja jsem vaha ale jen o 2 dny mi utekla panna a je fakt, ze mam charakteristiku tak napul panna vaha, mozna vic panna, manzel je cistokrevna vaha a jeho nerozhodnost me nekdy vytaci k silenstvi, ted cekame prcka a ma to byt stir, vsude ctu jak jsou vesely, maji ostre lokty a bud miluji nebo nenavidi, mno jsem na to zvedava, myslim, ze hlavne s manzelem budou bojovat, jednak manzel neni az tak tolerantni ale nema ani moc trpelivost a snadno se urazi a nastve, i kdyz roky se mnou uz to trosku zlepsily, kazdopadne oba jsme radi za stira, protoze treti vaha v rodine to bychom se z mista asi nehnuli nikdy nikam😁
Naše nejmenší je váha, ale tak tak (o jeden den). Termíny byly všechny na štíra. Jen se rozhodla, že to krapet uspíší. Toliko pro začátek. Je to váha, ale mně přijde jako štír. Vím o čem mluvím. Týden poté co se vyklubala na svět jsem slavila svých 44 let. Tudíž já jsem štír. Nepřijdu si jako zlý člověk, spíše se snažím být dost asertivní a nekonfliktní. Tvrdohlavá jsem, ale snad spravedlivá, bezpráví nesnáším. Ono jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá, tak asi. Každé dítě je jiné, záleží nejen na hvězdách, je to o výchově, usměrňování tím správným směrem (kroužky, zájmy, kamarádi ...). A kudy kdo z nás jde životem, jaké cesty si zvolíme je vždy v člověku. Osud si každý píšeme sám, vždycky je možnost volby. Citliví jsou štíři určitě, stojí si za svým názorem, vznětliví jsou jak kdy (ach ta lidská hloupost), za to spolehliví. Buď kamarád nebo nepřítel na celý život, no, taky se to nedá brát stopro. No a s tou nesnášenlivosti, štír prý nemůže vydržet ve vztahu se lvem a ... my s manželem měli v létě 33. výročí svatby. Když se chce, ono jde skoro vše.
Každopádně ať se vám narodí "co chce", ať vám dělá jenom radost a vyroste vám z miminky správná holka.
Jo a mnohem konfliktnější než náš benjamínek mi dodnes přijde naše nejstarší střelkyně, její malý pětiletý lvíček, kterého vychováváme, někdy i už dospělý synátor - kozoroh (hlava rohatá).
Já jsem kupříkladu Váha, a opravdu jsem nerozhodná a charakteristika na mě jakžtakž sedí, a můj tatínek byl štír, a řekla bych, že byl skvělým tátou, manželem, prostě prima člověk. Nepamatuji si žádnou "špatnou"vlastnost.
Mám také tři děti, vodnáře, lvici, býčici. A je to znát🙂 ale hodně dělají taky geny, co podědí, a prostředí ve kterém vyrůstají apod.
Takže sice ty charakteristiky mají co do sebe(občas)ale záleží i hodně na tom, kdo má jaký který ascendent a descendent...
Na www.najdise.cz si to můžete zjistit, je to jednoduché🙂
Jo a čekám 4.miminko, termín 16.11, takže by to měla být malá štírka🙂 A její tatínek je kozoroh🙂
Ahoj, nečetla jsem ostatní příspěvky, ale já sama jsem štír jak vyšitej, všechny charakteristiky sedí skoro do puntíku a nikdy bych neměnila🙂 Dokonce jsem chtěla dítě taky štíra, ale to nevyjde:D A jinak já jako dítě jsem byla hodně tvrdohlavá, ale nemyslím si, že se mnou byly nějaký jiný, velký problémy než jsou se všema dětma🙂 Ale ono na tom znamení ve výsledku nesejde...manžel je panna a podle charakteristik nesedí vůbec nic..🙂
Promin, nechci aby se te to dotklo, ale resis uplnou kravovinu. Dite se narodi, kdy chce a kdy prijde jeho cas. Resit ted, aby se narodilo v jinem terminu, protoze bude mit spatne znameni mi prijde jako totalni kravovina. Navic, ano, znameni urcite ovlivnuje charakter, stejne jako jmeno, ale predevsim je to o vychove, kde muzes hodne z charakteristiky potlacit. Jinak ja jsem beran, manzel stir, moje mamka stir, dcera kozoroh a syna mam byka. Jsme sice italska rodina, ale abych resila termin porodu a "zpetne" to, ze mam dite narozene ve spatnem znameni mi prijde absurdni. Navic, v dnesni dobe, kdy donosit zdrave detatko a vychovat ho v kompletni rodine v lasce a urcitem zazemi temer dar...
Uzivej si tehotenstvi, pripravuj vybavicku a neres blbosti🙂
A pokud, nacti si neco o charakteristikach a spise zapracuj na tom, jak s vlastnostmi pracovat a pripravit se na to, co te ceka, nez "vyhanet" dite v terminu nebo pred terminem...
Mám dvojčata-holky ve znamení štíra. Za chvíli jim bude 8let.Nic špatného jsem na znamení nikdy nenašla.Většinou, že mají děti rádi pevné rodinné zázemí, milují pohyb-prostě štíři (bylo to u nás znát od mimin, od začátku nevydržely holky v klidu,ale zase se nehrozte, nic strašného, jedna nespavec).Holky jsou chytré, nekonfliktní, rády sportují, ve škole jim to jde (zatím) úplně samo,mají hodně zájmů, mezi dětmi dost oblíbené.A každá je úplně jiná (jsou to dvojvaječná dvojčata). Obě mají talent na malování(to ale asi po tatínkovi) a na pohyb. Ve znamení vah mám neteř, nyní je dospělá(25let), opět to samé, chytrá, trochu stydlivá, žádné problémy ve škole, studuje vysokou školu.Jen se možná znamení trochu projevuje v tom, že se špatněji rozhoduje-více váhá.
Čekám štíra, jsem kozoroh a táta je střelec. Kdybych měla brát charakteristiky našich znamení vážně, tak je to katastrofa asi. 😄 Na mě osobně vůbec nic nesedí. Mrňous bude beztak další flegmatik do sbírky.
Lidi jsou hloupí!! Pořád musí vypostet do světa něco negativního a vůbec si neuvědomil, že si to někdo může vzít více k tělu. Chápu tvé obavy, ale nejsou opodstatněné, věř mi! Mám dva kluky štíty a slýchala jsem to stejný jako ty, že sme si teda "naběhli" že nám to nezávidí a podobně. Prostě žvásty.
Rysy povahy určené znamením jsou podle mě tak bezvýznamné, že bych se tím určitě neznepokojovala. Největší díl nese rozhodně výchova a určitý model, které dítě vidí v rodině a převezme za své.
Opravdu není čeho se bát, dát dítěti co nejvíc lásky a pozornosti a to funguje 😊
Jinak já jsem třeba beran a jsem taky šíleně nerozhodná. Tak nevím, jak je to možný 😂
😁 Tak já jsem osobně štír a jsem s tím naprosto spokojená.. A myslím, že ani mí nejbližší s tím nemají problém.. 😁 Tyhle řeči neber vůbec vážně.. To miminko bude kombinací vás dvou a dalších dedicnych faktorů a je úplně jedno, ve kterém znamení se narodí
Moje dcera je štír a je to nejdokonalejší dítě, jaké bych si dokázala představit. Každý den kroutím hlavou nad tím, jak je úžasná. Je empatická, ohleduplná, pracovitá, každému by pomohla, miluje lidi, pořád se usmívá a má dobrou náladu, na všem se s ní dá domluvit... Teď čekám váhu, ale vůbec bych se nezlobila za dalšího štírka.
Můj brácha je taky štír. Uznávám, že to s ním rodiče neměli vždycky snadné, ale křivého slova bych proti němu říct nemohla.
@iwurosima děkuji moc! Napsala jsi to opravdu krásně. 🙂 Já samozřejmě z toho katastrofu nedělem. Do doby než jsme začala poslouchat tyto řeči co ty píšeš, mě ani nenapadlo to řešit a pozastavit se nad tím. Spíš než, že to řeším jsem teď potřebovala to asi jen napsat a pustit do světa, a taky si přečíst nějaký ten kladný hlas. Protože poslouchat že všech stran, jak je to "průser" jak si užijeme a že takový lidé jsou zákeřny a zlý atd atd atd člověka ac tomu nevěří se to dotkne, přece jen mluví o jejich dítěti. Jsem hrozen ráda, že jsme si tu teď mohla přečíst hromadu pozitivních komentářu. Máme to za pár, všechno připraveno a hotovo, plus mi asi pořád značně lítají hormony a řeším blbosti které by se mě normálně nedotkly 😅
@eillie mám to, respektive v těhotenství sem to měla, stejně! Před porodem je nejdůležitější být v klidu připravovat se na příchod miminka a nw řešit nějaký pitomý poznámky. V tomhle jsou lidi fakt zlý a kolikrát i v rodině až mě to mrzelo. A počkej za chvilku už tyhle řeči vystřídají neustále otázky, jestli UŽ?!! Jestli ještě nerodiš a jaktože ještě nerodíš a že bys mohla rodit tehdy a tehdy, protože to má zrovna narozeniny tenhle a tamten a bla bla. No jedno lepší jak druhý 😂 děláš dobře, že si to nepouštíš k tělu. Prď na to! ❤ Přeju ti pohodovy porod
Mám doma tříletého štírka, je to veselé, společenské, velmi bystré dítě, raději cílevědomého štíra než nerozhodnou váhu. Ale po pravdě, tohle jsem v těhotenství fakt neřešila.
@eillie Ahojky, Mně se na Štírech líbí, že to jsou silné osobnosti. Do dnešního světa ideál. V práci máme mezi manažery hodně Štírů - to taky mluví za sebe. V rodině jich taky pár máme, a můžu říct, že stejně je každý z nich jiný. I manžel je Štír, a pro mně nejlepší chlap, s jakým jsem kdy byla. Jsem Střelec a podle znamení se k sobě vůbec nehodíme. Jenže, on mi hrozně vyhovuje. Čekáme teď prvního prcka, dle termínu Střelce. Jsem za to ráda, Střelci jsou hrozní pohodáři. Taky mně napadlo, co kdyby to byl Štír. Nakonec ale hraje největší vliv výchova a rodinné zázemí vůbec. Takže je to úplně jedno. 😉
A jeste doplnuji, ze z tech stiru, co znam, neni nikdo zakerny nebo zly bez duvodu, vetsinou reaguji na chovani okoli.
Já znám několik štírů a jsou to všechno super lidi. Sebevědomí, pohotoví, úspěšní, spokojení sami se sebou....na druhou stranu silně fixovaní na rodinu, chrání ji za každou cenu....navíc si myslím, že i kdyby jsi nějak porod uspíšila dítě bude povahově podle "skutečného" termínu porodu-tak jak to má od přírody "nastavené". Třeba indiálnský "horoskop" je podle data početí, porod je dost nepřesný zvlášť v dnešní době indukcí, císařů...Takže se na ně vykašli, dítě už je jaké je a nic to nezmění.

tak váha je spíše povahy nekonfliktní, ale zase ji plno věcí dýl trvá než se rozhodne, štír je dost konfliktní, ale zase chce všechno hned a rychle...neřekla bych je něco lepší nebo horší, prostě každá povaha dítě má jiné klady a zápory, dle toho se pak volí orientace dítěte na sporty, umění, pak i povolání, prostě bych neřešila až tak znamení, jako zdraví dítěte, to je totiž nejdůležitější...
Moje dcera je Váha, váhu v rodině jsme měli jednoho dědu a pak manželovu sestřenici, taky jsem nevěděla jaké to Váhou bude a jde to celkem dobře, jen musím pamatovat na to, že je hodně citlivá, takže se k ní musím chovat jemně...