icon

Mám zkusit rodit normálně?

papcek
27. říj 2015

Ráda uvítám každou radu. První porod pro nepostup ukončen po třech dnech CS. Nyní u druhého těhotenství zjištěna tachykardie. Léčím se s vysokým tlakem cca 4 roky. Na poslední kontrole zjištěna hůře uložená placenta a po prvním císaři bolestivá jizva. Byla jsem rozhodnutá to zkusit normálně ale čím víc se blížíme do finále začínám panikařit. Co myslíte zkusili byste rodit normálně? V tuhle chvílí vím že bych to asi nezvládla...

linee
•
27. říj 2015

Ja bych tuto otázku položila v porodnici, kde se chystáš rodit, urcite to budou resit i s kardiologem, ale vidim to spise na CS. Ono s ohledem na to, co pises, asi nejde uplne o to, jak jsi rozhodnuta, ale také o to, co tvůj zdravotni stav a okolnosti dovoli. Drzim palce!

anetka1701
•
27. říj 2015

Dej na lékaře. Dohodni si konzultaci, v klidu to s ním prober a uvidíš... Já takto šla na konzultaci k primářovi, dohodli jsme zkusit to přirozeně, ale pak zkontroloval jizvu a bylo rozhodnuto - měla půl mm, bez debat se šlo řezat...

no_title
•
27. říj 2015

Zeptej se více lékařů.

pety91
•
27. říj 2015

Určitě konzultovat, tam kde budeš rodit. Tam jsou za to zodpovědní, jejich názor je důležitý.

malalucinka
•
27. říj 2015

pokud máš blbě uloženou placentu jako já tak rodit normálně nemůžeš,dítě by neprošlo porodníma cestama,taky mám psaný císař.

maudn
•
27. říj 2015

No já měla placentu v porodních cestách, takže jsem musela rodit císařem, každopádně další porod byl přirozeně, i když jsem z toho měla strach, kamarádka má tachykardii a říkala mi, že až bude jednou těhotná, že ji říkali, že bude muset jít já císaře

melis7
•
28. říj 2015

Taky bych to prokonzultovala s lekari v porodnici.S vysokym tlakem mozna chdis do rizikovky do porodnice,nebo ne?Jestli ne,tak se tam nechej odeslat a prokonzultuj to tam.

elana
•
28. říj 2015

osobně bych v tomto případě v žádném případě nezkoušela rodit vaginálně