Sex na vyvolání porodu. Co myslíte?
Ahoj holky, chci se jen zeptat, kdyz doktorka citi hlavicku a hrdlo je spotrebovane a otevrene na prst, muze sex normalne probehnout?😄 Jako kdyz dr citila hlavicku tak prece ...🤔🤔😄klidne si ho odpustim, ale kdyz je vse pry tak krasne pripraveno bych mu chtela trosku pomoct😁 to uz je tyden zpatky totiz 😔😄
@denski24 nee nemam 🙂 ale te hlavicky se bojim 🤣🤣
Určitě není ještě sestouplá v pochvě, nevidím důvod se bát
Já po sexu druhý den porodila 😅 doporučuje se ještě tepla koupel se sklenkou červeného a prý pomáhá i indické jídlo - jejich směs koření nějakým záhadným způsobem pomáhá rozjet kontrakce 😅
@anet_98 supeer! A tak stejny nalez? Nebo vse zavreno?😄
Měla jsem připravené porodní cesty, malej naléhal hlavou dolů, ale byla jsem zatím plně zavřená jen už jsem měla měkké hrdlo a do 3 dnů byl malej na světě 😅
Já po sexu o půlnoci začala rodit druhý den v 5:00, tudíž za pět hodin 😀 šla bych do toho.
Me to teda vzdycky spustilo akorat poslicky, pomohla az pekne paliva Indie 😁
Měla jsem stejný nález a sex jsme měli 4x denně a stejně nic 😁😁😁 ale bát se nemusíš.
Rodila jsem tyden pred terminem. Ten den dost prselo, rika se, ze to take pomaha. Do toho sex a za 5 hodin prisly kontrakce, v domeni ze jsou to poslicci. No tak sme jeli po porodnice a ja otevrena na 8cm.

Zkuste, pokud nemáte nějaký zdravotní problém.. Sperma je super na vyvolání porodu