icon

Skončila jsem s kouřením v 33. tt. Nebude mít mimčo po porodu abstinenční příznaky?

verca09865
20. bře 2021

Ahoj holky mám dotaz píšu anonymně protože se za to staráme stydím. Byla jsem silná kuřácka když jsem otěhotněla měla jsem těžké a dost stresové období které trvalo vlastně až do tohoto měsíce tedy března celou dobu jsem kouřila tak jak kdyby jsem nebyla těhotná. Malý se vyvíjí jak má žádné problémy nemám ale sekla jsem s tím definitivně ve 33tt a už týden nekouřím myslíte že tím můžu něco zachránit ještě? Nebude mít abstinenční příznaky po porodu? Děkuji za reakce

Strana
z8
krtcice
20. bře 2021

@gracinka7 tak to je super, manžel přestával 3x než se mu to povedlo. Teď nekouří přes 4 roky...

juliemichal
20. bře 2021

@terezanovotna30 kouřím na balkoně,takže v jejich přítomnosti nekouřím...

terezanovotna30
20. bře 2021

@juliemichal promiň, ale ty jsi opravdu jednodušší. 😳

juliemichal
20. bře 2021

@terezanovotna30 a když jsme u toho nepiju ani příležitnostě,tak nevím co je horší,jestli kouřit na balkoně,anebo si dát před dítkem skleničku vína,jak to skoro všude čtu,že si maminky skleničku vína dávají na večer...
promiň s tvou inteligencí mě neurazíš...

barulina
20. bře 2021

@juliemichal jasne, jasne.

juliemichal
20. bře 2021

@barulina co jasné jasné?to,že mi alkohol nechutná,závidíš co?vypila jsem si své,než jsem otěhotněla s prvorozeným a od té doby mi to nechutná,tak jsem přestala úplně pít... ale už tu psát nebudu... je to pod mou úroveň.

ai30
20. bře 2021

@juliemichal Deti jsou zdrave, zadne nasledky to na nich nezanechalo? Tak proc na svem profilu pravidelne resis, ze tvuj ctyrlety syn vypada jak dvoulety a jestli je to normalni?

barulina
20. bře 2021

@gracinka7 jj, vsak ja nemyslim nic zle vuci tobe. Jen s tim nesouhlasim 😉

kiluau
20. bře 2021

Hanba by mě fackovala kouřit v těhotenství. A kouřit krabku denně při kojení jakbysmet. To fakt nepomůže nějakej balkon ani kdyby byl tisíc světelných let daleko od dítěte, když to ve finále dostane v mléku. Nezlobte se na mě, někdo by prostě neměl mít děti. Kolik ženských by za děti dali všechno, aby je mohli mít a nejde to... a pak se najdou takový, kterým není hanba čadit v těhotenství a při kojení. Svět se opravdu v prd** obrací.

barulina
Autor odpověď smazal
barulina
20. bře 2021

@ai30 presne.

terezanovotna30
20. bře 2021

@juliemichal na balkoně se to asi nepočítá nebo...? A co ty víš o mojí inteligenci? Já o tvojí bohužel dost, když skoro všechno prezentuješ na koni.

barulina
20. bře 2021

@juliemichal 😁 boze nepis, staci se podivat na tvuj profil, cist to jak uvazujes a je hned jasne, ze moc inteligence jsi nepobrala. A mimochodem, me je jedno, ze jsi byla alkoholicka. To vidime. Ja s tim jasne, jasne reagovala na to, ze kvuli me ti smazaly spravkyne prispevek.

juliemichal
Odpověď byla odstraněná
barulina
20. bře 2021

@juliemichal ale pamatuji, vsak jako prvni jsemnosala, ze si te pamatuji. No ale to co psaly o tobe uz nezminis, ze 😁 hyenismus s babickou, hnusota s detma.

barulina
20. bře 2021

@juliemichal anpletes se ja nejsem u Mp, nybrz u Pcr 😁 ty delas co, krome huleni, rozeni, podminek? 😁

juliemichal
20. bře 2021

@barulina a toto ti nikdy nezapomenu,jak ses chovala jak největší pipin* na světě,ve chvíli kdy mi umírala babička.. jen si říkám jak může v Ostravě vyrůstat takový tvor jako ty.toto jsi psala ty,že to byl hyenismus a děti tam nikdo nezmiňoval,njn fízlové musí jen lhát,za to Vám dávají plat,to vím moc dobře.

lilie16
20. bře 2021

@juliemichal v těhotenství jsem omezila koureni na 3 cigarety denně a ve 23 tydnu těhotenství jsem předčasně porodila postiženou holcicku, ktera hned zemrela.. Když jsem po 3 letech znovu otehotnela, přestala jsem hned a uz jsem nezacla. Těžko říct, jestli za to mohly cigarety, ale vazne by jsi se mela nad sebou zamyslet. Uz kvuli miminku co prave nosis..

barulina
20. bře 2021

@juliemichal ty absolutne nerozumis tomu co kdo pise. No z tvych dani muj plat nejde 😁 ale ty jsi fakt jednoducha, bez si dat cigo at se uklidnis. A mej moc pekny vecer

juliemichal
20. bře 2021

@barulina no bohužel z daňových poplatníků jde.. a to jsem pracovala u všech rodičáků.. a co předvedla pčr tady v Ostravě před tou malou holčičkou,je hnus... být v kůži té maminky,tak té policajtce nakopu prdel!

juliemichal
20. bře 2021

@lilie16 moc mě to mrzí co se ti stalo,má mamka porodila mrtvého chlapečka v 31tt a ta nikdy nekouřila...

gracinka7
20. bře 2021

@barulina já to taky nemám ráda, ale je to na svědomí každé z nás.

barulina
20. bře 2021

@juliemichal co prosim tepredvedla Pcr. Jde videt, ze se vubec neorientujes. Ja nastesti ano a opet, inteligentni lide take. Takze debata s tebou, pro mne nema cenu. Jen P. S. Zakrok mp i pcr vyhodnocen jakonspravny. Nastuduj si prosim neco o tom, jak se postupuje, kdyz nekdo neprokaze totoznost. A to, ze mala Emilka neco videla, za to si muze Tereza sama. Ano, znam ji osobne 😉

jipe
20. bře 2021

@krtcice kamarádka,silná kuřačka, se snažila přestat kouřit, když otěhotněla, měla údajně hnusný absťáky, fakt ošklivý stavy,... takže jí i dr. řekl, at to jenom omezí... Nicméně si myslím, že za těch 9 měsíců se to dá bez abstáků postupně omezit až na nulu.

Zakladatelce držím palce, az vydrží, určitě lepší pozdě než vůbec, kojenec bude spokojenější, když se bude tulit k voňavé mamince a nepůjdou hnusy do mlíka

juliemichal
20. bře 2021

@barulina mno viděla jsem,že chtěla jít na stanici a co udělala pčr?že hned jí dali k zemi?
zajímavé,že den na to jsem byla v centrum Ostravy a kouřila jsem bez roušky a šla kolem mě 2x hlídka MP a vůbec nic mi neřekli.. a pak ten pán z Hradiště nechtěl prokázat totožnost?chtěl dát jen malého do auta a co udělali?do malého žduchli a toho pána zase položili na zem,kde to jsme prosím tě?

barulina
20. bře 2021

@juliemichal 😁 s tebou debata cenu nema. Svoji hnusotu se snazis zamaskovat opravnenymi zakroky represivnich slozek, navic, kterym vubec nerozumis. Mej se

juliemichal
20. bře 2021

@barulina to ne bo si stojím za svým,já vím,přeji dobrou noc.a zase u nějakého super tématu nazdar.

lv
20. bře 2021

@juliemichal zakroky pčr byly v pořádku, občan má povinnost se legitimovat, a když to neudělá (ač si může o debilitě nařízení myslet cokoliv) před svým děckem, jeho chyba. Stačí si to nechat na správní řízení, bez přítomnosti vlastních dětí.

Ono to tady vyzniva, jakoby jsi kouření schvalovala, jako úplně bezpečné - není, pro tebe, pro tvý děti (ať vdechovani, či špatný vzor do života).
Jsem kuřák, následků jsem si vědoma.

levandule_k
20. bře 2021

@juliemichal Děti kuřaček mají v průměru menší porodní hmotnost, těhotenství kuřaček bývá kratší, děti po porodu mají normálně abstinenční příznaky. Zkuste si přečíst tady ten článek, jaký má kouření dopad na plod. http://www.vrozene-vady.cz/primarni-prevence/in...

U mě si to neobhájíte, že kouření je ok.

@verca09865 Gratuluji, že jste s tím přestala a přeji, ať se ti daří nekouřit i dál.

bara88
20. bře 2021

@juliemichal no pokud to nemá vliv na tvé děti tak na tvé zuby určitě🙂

Strana
z8