Skončila jsem s kouřením v 33. tt. Nebude mít mimčo po porodu abstinenční příznaky?
Ahoj holky mám dotaz píšu anonymně protože se za to staráme stydím. Byla jsem silná kuřácka když jsem otěhotněla měla jsem těžké a dost stresové období které trvalo vlastně až do tohoto měsíce tedy března celou dobu jsem kouřila tak jak kdyby jsem nebyla těhotná. Malý se vyvíjí jak má žádné problémy nemám ale sekla jsem s tím definitivně ve 33tt a už týden nekouřím myslíte že tím můžu něco zachránit ještě? Nebude mít abstinenční příznaky po porodu? Děkuji za reakce
@verca09865 co bylo, to už nezměníš, ted na sebe můžeš být hrdá, že jsi zvládla přestat
@verca09865 hlavni je, ze jsi to zvládla a prestala si 🍀
@juliemichal přiznám se, že jsem v šoku a je mi opravdu upřímně líto dětí a smutno z představy v jakých podmínkách asi žijí .... a pátý kousek na cestě🙉. Neznám vás, jasně, ale je fakt, že po zkouknutí pár vašich příspěvků si člověk řekne, proč sakra nedokáže matka přestat hulit a za ty peníze třeba něco nekoupí dětem a nebo si nenechá opravit zuby??? Já vím, že každý dostal do života nějakou tu genetickou výbavu od rodičů, špatné dětství apod., nejsem vyjímka, ale do prdele tak se kousnu a nebudu těm dětem kur.it zdraví ne? Když už ve 30 téměř nemám zuby...o zbytku nemluvě....
Krabka stojí dneska kolik? 80-100,- x 7 - 700 x 5 = 3500,- za cíga...to jen tak mimochodem.
Nechápu to, fakt ne... díky za můj život
@juliemichal a po přečtení pár kz? některé z dětí ve speciální škole,jeden potrat, teď v těhotenství problémy ale cigarety v tom určitě nebudou
@bara88 přesně. Pak ta několikrát zmíněná porodní váha dětí, fňukání, že miminko málo přibírá (silný kuřačky mají mléko na ho*no že jo). A argumenty, že děti jsou zdravé... Co bude za pár let? Dalších x dětí s ADHD. Opravdu nechápu, proč takový člověk musí mít pět dětí.
@terezanovotna30 plus mají děti vzor - těhotná maminka kouří...
🪑🍟
😂
@sudylichozrout 😂😂😂
@juliemichal Znám tě už strašně dlouho a chtěla bych ti říct jednu věc. Děti kuřaček bohužel mívají mnohem větší problémy v budoucnu, než děti feťaček. Zkus o tom popřemýšlet. Ať si to nemusíš jednou vyčítat.
@verca09865 Nejde o to, KDY s tím sekneš. Jde o to, že se rozhodneš a uděláš to. Výčitky Tě provázet budou, je to přirozené. Ale nikdy na svoje rozhodnutí nerezignuj. Udělala jsi to nejlepší a přijala rizika, která to může přinést. Když sis poradila s tímhle, poradíš si se vším, protože jsi silná máma. Nezklouzni zpátky a buď na sebe hrdá. Absťak už dítko mít nebude. Nepolevuj a jdi mu příkladem 😊 drž se a odpusť si 😊
@juliemichal už ti došly slova?
@juliemichal
Hele prosím tě raději uz mlč!!!
Jaký počet dětí tě uspokojí, že je dostatek jej mit?
A kouřit v těhotenství...to jsi snad úplně mimo, že by to schvaloval snad nějaký gynekolog!!! Ale co mě to vlastně překvapuje kdyz víš ve 3-4tt že jsi těhotná a že to jde hezpecne vidět na ultrazvuku...tvůj gynekolog je evidentně šaman, pač v tom týdne nejde vidět ani prd, a ty s tím počtem deti a porodu, doporučím si načíst kolem těhotenství, co možné je a v čem naprosto lžeš...
@ai30 hlavně že čeká 5 ne?kouří a kojit...mnooo panečku chudák dítě...
@werumka nebude o tom přemýšlet, jen dám odhad kdy bude 6...
Co absťák ale když se podíváš na YouTube co dělá cigareta s plodem, že se rapidně snižuje množství kyslíku v krvi a miminko je závislé na kyslíku v krvi tak se a každou cigaretou to dítě dusí, to mi přijde kruté.
Zakladatelko důležité je že jsi přestala
@juliemichal Znám tě ze skupiny, kde ses ještě nedávno nervovala, aby bylo miminko v pořádku, ale teď jsi mě úplně odstřelila, co jsi vlastně zač?! A takoví lidé vychovávají děti? Fuj, hnus. X žen se snaží bez úspěchu otěhotnět a ty vypaluješ jednu za druhou, těhotná netěhotná. Z takových lidí je mi na blití a opovrhám jimi. Já před těhotenstvím taky kouřila (i když max jednu denně), ale s pozitivním tt jsem přestala, automaticky a bez debat.
Ty kraaaavo, výměna hadr 🤣🤣
@juliemichal některé ženy berou drogy a pijou, takže kouření je cajk,? Někteří lidé dělají hrozné věci, já dělám o chlup méně hroznou věc, tak je to v pořádku?To je aliby jak hrom. Obhajuješ neobhajitelné. Ty máš svému dítěti poskytovat bezpečí, místo toho ho od dělohy dusíš kouřem, pak ho krmíš "zamořeným" mlíkem a ještě se tu plácáš po rameni, jak máš zdravé děti. Tvoje děti nikdy nebudou tak zdravé, jak by mohly být, kdyby sis tu cigaretu odpustila, kdykoliv je to může doběhnout, jestli už se tak nestalo, jen možná nevíš, že za to můžou právě ty cigarety. U čtyř dětí jsi to nezvládla, u toho pátého tu šanci máš.
A tvoje napadání @barulina je nesmyslné, policjati teď prostě dělají svou práci, i když jim to třeba některým není úplně příjemné, tak je to prostě potřeba. Mě kontrolovali třikrát, vždycky byli slušní stejně jako já k nim. To, že někoho před dítětem položili na zem, upřímně úplně nevím, jak to bylo, ale já já jako matka bych své dítě nevystavila takového situaci jen kvůli nějaké revoltě proti rouškam. Kdyby jim tu občánku ukázala, nic z toho by se nestalo. Ano, roušky jsou na některých místech zbytečné a to nařízení je pitomý, ale když mě policie vyzve, abych si ji nasadila a předložila občanku, tak to udělám, protože to je moje povinnost, i když se mi to stokrát nelíbí.
@verca09865 vždycky má smysl přestat a je super, že ses odhodlala. Lepší pozdě než nikdy!!? Drž se❤️.
@verca09865 jsi statecna, prestat kourit je skvele kdykoliv 🙂. Velky benefit pro miminko i pro tebe, drzim palce 🙂.
.
@juliemichal tady už bylo asi vše řečeno. Kde jsi proboha nechala mozek? Místo toho máš v hlavě popel🤦
@werumka odpustím si až uvidím že je opravdu v pořádku alespoň po fyzické stránce, žádné problémy s plicema atd a zpátky určitě nezklouznu to bych byla blbá jen se prostě bojím těch zdravotních problémů ale snažím se tím ne stresovat a kvůli miminku mít teď posledním pár týdnů prikladnych ☺️
@camelinka Muzu si zobnout? Svoje hranolky uz jsem sezrala 😂
@sudylichozrout Jen si dej, tady to bude potřeba😀🙄🙈
Paaaaani😂 jdu si sednout 😀

Děkuji za reakce. Přesně proto jsem přestala nechci být smradlava mamina a nechci aby miminko smrdelo jak popelník. Já jsem žádný abstak překvapivě neměla ani za ten týden nemám což mě mrzí ještě víc jen kvůli tomu že jsem úplně v klidu mohla přestat hned a ne kouřit i když jsem to měla těžké, myslela jsem si že to nedám a cigarety mě bohužel uklidnovali :( nejhorší je že jsme se ani neomezila padla i krabička denně je mi že sebe zle ale co jsem ti pokazila už nezachráním ale doufám že se aspoň nenarodi a nebude se trápit abstakem :(