icon

Skončila jsem s kouřením v 33. tt. Nebude mít mimčo po porodu abstinenční příznaky?

verca09865
20. bře 2021

Ahoj holky mám dotaz píšu anonymně protože se za to staráme stydím. Byla jsem silná kuřácka když jsem otěhotněla měla jsem těžké a dost stresové období které trvalo vlastně až do tohoto měsíce tedy března celou dobu jsem kouřila tak jak kdyby jsem nebyla těhotná. Malý se vyvíjí jak má žádné problémy nemám ale sekla jsem s tím definitivně ve 33tt a už týden nekouřím myslíte že tím můžu něco zachránit ještě? Nebude mít abstinenční příznaky po porodu? Děkuji za reakce

Strana
z8
somalicats
21. bře 2021

Muj manzel kouril 30 denne, behem 6 dnu to sundal na nulu kvuli nasim detem. Kdyz se chce, jde vsechno.

sudylichozrout
21. bře 2021

Ja te nebudu plisnit za to koureni, protoze vse uz bylo receno. Ale do prcic prace, muzes prestat svemu manzelovi alespon zde rikat MANŽA? 🤦🤦

camelinka
21. bře 2021

@sudylichozrout Ale notaak, nebud hnidopich, ma draha 😂😋...Manža, mindža, dyt je je to samy 😂😎

michaela666
21. bře 2021

@sudylichozrout naprostý souhlas...Teď jsem diskuzi dočetla a za tohle slovo by si paní měla dát facku. A hned další za velmi zodpovědný přístup ke zdraví svých dětí.

@juliemichal Bylo by dobré najít dětem lepšího pediatra, nestačím zírat jak kvalitní doktoři se o vás starají. To jsou názory odborníků panečku.

codal
21. bře 2021

@somalicats ale ona nechce, má milion důvodu, proč to nejde, proč to nezvládne a hlavně si to obhajuje tím, že to dělají jiní a jejím dětem to neškodí. To je pak těžký.

somalicats
21. bře 2021

@codal Jo, ja to cetla. Proto pisu, ze kdyz se chce, jde vsechno a netreba se vymlouvat. Zakladatelce diskuse drzim palce, at to vydrzi.

verca09865
autor
21. bře 2021

Moc děkuji za podporu, tím víc mi to pomáhá a vím že už nezačnu 💕 hlavně vím že nepatřím k sociální skupině určite paní která tady prodává opravdu prazvlastni nazory a že děti s nízkou porodní váhou a nemocné jak mi její nechci popravdě ani ty zuby takové nechci 😁 bez urážky ale opravdu ty názory a přístup je strašný

veruuu_kubesovic
21. bře 2021

@juliemichal roztahuju nohy? A komu ty blbko ubohá?

juliemichal
21. bře 2021

@veruuu_kubesovic mno co tu se mě děláš ty kurv*,že s kým mám to páté?proto si máš zamést před svým prahem.. pokud to děláš ty,tak věř mi,že nejsem jako ty,že bych nevěděla s kým mám děti a s kým to dítě čekám.

somalicats
21. bře 2021

@verca09865 Drz se. Segra kourila.v obou tehotenstvich, holky mely fakt nizkou porodni vahu, pak to sice dohnaly, celkove ale spatny zivotni styl tehle rodiny vedl k tomu, ze ted jsou pro zmenu obezni (je jim 8 a 5 let). U Tebe je dulezite, ze jsi zvladla prestat.

veruuu_kubesovic
21. bře 2021

@juliemichal ty píšeš že máš manžela neplodneho...
A pro mě když je neplodný, tak neotehoznis i kdyby jsi stojky dělala...
Ovšem se sníženou plodnosti...by to možná šlo...je třeba si uvědomit jak to teda má...
Sprostě jsem tě nikde neoznacila...

juliemichal
21. bře 2021

@veruuu_kubesovic jo protože v caru mi u čtvrtého řekli,že skrz toho spermia nám pomůže jen IUI a,že jinak neotěhotním a ejhle otěhotněla jsem ze čtvrtým bez pomocí IUI a teď jen z kapky... mamce taky v caru řekli,že je neplodná a pak ve 42 letech otěhotněla neplánovaně,dozvěděla se to ve 12tt a ještě k tomu čekala dvojčata,ale jedno se přestalo vyvíjet.takže se nedá moc ani doktorům v caru věřit.. proto jsem psala,že je manžel podle caru neplodný.všech 5 dětí mám z mým manželem a jsme spolu 14 let.

bara88
21. bře 2021

@juliemichal tvl ta tvoje kapka🙂

juliemichal
21. bře 2021

@bara88 ano kapka naplno jsme nejeli a ani se manželovi nehoda nestala,jinak bych jsem si šla pro tabletku PO

bara88
21. bře 2021

@somalicats přesně tak ,když se chce jde všechno i s neplodného chlapa udělat plodného🙂

bara88
21. bře 2021

@juliemichal naplno ste nejeli jo

sticker
gracinka7
21. bře 2021

@juliemichal jsem asi nezkušená, ale jak jste nejeli na plno? Měl ho tam jen na půl?
Jinak jestli jste podstoupili IUI, tak neplodný není, pouze má horší spermiogram 😉

bara88
21. bře 2021

@gracinka7 taky si říkám jaká je soulož když se nejede na plno🙂

gramar
21. bře 2021

@bara88 taková nenaplněná...? 😂

juliemichal
21. bře 2021

@gracinka7 třebas tak,že se vždy udělal do ruky?nechtěla jsem to tu tak rozebírat,ale to je jedno... ps:vím,že ze mě děláš blbku.

bara88
21. bře 2021

@juliemichal tvl to už je fakt moc 🙂

sticker
werumka
21. bře 2021

Já teda nestačím zírat, jak tady každá druhá využije příležitosti svézt se s davem a kopnout si. Trochu už mi to zavání kyberšikanou. Byť nemusím souhlasit s tím, co
@juliemichal píše, tak zneužívat toho, že má někdo v něčem méně dáno (např. slovní vyjadřování) a neumí se bránit tak, aby dav byl spokojen, je ubohý. Zcela upřímně. A je mi trochu smutno, že se toho účastní i ženy, které jsem považovala v tomhle směru za morální a osvícené v tom, co znamená šikana na sociálních sítích. A ne. Není odpovědí, že @juliemichal si za to může sama. Vaše reakce jsou pouze vaše.

@verca09865 Hele, rodičovství je jedna nekončící výčitka 😀 Každý den, každý večer, si budeš říkat, co všechno jsi zase udělala blbě a že jsi to zase vůbec nezvládla. V pubertě tohle žezlo převezme dítě 😀 Výčitkou si nepomůžeš. Nikdy. Přijmi to i s možnými důsledky, které třeba vůbec nepřijdou. Rodič, který se umí omluvit, ze svých chyb poučit, odpustit si a už se v tom víc nenimrat - to je vždycky poklad 🙂

juliemichal
21. bře 2021

@werumka děkuji za zastání ♥ já se tu z nich směji,ale i tak děkuji.ano vyjádřovat se moc dobře neumím,tak jak by ony chtěly,ale mám aspoň 2 večery o zábavu postaráno,ale jinak moc děkuji ♥ vážím si toho ♥

barulina
21. bře 2021

@gramar 😁

zlorenka
21. bře 2021

Ja prejdu bez komentare rozhovory vyse a jen si tu odlozim kontakt na pana Mudr. Findu, ktery pomoci jednorazovyho sezeni dokaze odnaucit kourit (elektrodou stimuluje cast mozku, kde vznika zavislost/chut na cigaretu)... ma vynikajici vysledky... treba by nekomu petikilo a vylet do Chomutova staly za to 🤷 https://www.znamylekar.cz/miroslav-finda/prakti...

gramar
21. bře 2021

@zlorenka To je to co ti potom dá čichnout k vajglu a ty hodíš šavli...?

odula
21. bře 2021

@verca09865 hele respect že jsi s tím sekla. Určitě je to lepší než kouřit pořád. Lepší přestat pozdě než nikdy. Fandím ti. Nebude to lehký ( já jsem sekla s kouřením už na začátku těhotenství, ale já to měla nefér - začalo se mi z toho dělat zle :D), ale vydrž, určitě se to vyplatí. A nejen pro miminko, ale -a hlavně - pro tebe. Kouření je svinstvo. Nakonec na sebe budeš hrdá, že jsi zvládla získat nad sebou kontrolu ;) super 👍

odula
21. bře 2021

@werumka koukám že jsem zas o něco přišla. To všechno radši ani číst nebudu 🙈 btw - to co jsi psala @verca09865 je strašně pěkný.👍

werumka
21. bře 2021

@odula Dík, to víš, já jsem takovej starej sebevýčitkář 😀

nikinelinaty
21. bře 2021

@juliemichal ja se tez pridam
Ja sem.prisla o 2 deti porod + cisar a mne vyslovne.zakazaly po.smrti maleho otehotnet do 1 roku od cisare

Mela sem 2 holcicky q 2 rokx olace a 3 roky cekani.

Hrozne mne to udivilo, jal.si psala v diskuzi, ze prijdes o miminko

Jak ksybs nemela 4 deti a ten malx broucel ma 4 mesice!!!
Co by holky za to jine daly

A mit k.tomu.jako tx 3 cisare a jeste do 1 roku 4 cisar, aby deti mebxlx.bez mami.

Koureni nrkomentuju sila

Mama skoncila ze dne na den po prodelani.zapalui pred 4 lety. Neskutecne
Zadny kolaps.
Videla.zdravy

Deti spis, aby nebyly.zaostalr. 11 let a 8mlet potrebuji mamu k ucivu. Nr vyroba deti

Strana
z8