V jakém týdnu přijde třetí dítě na svět?
Hezký den, čekám třetí miminko. Bude to třetí porod během 6 let, tak že mám děti dost blízko sebe. První syn se narodil 40+5 tt, druhá dcera 39+4 tt a teď jsem 37+0 tt. Zajímá mě jestli jste rodily třetí dítě dřív nebo je možné i přenášet? 😄. Já musím porodit do termínu, jinak budou vyvolávat a ráda bych se tomu vyhnula.
Já mám třetí po 7 letech od druhého, narodil se týden před TP. První 3 dny před a druhý 11 dní před.
@ronja55 taky jsem měla 3. porod do 6ti let, porod se spustil několik dní po určeném termínu, čtvrtý a pátý porod se rozběhl už i za hranicí, kdy se běžně vyvolává (tzn víc jak 10 dní po), ale vyvolávání jsem nepodstoupila. Jednoduše, raději bych počítala s tím, že se tam miminku bude líbit, protože když náhodou přijde dřív, je to max. milé překvapení.
Já tři porody během 4 let. Všechny tři 12 dní po termínu. Jeden vyvoláváný. Nyní jsem 42tt a opět se schyluje k vyvolávání. Ale za mě byl ten vyvoláváný porod nejrychlejší a vlastně i nejlepší.
Hodně štěstí!
Také 3 porody během 6 let, první i druhý 9 dní po termínu, třetí 5 dní po termínu s tím, že jsem malou vyháněla, co se dá, aby si stihla užít přítomnost tatínka 🙂
První před termínem, druhé v termínu a třetí 40+6. V porodnici mi říkali, že ty třetí porody bývají po termínu.
Kvůli cukrovce vyvolávali porod,takže dcera je v termínu a určitě bych ještě přenášela,kdyby nevyvolávali porod,všechny tři děti jsem přenášela
Třetí porod cca po 5 letech od prvního. Přenášela jsem 11 dní a pak šla na vyvolání 🙂

Vím, že to nechceš slyšet, ale každá to měla jinak.. nikdo neví, kdy to přijde. A nejde na to odpovědět ani nějakým průměrem.. jinak já první dvě předčasně a třetí 40+5..