Vybírám jméno pro holčičku. Nikol nebo Beáta?
Holku prosim jen o.nazor,ktere se Vam libi vic?Dekuji
Libi se mi obe, ale Beata vic 🙂
Beata se mi nelibi pidle me je to strasne cikansky jmeno..takze z tehle dvou Nikol.
Nikol je mnohém hezčí
Nikol ❤
je to dost jiný, takže spíš podle toho, jak to zní k příjmení...mně osobně se nelíbí jména typu nikol, nebo karin nebo nevim..ted mě nic nenapadá, prostě to zní nečesky. jakože když už, tak nikola. za mě beáta, i když je to hodně neohebný jméno a to já zase upřednostňuju to, abych mohla tomu dítěti vymejšlet další přízviska🙂 na beátku mě toho moc nenapadá🙂
A prijmeni? Kdybych si mela vybrat jen z techto 2, tak spis Bea. Nikol mam spojeny jako unisex jmeno pri zmene pohlavi.
@ssandy Štěrbová
no tak nikol štěrbová zní opravdu dost podobně jako nikol štíbrová:D což teda nevim no... do toho bych asi nešla. ale k beátě se mi to upřímně taky moc nehodí. beáta zní hrozně vznešeně k tomu příjmení - nic proti, není špatný, ale asi bych zapátrala ještě jinde🙂
Za mě Beáta a hodí se mi i k příjmení 😉
Nikol je hodně, dala bych Beátu🙂 I k příjmení mi sedne více🙂
My mame Beatku napsanou do porodnice 😍 ale bude to stejne chlapeček 😊 doma mame Agatku, a líbí se nám ze nejsou častá 👍🏻 Ale rozmyslete spis srdcem (a s fotkou utz v ruce 😄) než diskuzema, protože takhle to stejne bude půl napůl a na názoru druhých nezáleží 😉
jojo..jasně, že někdo napíše, že se mu víc líbí to a někdo zase, že ono. ale stejnak si to dítě to jméno nakonec vybere samo;)
Me se libi ty jmena hodne obe! 🙂 K prijmeni jde podle me vice Nikol. S tou Beatou je to takovy uz moc dlouhy..
K příjmení se mi vic hodi Nikol,ale Beata se mi moc líbí-meli jsme ji napsanou na holčičku...máme Štěpánka 😁
Z této dvojice se mi víc líbí Beáta, protože je taková vznešená, krásná.
Nikol je taky hezký jméno, myslím že z ní jde vytvořit víc zdrobnělinek než u druhé varianty.
Beaty ač to zatím není vidět, jsou teď velmi caste. Nikol sice caste jméno,ale jednoduchsi a ne tak kudrlinkate jako Beata. Sama jsem chtěla jeden čas Beu, ale jsem ráda,že jsem vybrala jiné.
@jednaholkaa Moc dlouhý? Vždyť Beáta i Nikol mají stejný počet písmen 😅
Beáta, Nikol mi zní trochu devadesátkově :D
My máme Nikol, takže za mě Nikol.
Mně se víc líbí Beáta.
Za mně Beáta 🙂
Beatka, Bea, Beáta....👍
Za mě Beáta, Beátka, Betty 🙂
Určitě Beáta, je to moc pěkné jméno a moc jich není 🙂
a co se týká délky jména, to jsem nikdy nechápala.... já byla za svobodna Veronika Dvořáková a nikdy mi nevadilo, že mám dlouhé jméno i příjmení
@sarahladynka je, tak k tomuhle prijmeni mam navzdycky spojenou Lucku-spoluzacka ze skoly. Z tech dvou se se asi vic hodi k prijmeni Nikol, i kdyz samostatne se me osobne nelibi. Ale vyber je stejnd na Vas. 🙂 Ja ted resim kluka a jsem namydlena. U holky bych mela aspon 10jmen,ktery bych dala hned!
Nikol, já sama chtěla Nicolle pro malou, jen to neprošlo doma , tož máme Barboru 🙂)
@duckie Zkus si to odslabikovat..
@ninanela Je to pravda 🙂 Zrovna vcera vecer mi rikala kamaradka ze uvazuje o Beate 🙂
Máme Beatu - krátce, takže za mě jasná volba 🙂

Za me Beata. Nikol je podle me dost a neni to moc originalni. Ale samozrejme zalezi i na prijmeni jak to bude sedet🙂