icon

Vybírám jméno pro holčičku. Nikol nebo Beáta?

sarahladynka
15. čer 2018

Holku prosim jen o.nazor,ktere se Vam libi vic?Dekuji

Strana
z2
maggiele
15. čer 2018

Za me Beata. Nikol je podle me dost a neni to moc originalni. Ale samozrejme zalezi i na prijmeni jak to bude sedet🙂

jaja01k
15. čer 2018

Libi se mi obe, ale Beata vic 🙂

leniczka23
15. čer 2018

Beata se mi nelibi pidle me je to strasne cikansky jmeno..takze z tehle dvou Nikol.

svetlanalana
15. čer 2018

Nikol je mnohém hezčí

leymea
15. čer 2018

Nikol ❤

normalnimatka
15. čer 2018

je to dost jiný, takže spíš podle toho, jak to zní k příjmení...mně osobně se nelíbí jména typu nikol, nebo karin nebo nevim..ted mě nic nenapadá, prostě to zní nečesky. jakože když už, tak nikola. za mě beáta, i když je to hodně neohebný jméno a to já zase upřednostňuju to, abych mohla tomu dítěti vymejšlet další přízviska🙂 na beátku mě toho moc nenapadá🙂

ssandy
15. čer 2018

A prijmeni? Kdybych si mela vybrat jen z techto 2, tak spis Bea. Nikol mam spojeny jako unisex jmeno pri zmene pohlavi.

sarahladynka
autor
15. čer 2018

@ssandy Štěrbová

normalnimatka
15. čer 2018

no tak nikol štěrbová zní opravdu dost podobně jako nikol štíbrová:D což teda nevim no... do toho bych asi nešla. ale k beátě se mi to upřímně taky moc nehodí. beáta zní hrozně vznešeně k tomu příjmení - nic proti, není špatný, ale asi bych zapátrala ještě jinde🙂

chumlee71
15. čer 2018

Za mě Beáta a hodí se mi i k příjmení 😉

blaka83
15. čer 2018

Nikol je hodně, dala bych Beátu🙂 I k příjmení mi sedne více🙂

feelin
15. čer 2018

My mame Beatku napsanou do porodnice 😍 ale bude to stejne chlapeček 😊 doma mame Agatku, a líbí se nám ze nejsou častá 👍🏻 Ale rozmyslete spis srdcem (a s fotkou utz v ruce 😄) než diskuzema, protože takhle to stejne bude půl napůl a na názoru druhých nezáleží 😉

normalnimatka
15. čer 2018

jojo..jasně, že někdo napíše, že se mu víc líbí to a někdo zase, že ono. ale stejnak si to dítě to jméno nakonec vybere samo;)

jednaholkaa
15. čer 2018

Me se libi ty jmena hodne obe! 🙂 K prijmeni jde podle me vice Nikol. S tou Beatou je to takovy uz moc dlouhy..

lucinka_16
15. čer 2018

K příjmení se mi vic hodi Nikol,ale Beata se mi moc líbí-meli jsme ji napsanou na holčičku...máme Štěpánka 😁

xxx3d
15. čer 2018

Z této dvojice se mi víc líbí Beáta, protože je taková vznešená, krásná.
Nikol je taky hezký jméno, myslím že z ní jde vytvořit víc zdrobnělinek než u druhé varianty.

ninanela
15. čer 2018

Beaty ač to zatím není vidět, jsou teď velmi caste. Nikol sice caste jméno,ale jednoduchsi a ne tak kudrlinkate jako Beata. Sama jsem chtěla jeden čas Beu, ale jsem ráda,že jsem vybrala jiné.

duckie
15. čer 2018

@jednaholkaa Moc dlouhý? Vždyť Beáta i Nikol mají stejný počet písmen 😅

bayt
15. čer 2018

Beáta, Nikol mi zní trochu devadesátkově :D

adik2
15. čer 2018

My máme Nikol, takže za mě Nikol.

kikina7
15. čer 2018

Mně se víc líbí Beáta.

hope09
15. čer 2018

Za mně Beáta 🙂

hedviga2
15. čer 2018

Beatka, Bea, Beáta....👍

tercasv
15. čer 2018

Za mě Beáta, Beátka, Betty 🙂

weri1
15. čer 2018

Určitě Beáta, je to moc pěkné jméno a moc jich není 🙂
a co se týká délky jména, to jsem nikdy nechápala.... já byla za svobodna Veronika Dvořáková a nikdy mi nevadilo, že mám dlouhé jméno i příjmení

ssandy
15. čer 2018

@sarahladynka je, tak k tomuhle prijmeni mam navzdycky spojenou Lucku-spoluzacka ze skoly. Z tech dvou se se asi vic hodi k prijmeni Nikol, i kdyz samostatne se me osobne nelibi. Ale vyber je stejnd na Vas. 🙂 Ja ted resim kluka a jsem namydlena. U holky bych mela aspon 10jmen,ktery bych dala hned!

barinkas
15. čer 2018

Nikol, já sama chtěla Nicolle pro malou, jen to neprošlo doma , tož máme Barboru 🙂)

jednaholkaa
15. čer 2018

@duckie Zkus si to odslabikovat..

jednaholkaa
15. čer 2018

@ninanela Je to pravda 🙂 Zrovna vcera vecer mi rikala kamaradka ze uvazuje o Beate 🙂

ckei
15. čer 2018

Máme Beatu - krátce, takže za mě jasná volba 🙂

Strana
z2