Jméno Aranka. Líbí se Vám?
Ahoj holky. Chtěla bych znát váš názor na jméno Aranka.
Tak jestli to pomůže v rozhodování, tak mně se vybaví pes našich slovenských známých, který se tak jmenuje.
Tak Aurélie. Aranka je ženské křestní jméno maďarského původu. Pochází z latinského jména Aurélie.
Tak mně se to taky nelíbí. A co třeba Jasmína, nebo Inna nebo Jolana?
@martaskaaa to je tak hezka varianta
Když vidím naladění české společnosti, tak bych svoje dítě se jménem Aranka do světa neposlala. Tak jí dejte jména dvě, ať si pak může vybrat. Jen jí nedávejte jako druhé jméno třeba Fatima🙂.
@ponikmonik
proc jedine Stela a ne Stella?Me osobne se s dvema L libi vic 🙂
@zelenaesmolda Tak radši Stela než Aranka, ne?
@hojda
co treba Aranka Graciela? 😀
Rozhodování je jenom na vás.. nelíbí se mi haneni jmen, ale udělám výjimku a přimlouvám se za to malé, vyberte jiné jméno, i za cenu toho, že to nebude vysněné aranka, je to vážně hrozné, nedůstojné... ukamenujte mě, já bych se tak nechtěla jmenovat ani za zlaté prase. Nechci tě urazit ale nemůžu jinak.. ptala jsem se teď přítele a taky kroutí hlavou, máš názory dalších xxx maminek a téměř všechny ti to vymlouvaji.. nerozumím tomu proč tak trváš na tom jménu.
@zelenaesmolda Stella je tuk na peceni... To je prvni, co me napadlo 😀
Jasmína se nelíbí manželovi, Inna určitě ne a Jolana je pes kamarádky. Jedině Stela a ne Stella,protože bude muset hláskovat jak se píše příjmení a tak nechci aby pořád ještě vysvětlovala že je Stella se dvěma LL. Dvě jména nechceme.
@ponikmonik
tak Stela je 100x lepsi nez Aranka 🙂
Holky já vůbec nevím😞
Stela znamená hvězda.
Já vím. Stále tápu jestli mám dceři dát svoje vysněné jméno nebo ustoupit a vybrat jiné.
@ponikmonik Tak to nech na osudu a dejte si TOP 5 do klobouku a vylosujte... Me Aranka neprijde spatna, nelibi se mi jina jmena a to i ta uplne tradicni. Ale i my jsme se rozhodovali tak, aby bylo dite spokojene nejen v detstvi, ale i v dospelosti. A slo to k prijmeni, zemi kde bydlime atd. Jsme konzervy no...
@ponikmonik jak nevíš, cokoli jen ne ARANKA klidně Xenie Zdislava... Teď vážně, promyslete to, jméno člověka ovlivňuje více než si připouštíme...třeba i školní úspěšnost, zajímavé bylo, že od Sofií, Antonii, Evženii se očekává, že nebudou zdatné v matematice tak jako Jany, Martiny, zato budou více orientovány pro umělecké předměty...
Aranku mám pořád spojenou s nějakou kobylkou(hmyzem), co jsem googlila, jmenuje se tak spoustu koní a varan komodský z pražské zoo 🙈za mě lepší ta Stela, taky jsem nad ní uvažovala
@ponikmonik Tak to zrovna říkala jedna youtuberka, že má dceru Stelu a všichni jí píšou Stella🙂.
Losovat nechceme,chceme vybrat srdcem. Kamarádka takhle chtěla Elišku ale pořád se nemohli rozhodnout tak losovali,vylosovali Hermínu. Dneska Hermíně je 3 a kamarádka teď lituje že nemají Elišku.
Tak to jsem nevěděla že v ČR je 382 Aranek😳
mam v rodine Aranku, odjakziva to vnimam jako zvlastni jmeno. takove vymykajici se nebo jak bych to rekla, vzdycky me to jmeno udivi/ zaujme. ale je takove tvrde, vyrazne. asociace s romy nebo chalupari bych nebrala moc vazne, s tim to ma spojena starsi generace. dnesni deti zijou v uplne jinem svete... samo o sobe mi to jmeno nevadi.
@miaelle90 noooo já jsem Martina a moje zdatnost v matematice je hrůzostrašná 😀😀 vím, že jsi to myslela obrazně, ale zaujalo mě to 🤔😆😆
evaamy A jak ona samotná to jméno bere? A kolik jí je jestli se můžu zeptat?
@martaskaaa právě že to je jen stereotyp, stejně tak jako blondýnka rovná se hloupa. Jména vyvolávají jisté emoce.. mělo to mít souvislost se jménem ARANKA, ktere může vyvolávat již chrkteristiku člověka, v tomto případě spíše negativní, jelikož si jméno většina lidí spojuje s Romy..
@ponikmonik to je, když se podíváš na web policie , sekci pátrání po osobách, tak hned jednu najdeš...
@ponikmonik tak dejte aranku když ju tak chcete ale... Zamyslela bych se nad tím co az si z ni děcka budou dělat prdel ve škole.. Neboť pochybuju ze to, ze aranka=cikánka, vymizí jen tak... Az doma řeknou, ze jdou s Arankou ven, tak pochybuju, ze rodiče to budou mít bez komentu... To je úplně stejný jak Fatima... Vyjde to na stejno..říkám nedala bych to, je spousta hezkých jiných jmen bez riskovani...

Mně se Aranka nelíbí.