Čerstvě těhotná
Ahoj všechny čerstvé těhulky,
včera se mi potvrdila má domněnka, že se zadařilo a na testu mám krásné // čárky. Jsem z toho ale pořád nějak vyplesknutá, s přítelem (za 2 měsíce už manželem 😀 ) se o mimi snažíme už dlouho, jen nám nepřály mé zdravotní problémy, takže jsme to museli několikrát odkládat...ale nakonec se zadařilo 🙂 Jenom mě to asi pořád nějak nedochází.... :(
Chtěla jsem se zeptat, jak jste na tom vy, podělit se s vámi o společné pocity související s tímto neskutečným darem 🙂 těhotenstvím 🙂
Jinak dle kalkulačky jsem v 4+1tt 🙂 takže opravdu čerstvě těhotná 🙂
Těším se na vaše příspěvky 😎
Gratulace 🙂 já jsem to zjistila taky ve 4tt+1 🙂 teď jsem 5tt+1. Na gyndu jsem šla hned po zjištění..byla vidět malá tečka a prokrvená a zvětšená děloha. Doktorka mě objednala na 18.4. tak doufám, že už uvidíme i srdíčko 🙂
Ahojky vsem, byla jsem v patek u doktora 10+5 a dostala jsem uz prukazku, brali mi krev na genetiku, za dva tydny na bysledky a snad za mesic potom se dozvime pohlavi, uz se tesim 🙂
@sukynecka01 Take mam ted dve carky 2 dny po vynechani MS rok po revizi 😉 Budeme doufat, ze vse dopadne tentokrat dobre :-*
@sukynecka01 a @lenka.han82 Holky přidávám se k vám. Já jsem rok a půl po revizi a začátkem týdne jsem taky objevila // 🙂 Strach, že to dopadne tak, jak minule mám obrovský, ale říkám si, že tentokrát to prostě vyjde a hotovo!
@evoleta Moc drzim palecky! At nam to tentokrat dopadne :-*
@lenka.han82 je surer kdy si mela poedbi ms :: gratuluji a taky rok skoro po revizi
@evoleta holky tento kr at nam to vyjde/??!!!!!!!nepremys le t jem na pekne
A k dr jdu az za tyden
@sukynecka01 posledni MS byla 13.3., mam kratky cyklus. Mela jsem mit MS 8.4. a na to, ze je vetsinou presna jako hodinky, mrcha neprisla 🙂
@lenka.han82 tak to je jasne 🙂 gratulujiiiii :D
Ahojky, nějak nám to "uklouzlo" 🙂 a tak druhý den se srovnáváme s tím, že budeme rodiči. Opozdilo se mi to tak jsem si udělala test a hned druhá světloulinka čárka. U doktora za 200,- krev z prstu a taky dvě čárky na snímkách nikde nic. tak za pár dní znovu, bude to asi velice brzo. Jsme z toho dost v šoku, plány takové nebyly, ale nějak se srovnáme a co ted? vůbec nevím co dělat jak se chovat. tento osudný den sem si již nezapálila, zdrave žijeme, dost sportujeme. A nevíme jak se připravit. No snad to má taky tak někdo 🙂 teď řeším neschopenku, pracuji v zaprášených halách s těkavými látkami. Přeji všem sílu a zdraví!
@25jajinka selhala ochrana antina? Pokud te partner podporuje a jsi s nim v zivote spokojena tak preci neni co resit 🙂 asi to tak mezi vama ma byt 🙂 hlavne spolu nebudte jen kvuli mimi :/ jinak my jsme sice planovaly prvni i druhy ale ani jedno jsme necekaly ze se povedou hned napoprve :D
Tj prece super 🙂 vazte si toho, ze to mate takhle jednoduche, co by za to ostatni daly 🙂 a co se tyka pripravenosti, nikdy nebudes pripravena, prijde to samo 🙂
@25jajinka na fb mam skupinku, muzes se pridat teda i ostatni tu, muzem si tam radit, kdyz budu moct poradim 🙂 https://m.facebook.com/groups/1082789415076409?...
děkuji za podporu pravda je, že selhala spíše moje hlava a zapomínala, do toho byla oslava rozlučky kamarádky tak alkohol udělal své a bylo to. Přítel mě podporuje, byl dojatý.Narodit se to má v prosinci a my máme naplánovanou svatbu následující duben. Letos by jsme už nenašetřily. Děkuji za nabídku fb, ale tady je pro mě anonymita důležitá 🙂 mimi jsme plánovaly po svatbě a ano nedá se připravit. Myslela jsem že budem připraveni a je to naprostý omyl. V úterý jdeme k doktorovy tak budem vědět víc.
@25jajinka tak si to hlavne s budoucim manzelem uzivejte, stoji to za to 🙂 preju, at je vsechno v pohode 🙂
@lenka.han82 ahoj tak jak ti je koukam ze sme stejnee rol pp revizi a v patek tydnu ze hh kdy si mela posledni ms
@lenka.han82 uz vidim posledbi ms 13.3 si psala 🙂 uz si byla u dr
@sukynecka01 Ještě jsem k doktoru ani nevolala 🙂 Chtěla bych jít až v 8tt, aby bylo i srdíčko, protože minule jsem šla na začátku 6tt, viděl jen dutinku a nebyl ani váček a měla jsem přijít za 3 týdny. Nakonec to skončilo zamlklým těhu. Tak se nechci frustrovat a chodit tam víckrát a pak stejně nebude srdíčko... To, že jsem těhu vím 😀 a chci počkat, až mimísek bude v bříšku větší a bude mu tlouct srdíčko. I když vím, že dopadnout špatně to může bohužel i později ☹
@lenka.han82 bude vse oka
@dendulin111 gratuluji 🙂 také už dva dny to vstřebávám a zatím sem stále v šoku 😀
Ahoj holky , můžu se k Vám taky přidat? Taky jsem čerstvě těhotná a tak jako mnohé z Vás tomu také pořád nemůžu uvěřit. Najednou se cítím tak šťastně.
K doktorovi se chystám tento týden protože žiji v Itálii tak to mám trošku komplikované všechno.
Čistě náhodou není tady tehulka co žije v Italii??
@dendulin111 Gratuluji! My jsme se snazili skoro rok 😀
@lucialarry Moc gratuluji! :-*
@dendulin111 to jsme na tom stejně ale v březnu jsme se snažili nejvíc (bez donuceni)gratuluji
@lucialarry v Itálii uz neziju, ale moc by me zajímalo jak to tam probíhá když je člověk tehu. Mohla bys prosím napsat víc? Klidne do pošty. Můžu se zeptat kde bydlis?

@monichka muze byt.. Vsechno je mozne.. Ale taky muzes mit jenom podrazdeny zaludek. Cas ukaze🙂. Drzim palce