Kam na 1. screening v Olomouci?

zelenoockaa
23. bře 2017

Ahoj, prosím kdo byl v poslední době na prvotrimestrálním screeningu ve Fakultní nemocnici Olomouc nebo u dr. Poláka? Jsou ve Fakultce stejně pečliví? A kolik Vás to celkem stálo?

lucienee
23. bře 2017

Ahoj, já tam byla zrovna minulý týden - ve Fakultní nemocnici. Za mě mohu doporučit - všichni byli příjemní. Vzali mi krev, změřili, zvážili, podívali se na prcka. Byla jsem teprve v 10 týdnu, tak si mě pozvali na ultrazvuk ještě na příští týden. Neplatila jsem nic, měla jsem žádanku od doktora 🙂

iivii
23. bře 2017

Ahoj, byla jsem před měsícem ve Fetmeu u dr.Ishraq Dhaifalah, je to na Horním Láně, byla jsem 12+0, vzali mi krev, UTZ trval 10minut, výsledky posílali přímo gynekologovi i s termínem dalšího screeningu ve 20 tt.Paní dr. Byla moc milá, doporučuji, a platila jsem 1000 Kč, s tím, že VZP to proplácí 😉

kisss
23. bře 2017

Byla jsem taky ve FN Olomouc. Byla jsem moc spokojená. Všechno pečlivě zkontrolovali. Je tam i specialista na srdíčko miminka. Nemusí být žádanka, nic se neplatí. Tu tisícovku od pojišťovny pak můžeš využít jinak, třeba na dentální hygienu, podle toho u jaké jsi pojišťovny, já jsem si koupila elektrický zubní kartáček, musel být ale koupený v lékárně, tak mi na něj tu tisícovku přispěli.🙂

medinka13
23. bře 2017

Ahoj, byla jsem ve fn teď v úterý a za mě naprosto skvělé.. Utz půl hodiny - opravdu kontrolovali vše - i dopplera.. To jsem u Poláka nezažila ani u jednoho screeningu.. Ve fn jsem neplatila nic a dokonce i fotku mi dali bez placení..

kacireksro
23. bře 2017

ja byla na usg pol nebo tak nejak.v olomouci a za me spokojenost

calette
23. bře 2017

@kacireksro ahoj prosím můžeš mi trošku popsat jak v usg pol to probíhalo? Chodím k mudr. Souškové a je úžasná ale ten screening dělá někdo jiný, jdu za 14 dní. Děkuji moc za info 🙂

krisatko
23. bře 2017

Fnol za nás ne. Mudr maderkova tozzi sice působila milé, ale nezkontrolovali pořádně co měla a proto jsme došli s velkými postizenimi, které byly odhalitelne podle nezávislých lékařů už právě na prvotrimestralnim, až do 22 týdne.

kacireksro
23. bře 2017

@calette ten 1.screening probihal asi tak vzali mi krev,me ji teda brali asi 14 dni dopredu(ted uz ji asi berou hned nevim) uz je to rok co jsem tam byla.Byly jsme u P.Polaka,je to kapacita,neco jsem si o nem precetla,ta jsem doufala ze jdu do dobrych rukou.az jsme prisli na radu,udelal mi utrazvuk pres bricho,zmeril myslim obvod hlavicky,zkotroloval organy.u vseho mi teda rikal co tedka sleduje.me se zdalo ze je dusledny.ultrazvuk trval asi 5 min.potom hdnoty natukal to pocitace a vyslo mu nejake hodnoty na podezreni na downuv syndrom.u nas bylo male procento.u druhy screeingu uz jsem byla u jineho doktora take na usg pol. a ten byl velice mily.ja tam tda snimi nemela problem.akorat se tam plati.ja dyz jsem tam byla tak jsem platila 1000,- vysetreni+100 doprovod+100 fotka. ale pojistovna proplaci 1000,- zpet.

nellie87
23. bře 2017

Muzu doporucit Fetmed,Mudr Ishraq Dhaifalah Horni Lan Olomouc. Dostala jsem doklad,ktery proplatila pojišťovna.Doporucuju overit u vl.pojistovny.

hop_ita
23. bře 2017

K Polakovi bych z principu nesla, je to jen byznys mezi gynekology. Ve FN jsme byli maximálně spokojeni.

petta12
27. bře 2017

Ahojte, můžu se zeptat jak dlouho dopředu jste se objednavaly?

aguaverde
27. bře 2017

@petta12 na první se nejdřív objedná na krev to bylo týden před, ráno vemou krev , změřímimi a podle toho určí termín screeningu , na druhý min 3týdny před ... ve fn ol

lucienee
27. bře 2017

Najde se tu víc lidí se zkušeností jako @krisatko ?? Taky jsme byli na vyšetření u paní Mudr. Tozzi....😒

zelenoockaa
autor
27. bře 2017

Já jsem se rozhodla že půjdu asi k Polákovi.... Zítra si tam zavolám.

krisatko
27. bře 2017

@lucienee já vím o třech a to jen v posledních pár měsících....

lucienee
27. bře 2017

@krisatko No my jsme právě objednaní na tento pátek... Nevíte, jestli je nějaká šance, že bude mít službu zrovna někdo jiný nebo si objednává přímo k sobě?

xmarkx
27. bře 2017

Ja jsem byla u MUDr. Tozzi na prvnim i druhem screeningu. A za me muzu rict, ze jsem byla spokojena. Po tom druhem me jeste poslala na detsky kardio, protoze kvuli poloze jednoho z plodu (dvojcata) nemohla zkontrolovat srdce tak jak chtela.
Pri kardio vysetreni bylo vse ok. Termin mam behem mesice, tak doufam, ze se teda nikde nic nezanedbalo.

doflino
27. bře 2017

Můžu se zeptat proč Vy, které jste byly ve FN nepíšete jméno lékaře? U ostatních je jméno lékaře. To se jako objednáte a potom čekáte kdo vás vyšetří? Vás nezajímá jaké má lékař atesty, zkušenosti, pověst? Nebo dopředu víte že je to "nováček" který se učí a proto je to zdarma? Vážně nevím. Vysvětlete mi to!

xmarkx
27. bře 2017

Ve FN si nevybiras. A zdarma by to melo byt kvuli nejakym grantu, ne kvuli novackum.

hop_ita
27. bře 2017

@doflino :D co je to za schizu? Ja jsem se objednavala primo k mudr markove, pokud te to tak strasne zajima. Btw ve FN pokud nemas zadanku od osetrujiciho gynekologa, tak taky platis. Ja jsem ji nemela, ptze moje gyndarka mi ji tam odmitla napsat, ze mi ji vypise pouze k Polakovi. To neni moc koser ze..

krisatko
27. bře 2017

@hop_ita paní Marková tam bohužel už není. Po našem případu odešla.

@xmarkx
@lucienee já doufám, že s každým podobným případem, jako jsme my, se poučí a kontrolují vše o to pečlivěji.

xmarkx
27. bře 2017

@krisatko nasla jsem si tady v diskuzi, cim jste si prosli. Preju hodne stesti do budoucna a doufam, ze uz jste ted v poradku.
Kazdopadne v predesle diskuzi pisete "FN Olomouc nezkontrolovali co meli na tom 1. screeningu". Muzu se zeptat co to bylo?

Diky.

krisatko
27. bře 2017

@xmarkx nožičky, ručičky...

xmarkx
27. bře 2017

@krisatko jakoze vubec nezkontrolovali jejich pritomnost? pokud je Vam to tema neprijemne, tak na tu diskuzi samozrejme kaslete a neodpovidejte.

calette
6. dub 2017

Zdravím, tak já jsem dnes byla v USG Polu u dr Poláka a jsem nadmíru spokojená, pan doktor ochotně odpovídal na všechny mé dotazy i vše vysvětloval. Za mě určitě doporučuji 🙂

kasparka1
6. dub 2017

Já chodím do G centra a dělala mi ho dr.Markova.

krisatko
6. dub 2017

@kasparka1 ale..... Tak tam zmizela z fakultky.... Ta jediná věděla co kde hledat.

gailler
30. čer 2017

Zdravím, před 14 dny jsem byla ve FNOL, kde mi vzali krev a udělali utz, aby zjistili délku těhotenství. Od přijmu, přes sestřičky až po samotnou paní doktorku Tozzi byli všichni neskutečně příjemní, milí a velmi ochotní. Dnes jsem byla na podrobném screeningu, pro upřesnění jsem dnes 12+5. Tentokrát mi uzt a veškeré vyšetření dělala paní doktorka Sobková. Opět neskutečně příjemná paní doktorka. Utz trval půl hodiny. Podrobně projela veškeré orgány miminka, všechny funkce a každou hodnotu mi podrobně vysvětlila. Dokonce mi ukázali cévy a žíly dítěte, jak je vše pěkně průchozí, včetně střev a ani nevím čeho všeho. Upřímně, nestačila jsem se divit co vše mi bylo řečeno, dokonce i prstíčky na rukou a nohou jsme spočítali. Foto normální, udělají i 3D, čekací doba asi 10 minu, než mě vzali, takže za mě rozhodně FNOL. Srovnání s panem doktorem Polákem je neskutečné. U něj jsem byla v roce 2010, kdy jsem byla poprvé těhotná. Nevím tedy, jak je to dnes, ale čekací doba víc než 2 hodiny, neskutečně nepříjemné sestry, hromada lidí v čekárně, děsný vzduch... Utz trval 5 minu, nikdo mi nic neukázal, nevysvětlil, neřekl, pouze pohlaví a délku. Zhrábli 1600 Kč a bylo po všem. Rozhodnutí je na každé z nás, ale jak vidím, tak lidé hlavně umí napsat negativní recenzi a tu kladnou si hodně lidí nechají pro sebe, protože jsou spokojení s výsledky a nemají potřebu své pocity někam vypisovat. Přeji všem dobrý výběr. Pavla

martyina
30. čer 2017

@zelenoockaa já byla v Prosinci u p. Poláka, a že bych byla echt spokojená nemohu říct a ani co sem se pak ptala jiných. Je to různý samozřejmě že i super ohlasy jsou. Jinak platila se 100 Kč za manžela, 100 kc foto a 1400 vyšetření .

zelenoockaa
autor
30. čer 2017

Já byla nakonec taky u Poláka a spokojenost 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru