Kdy jste oznámily těhotenství rodině a známým?
Ahoj holky, asi už se to tu objevilo, ale chtěla jsem se zeptat kdy jste oznámily že čekáte miminko rodině a známým? v 8tt když už doktor potvrdí srdíčko je ještě brzo? děkuji za vaše názory 🙂 a přeji klidné a pohodové těhu 🙂
U prvniho ditete prakticky hned, jeste pred prvnim velkym utz. A u druheho jsme si rekli, ze az nam reknou pohlavi. Byla jsem tehotna 6,5m , kdyz nam rekli, ze je to devcatko 😀.
Za snoubencem jsem přiběhla hned rano s mokrym testem a na nem byl slaboucky duch ani nesel poradne videt. Ale vedela jsem jiste, ze jsem tehotna 🙂 Rodině a nejblizsim pratelum jsme to rekli v 10tt, kdyby nebyli Vanoce, tak bychom si to nechali jeste chvili pro sebe 🙂 v praci jsem to oznamila po 1. Screeningu ve cca 14tt. A asi v 6. mesici budeme tehotenstvi oznamovat na socialnich sitich 🙂
Manžel se to dozvěděl samozřejmě hned, pak jsem to po potvrzení srdíčka řekla mamce a dvěma nejlepším kamarádkám. Teď jsem v 15.tydnu a nikdo další to zatím neví. Vůbec se mi do toho nechce. U prvního nebyly reakce úplně dobré, tak mám obavy, co bude teď.
Příteli a mamce okamžitě, tchánovcům po potvrzení srdíčka - asi 6tt. Dalším pár známým a zbytku rodiny po dalším ultz a teď čekáme na screening a ať už to ví kdo chce 🙂
Ahoj, u prvního jsme to řekli v 7tt ale jen kvůli tomu, že jsem měla velké nevolnosti, nakonec ještě ten večer, mě odvezli do nemocnice s krvácením. Tak si mě nechali v nemocnici a tím pádem, manžel jak vezl neschopenku, tak to řekli mému šéfovi. Do 14tt to věděli jen nejbližší rodina a v práce. No v 15tt jsme o miminko přišli. Teď pokud bude vše v pořádku to řekneme až po 1. velkém ultrazvuku.
U prvního rodičům po srdíčku,v 8 tt. U druhého taky tak nějak. U třetího v práci v 7tt,bylo mi zle a pak jsem potřebovala upravit práci, rodině a dětem asi ve 12 tt, okolí před Vánocemi po NT screeningu. A v 19 tt jsme oznamovali že miminko nebude. Takže jestli bude nějaké příště,tak rodině podle nutnosti ale ostatním až po 20 tt.
@jarver na techto strankach se doctes hlavne negativni veci.
Pokud je vse v poradku, tak proc se o radostnou zpravu nepodelit s lidmi, kteri te maji radi? 🙂 ja jsem ve 20tt a stale mam strach a tento strach bude uz naporad, vzdyt budeme maminky ! 🙂 tuhle diskuzi bys mela uzavrit a jit si uzivat miminka 🙂
po prvnim screeningu. rodine, manzelovi den po pozitivnim testu
My čekali dvojcatana, o jedno jsme přišli, takže jsme čekali vzhled k riziku. Po oznámení mi naši zacali vycitat staré chyby, jak jsem nezodpovědná a ze hlavně nejdriv jsem si měla dodělat školu a až potom dítě. Já si ho moc přála a oni takhle. Nedospeli sobci jednoduše. Moje rozhodnutí neni respektovano, i přes fakt že jsem v rizikovem, pořád vyčítají. Takže hlavně neoznamovat v rizikovem pokud necekate pozitivni reakci. Nemáte to zapotřebí.
Přítel se to dozvěděl hned, syn asi za 2 dny, aby na me přestal skákat, prece jenom 40 kg, je už celkem váha 🙂 Rodině jsme to oznamovali na vánočních návštěvách, to jsem byla v 6 tt.Hrozilo riziko, že to dítě nezbedné vykecá 🙂 První tchanovcům po rozbalení dárků, pak moji mamce a sourozencům 25.12. (to vykecal během návštěvy syn, protože už to nemohl vydržet) a nakonec 27.taťkovi a jeho části rodiny ( vypadala jsem jak po flámu a furt mi nabízeli panáka na spravení🙂).
Manzelovi hned a rodině nic neřeknu dřív než po 13tt. Byla jsem těhotná několikrát a děkuji za svou prozretelnost že jsem to nikomu neřekla. V 10tt jsem zažila zt a to by bylo hrozný všem to říkat.

Manzelovi hned, stejne zhruba vi kdy mivam ms.Rodicum okolo 10tydne.Chteli jsme pockat do prvniho screeningu ale jsem blici takze utajit to neslo.