icon

Kdy jste oznámily těhotenství rodině a známým?

jarver
22. bře 2017

Ahoj holky, asi už se to tu objevilo, ale chtěla jsem se zeptat kdy jste oznámily že čekáte miminko rodině a známým? v 8tt když už doktor potvrdí srdíčko je ještě brzo? děkuji za vaše názory 🙂 a přeji klidné a pohodové těhu 🙂

Strana
z2
verunka11221
27. únor 2018

Manzelovi hned, stejne zhruba vi kdy mivam ms.Rodicum okolo 10tydne.Chteli jsme pockat do prvniho screeningu ale jsem blici takze utajit to neslo.

pt1981
27. únor 2018

U prvniho ditete prakticky hned, jeste pred prvnim velkym utz. A u druheho jsme si rekli, ze az nam reknou pohlavi. Byla jsem tehotna 6,5m , kdyz nam rekli, ze je to devcatko 😀.

juliem
27. únor 2018

Za snoubencem jsem přiběhla hned rano s mokrym testem a na nem byl slaboucky duch ani nesel poradne videt. Ale vedela jsem jiste, ze jsem tehotna 🙂 Rodině a nejblizsim pratelum jsme to rekli v 10tt, kdyby nebyli Vanoce, tak bychom si to nechali jeste chvili pro sebe 🙂 v praci jsem to oznamila po 1. Screeningu ve cca 14tt. A asi v 6. mesici budeme tehotenstvi oznamovat na socialnich sitich 🙂

gracinka7
27. únor 2018

Manžel se to dozvěděl samozřejmě hned, pak jsem to po potvrzení srdíčka řekla mamce a dvěma nejlepším kamarádkám. Teď jsem v 15.tydnu a nikdo další to zatím neví. Vůbec se mi do toho nechce. U prvního nebyly reakce úplně dobré, tak mám obavy, co bude teď.

lenka253
27. únor 2018

Příteli a mamce okamžitě, tchánovcům po potvrzení srdíčka - asi 6tt. Dalším pár známým a zbytku rodiny po dalším ultz a teď čekáme na screening a ať už to ví kdo chce 🙂

maagda
27. únor 2018

Ahoj, u prvního jsme to řekli v 7tt ale jen kvůli tomu, že jsem měla velké nevolnosti, nakonec ještě ten večer, mě odvezli do nemocnice s krvácením. Tak si mě nechali v nemocnici a tím pádem, manžel jak vezl neschopenku, tak to řekli mému šéfovi. Do 14tt to věděli jen nejbližší rodina a v práce. No v 15tt jsme o miminko přišli. Teď pokud bude vše v pořádku to řekneme až po 1. velkém ultrazvuku.

andelka
27. únor 2018

U prvního rodičům po srdíčku,v 8 tt. U druhého taky tak nějak. U třetího v práci v 7tt,bylo mi zle a pak jsem potřebovala upravit práci, rodině a dětem asi ve 12 tt, okolí před Vánocemi po NT screeningu. A v 19 tt jsme oznamovali že miminko nebude. Takže jestli bude nějaké příště,tak rodině podle nutnosti ale ostatním až po 20 tt.

juliem
27. únor 2018

@jarver na techto strankach se doctes hlavne negativni veci.
Pokud je vse v poradku, tak proc se o radostnou zpravu nepodelit s lidmi, kteri te maji radi? 🙂 ja jsem ve 20tt a stale mam strach a tento strach bude uz naporad, vzdyt budeme maminky ! 🙂 tuhle diskuzi bys mela uzavrit a jit si uzivat miminka 🙂

eldrag
27. únor 2018

po prvnim screeningu. rodine, manzelovi den po pozitivnim testu

andelka
27. únor 2018

@lobella partnerovi jsem to vždycky řekla hned když jsem našla //. Rodině po potvrzení srdíčka. Ono i když se něco stane,tak člověk to těm blízkým stejně asi řekne.

andynahe
25. bře 2018

My čekali dvojcatana, o jedno jsme přišli, takže jsme čekali vzhled k riziku. Po oznámení mi naši zacali vycitat staré chyby, jak jsem nezodpovědná a ze hlavně nejdriv jsem si měla dodělat školu a až potom dítě. Já si ho moc přála a oni takhle. Nedospeli sobci jednoduše. Moje rozhodnutí neni respektovano, i přes fakt že jsem v rizikovem, pořád vyčítají. Takže hlavně neoznamovat v rizikovem pokud necekate pozitivni reakci. Nemáte to zapotřebí.

juliem
25. bře 2018

@andynahe těhotenstvi je dar. Takove reci odpuste. Pokud vy jste nezodpovedna a rodina ma strach o nenarozene dite, tak s tim sakra neco udelejte!

andynahe
27. bře 2018

@juliem je mi 23 a dítě s partnerem moc chceme. A nepochopila jste. O zdraví dítěte jim vůbec nejde, jen o sebe. Takže laskavě nesudte dokud nic nevíte.

marii90
27. bře 2018

@andynahe Predpokladam, ze delas VS. Kdybys byla na SS,chapu jejich reakci...ale takhle? Cekat do 30 a pak teprve zjistit, ze je nekde problem a ze to nejde? To byste zase slysela treba, ze uz jste moc stara...
Kaslete na to, ono je to pusti. Drzim palce 🍀

snahnah
27. bře 2018

Přítel se to dozvěděl hned, syn asi za 2 dny, aby na me přestal skákat, prece jenom 40 kg, je už celkem váha 🙂 Rodině jsme to oznamovali na vánočních návštěvách, to jsem byla v 6 tt.Hrozilo riziko, že to dítě nezbedné vykecá 🙂 První tchanovcům po rozbalení dárků, pak moji mamce a sourozencům 25.12. (to vykecal během návštěvy syn, protože už to nemohl vydržet) a nakonec 27.taťkovi a jeho části rodiny ( vypadala jsem jak po flámu a furt mi nabízeli panáka na spravení🙂).

lachtanice86
27. bře 2018

Manzelovi hned a rodině nic neřeknu dřív než po 13tt. Byla jsem těhotná několikrát a děkuji za svou prozretelnost že jsem to nikomu neřekla. V 10tt jsem zažila zt a to by bylo hrozný všem to říkat.

Strana
z2