icon

Nejdříve holčička, ve finále chlapeček?

nikolroznov
17. pro 2017

Stalo se někomu nebo víte o někom, komu lékaři dle ultrazvuku říkali, že to bude holčička a nakonec se narodil chlapeček?

swizz
•
17. pro 2017

Ano, me😀

linee
•
17. pro 2017

Ja znam opacne.3x potvrzen kluk a u porodu holka;)
V pozdejsim tt je ale zamena,pokud mimi spolupracuje minimalni.
Ale mne kazdy dr.rika,ze 100% jistota je az po poporodu.

jge
•
17. pro 2017

Ja jsem prave mela NT scan a dr rikala, ze to vypada na kluka, dokonce i ukazala 'pindika'. Ale se slovy, ze to muze byt i pupecnikova snura, tak at se nedivim, kdyz vyleze holka 🙂. Muj nazor je, ze jistota je az po narozeni nebo bych i hodne verila tomu 3D scanu.
Z okoli vsem vyslo to, co lekar 'predpovedel'.

verusky
•
17. pro 2017

mne jen jednou rekli kluka ve 13. tydnu a ve 22. uz to byla holka. jinak se vzdy strefili...

jge
•
17. pro 2017

@verusky trosku v tohle taky doufam 🙂

kamino
•
17. pro 2017

Vysledky plodovky prozradily kluka, chtela jsem vyzkouset lekarku pri velkem UTZ ve 20 tydnu a myslela si, ze na.80% vidi holcicku.. nechtela jsem ji rozhodit, tak jsem ji nerekla,ze to je kluk..

frndafrrr
•
18. pro 2017

Né až tak, ale po 4x holčičce jsem se po 30tt jen tak nahodou ještě zeptala, ikdyž už měla hafo růžového a hle..z Karolínky byl chlap. 😀 V dalších 2. těh. se už na 2. screeningu ( i dřív můj dr) nespletli.

andysebesta
•
18. pro 2017

Já osobně zkušenost nemám.Ale paní co se mnou chodila na plavání,se celé tehu chystala na chlapecka (všechno do modra)a narodila se jim Lucinka🙂

alubif
•
18. pro 2017

Mám kamarádku, které 3 lékaři řekli, že to bude holka, na porodním sále vykouk kluk 🙂

nikolroznov
autor
•
18. pro 2017

@swizz a to ted nekdy,nebo uz drive?

beruda
•
18. pro 2017

Moje první dcerka byla v 17 tt označena jako kluk, o týden později jsme z plodovky věděli, že to bude holčička. Vím, že jsme všechny zvědavé, ale osobně považuji zjišťování pohlaví dříve než ve 20tt za hloupost. Jak to tady taky pozoruji (i v naší skupince), tak skoro 50 procent maminek má teď po druhém screeningu potvrzené opačné pohlavní, než při tom prvním. Navíc je tam snad až do 18tt takzvaný pohlavní hrbolek - to znamená, že i když je z DNA pohlaví dávno jasné, fyzicky se ještě plně nevyvinulo a vypadá pro kluka i holčičku v podstatě stejně.

absintka19
•
18. pro 2017

@nikolroznov ano znam 🙂 az do poslednicj vysetreni Dominika a po porodu ejhle Dominik 🙂 holcina z kvetnatek2017.

swizz
•
18. pro 2017

@nikolroznov malému je ted 10 měsíců, ale drží mi 2× řekla, že to bude holka

stuplakova
•
18. pro 2017

@nikolroznov Když jsem se ptala co to bude a jestli je to určitě, tak mi gynekolog řekl, že určitě to budeme vědět na porodním sále 😀, takže dokud se to nenarodí, tak bych tomu 100% nevěřila 🙂

m.e.l
•
18. pro 2017

Me se u prvniho trefili, u druheho se uvidi po porodu, no mel by to byt zase kluk. . . . A i kdyby ne, tak to prvotni mam vicemene univerzalni obleceni - kombinezu jsem teda musela kupovat a tu mam kremovou. . . Kocar zeleny, takze kdyby byl nejaky omyl, tak to preziju. 😂 Proto je asi lepsi mit prvotni vybavicku univerzalni barvy, ta ruzova/modra se da vzdy dokoupit.
Kamaradka ma i fotku "pindika", do dalsiho UTZ pindik upadl. 😂 Takze ma holky dvojcata.

verusky
•
18. pro 2017

uz jsem psala vcera o sobe a teprve mi doslo, ze takhle pred rokem svagrove prislo prekvapeni na porodnim sale- po dvou dcerach kluk 🙂 🙂 🙂 na utz si nebyli stopro jisti, ale vypadalo to porad na holku...

bayt
•
18. pro 2017

@jge chudák chlapeček, promiň

petrusew
•
18. pro 2017

@nikolroznov Já měla mít podle odběru plodovky holku a mám kluka ( to ale bylo vidět na utz ve 20tt)😀 takže, nic není jistého, dokud se nenarodí😀

jge
•
18. pro 2017

@bayt a vis jak me ma soucasny kluk omotanou kolem prstiku? To. Ze bych chtela holcicku je prani a neznamena. Ze chlapecka milovat budu nene.

bayt
•
18. pro 2017

@jge Jasně, tak obecně dneska chlapi chtějí kluky a ženský holčičky, ale je mi to líto vůči tomu prckovi. Já si myslím, že to prostě mimča cítí už v břiše, jak jsou přijímaná, vhodná nebo "nevhodná". Nakonec si každý přejeme hlavně zdravé a šťastné dítě 🙂 Dřív to byli hlavně chlapi, co trvali na klukovi, ale to si myslím, že ty děti tolik "necítily".

maggiele
•
18. pro 2017

1.screening holka, 2.screening z toho byl uz kluk🙂🙂

miky
•
18. pro 2017

Květen 2013, paní co se množ byla v porodnici na pokoji. Podle všech utz čekala jasnou holčičku. Domu si ale odvážela v růžové soupravicce krásného kluka Michala

jge
•
18. pro 2017

@bayt myslim si. Ze je tu plno maminek. Co si preji jedno nebo druhe. . . Troufam si rici. Ze me deti jsou milovany od zacatku stejne. I v tom brisku. Dulezite je zdrave mimi a jestli bude pindik nebo ne je sumak. Prani je proste jen prani🙂

emamaira
•
18. pro 2017

Ano, kolegyni v praci... cele tehotenstvi to mela byt holcicka a narodil se kluk😀 pred 4 lety.