Nejdříve holčička, ve finále chlapeček?

nikolroznov
17. pro 2017

Stalo se někomu nebo víte o někom, komu lékaři dle ultrazvuku říkali, že to bude holčička a nakonec se narodil chlapeček?

swizz
17. pro 2017

Ano, me😀

linee
17. pro 2017

Ja znam opacne.3x potvrzen kluk a u porodu holka;)
V pozdejsim tt je ale zamena,pokud mimi spolupracuje minimalni.
Ale mne kazdy dr.rika,ze 100% jistota je az po poporodu.

jge
17. pro 2017

Ja jsem prave mela NT scan a dr rikala, ze to vypada na kluka, dokonce i ukazala 'pindika'. Ale se slovy, ze to muze byt i pupecnikova snura, tak at se nedivim, kdyz vyleze holka 🙂. Muj nazor je, ze jistota je az po narozeni nebo bych i hodne verila tomu 3D scanu.
Z okoli vsem vyslo to, co lekar 'predpovedel'.

verusky
17. pro 2017

mne jen jednou rekli kluka ve 13. tydnu a ve 22. uz to byla holka. jinak se vzdy strefili...

jge
17. pro 2017

@verusky trosku v tohle taky doufam 🙂

kamino
17. pro 2017

Vysledky plodovky prozradily kluka, chtela jsem vyzkouset lekarku pri velkem UTZ ve 20 tydnu a myslela si, ze na.80% vidi holcicku.. nechtela jsem ji rozhodit, tak jsem ji nerekla,ze to je kluk..

frndafrrr
18. pro 2017

Né až tak, ale po 4x holčičce jsem se po 30tt jen tak nahodou ještě zeptala, ikdyž už měla hafo růžového a hle..z Karolínky byl chlap. 😀 V dalších 2. těh. se už na 2. screeningu ( i dřív můj dr) nespletli.

andysebesta
18. pro 2017

Já osobně zkušenost nemám.Ale paní co se mnou chodila na plavání,se celé tehu chystala na chlapecka (všechno do modra)a narodila se jim Lucinka🙂

alubif
18. pro 2017

Mám kamarádku, které 3 lékaři řekli, že to bude holka, na porodním sále vykouk kluk 🙂

nikolroznov
autor
18. pro 2017

@swizz a to ted nekdy,nebo uz drive?

beruda
18. pro 2017

Moje první dcerka byla v 17 tt označena jako kluk, o týden později jsme z plodovky věděli, že to bude holčička. Vím, že jsme všechny zvědavé, ale osobně považuji zjišťování pohlaví dříve než ve 20tt za hloupost. Jak to tady taky pozoruji (i v naší skupince), tak skoro 50 procent maminek má teď po druhém screeningu potvrzené opačné pohlavní, než při tom prvním. Navíc je tam snad až do 18tt takzvaný pohlavní hrbolek - to znamená, že i když je z DNA pohlaví dávno jasné, fyzicky se ještě plně nevyvinulo a vypadá pro kluka i holčičku v podstatě stejně.

absintka19
18. pro 2017

@nikolroznov ano znam 🙂 az do poslednicj vysetreni Dominika a po porodu ejhle Dominik 🙂 holcina z kvetnatek2017.

swizz
18. pro 2017

@nikolroznov malému je ted 10 měsíců, ale drží mi 2× řekla, že to bude holka

stuplakova
18. pro 2017

@nikolroznov Když jsem se ptala co to bude a jestli je to určitě, tak mi gynekolog řekl, že určitě to budeme vědět na porodním sále 😀, takže dokud se to nenarodí, tak bych tomu 100% nevěřila 🙂

m.e.l
18. pro 2017

Me se u prvniho trefili, u druheho se uvidi po porodu, no mel by to byt zase kluk. . . . A i kdyby ne, tak to prvotni mam vicemene univerzalni obleceni - kombinezu jsem teda musela kupovat a tu mam kremovou. . . Kocar zeleny, takze kdyby byl nejaky omyl, tak to preziju. 😂 Proto je asi lepsi mit prvotni vybavicku univerzalni barvy, ta ruzova/modra se da vzdy dokoupit.
Kamaradka ma i fotku "pindika", do dalsiho UTZ pindik upadl. 😂 Takze ma holky dvojcata.

verusky
18. pro 2017

uz jsem psala vcera o sobe a teprve mi doslo, ze takhle pred rokem svagrove prislo prekvapeni na porodnim sale- po dvou dcerach kluk 🙂 🙂 🙂 na utz si nebyli stopro jisti, ale vypadalo to porad na holku...

bayt
18. pro 2017

@jge chudák chlapeček, promiň

petrusew
18. pro 2017

@nikolroznov Já měla mít podle odběru plodovky holku a mám kluka ( to ale bylo vidět na utz ve 20tt)😀 takže, nic není jistého, dokud se nenarodí😀

jge
18. pro 2017

@bayt a vis jak me ma soucasny kluk omotanou kolem prstiku? To. Ze bych chtela holcicku je prani a neznamena. Ze chlapecka milovat budu nene.

bayt
18. pro 2017

@jge Jasně, tak obecně dneska chlapi chtějí kluky a ženský holčičky, ale je mi to líto vůči tomu prckovi. Já si myslím, že to prostě mimča cítí už v břiše, jak jsou přijímaná, vhodná nebo "nevhodná". Nakonec si každý přejeme hlavně zdravé a šťastné dítě 🙂 Dřív to byli hlavně chlapi, co trvali na klukovi, ale to si myslím, že ty děti tolik "necítily".

maggiele
18. pro 2017

1.screening holka, 2.screening z toho byl uz kluk🙂🙂

miky
18. pro 2017

Květen 2013, paní co se množ byla v porodnici na pokoji. Podle všech utz čekala jasnou holčičku. Domu si ale odvážela v růžové soupravicce krásného kluka Michala

jge
18. pro 2017

@bayt myslim si. Ze je tu plno maminek. Co si preji jedno nebo druhe. . . Troufam si rici. Ze me deti jsou milovany od zacatku stejne. I v tom brisku. Dulezite je zdrave mimi a jestli bude pindik nebo ne je sumak. Prani je proste jen prani🙂

emamaira
18. pro 2017

Ano, kolegyni v praci... cele tehotenstvi to mela byt holcicka a narodil se kluk😀 pred 4 lety.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru