Oblíbená jména pro chlapečky a holčičky: Diskutujte své tipy
My máme Helenu (kluk měl být Jindřich) a kdyby bylo nějaké příště, tak by se mi líbil Martin nebo Simona, taky se mi líbí třeba David, Radim, Silvie nebo třeba Anežka...
Doma už mám Adrianku a teď bude buď Kristýnka nebo Matěj.
Máme Jonáška a Verunku
Máme Valerii a Vojtěcha
máme doma Vítka a Annu ... dále se mi líbí Adina, Vojtěch, Matěj, Janek
Máme Tomase a Nelu
Máme Viktorii a teď 23.12 se nám narodila Valeria 🌺
@rebeca321 mám Nicolase. Moje tipy ještě byly Liam a William. Pro holku bych chtěla Elenu, Nalu, nebo Casey. (Nename české jméno, takže u nás dobry)
my máme Davida,Michala,Matyáše,Tobiáška a Anetku Marii.pro chlapečka se mi ještě líbí Damiánek,Tadeášek anebo Dominiček.pro holčičku se mi ještě líbí Natálka,Anna Marii anebo Melanie
Mám Anetku a Alenku.. Líbí se mi Agáta, Alžběta, pro kluka jsem měla vybrana jména Samuel, Richard.
Mám doma Verunku a Natálku…kluk by byl Marek nebo Lukáš
@rebeca321 my máme Filípka,Adámka a nejmladší je Karolínka 💙💙❤️
My máme Romana a Josefa. Ještě se mi líbí Alex, Jaromír, Arnošt, Viktor. Pro holčičku se mi líbí Erika, Tamara, Vanesa, Monika, Irena.
chlapeček Xavier, holčička Margarette. Mám chlapečka 🙂
tak ono záleží i na příjmení, aby to ladilo k sobě nebo aby se to dobře vyslovovalo...
Anabel a Eliáš ❤️
Max a Klaudie
Máme kluky Jan a David, kdyby byli holky, tak Beata a Alžběta 🙂
Máme Teodor a Eduard 🥰 líbí se mi Otakar, Viktor a Vincent, pro holčičku Apolena a Judita
Máme doma Nellu, až budeme mít druhé miminko tak u holek se mi líbí ještě Emílie, Jasmína, Aneta, Izabela a u kluka by se mi líbilo Samuel, Filip, a Jiří po tatínkovi 😁
Naše děti se jmenují Alex Matias, Leila Sofie a Kamila 🙂
My mame doma Vojtecha, dalsi bude Jindrich a holka Jasmina nebo Valentyna.
Verunka a Davídek .. výběr byl, aby to ladilo k příjmení a neměli narozky svatek a Vanoce hned za sebou a aby znělo česky ..

@rebeca321 my máme doma Kateřinu a Jakuba, také se mi líbí Lukáš, Vojtěch, Anna a Eliška 🙂