Po vyšetření ve 34tt neskutečná bolest a krvácení
Ahojte chci se zeptat, dnes jsem byla na kontrole 34tt. Krom odběru krve a kontroly čípku mi udělal mimo jiné i stěr.Nic mi k tomu neřekl a na otázku nač mi odpověděl to se musí....Na netu jsem koukala a podle toho to byl stěr na strptokoka. ASI... Po příchodu domu jsem šla na wc a tam nastal problém.Neskutečná bolest - řezání ,že jsem se vyčurat nemohla.Bolestí jsem myslela,že polezu po zdi a představa,že za hodku půjdu znova mě vyhrkla slzy .Musela jsem si chytnout pipku, ale i tak jsem bolestí poskočila.....Po utření jsem zjistila, že i krvácím....Nestrčil to ten huhla do močáku?Stěr opravdu bolel, že to musel vidět i slepy.Nikdy jsem neměla problém a dneska jsem z kozy malem utekla bolestí.Nebo to tak má být... Už jsem z toho tumpachová... ted jsem byla zase o opět to same... šílená řezavá bolest a krev
@sluneccnicee nechxi te strasit,ale pokud je to cervena krev,tak bych jela na pohotovost a to rezani by odpovidalo tomu,ze byl v mocovy trubici..taky me to rezalo kdyz mi vyndavali stent z mocovy trubice,ale ta krev tam furt nesedi
@sluneccnicee k doktorovi zajdi, sice si nejsem jistá, co s tebou udělá, resp. bys asi musela na urologii, aby močovou trubici prohlédli, ale pro klid, jestli se tedy neděje něco v pochvě.....každopádně, kdyby se potvrdilo, že ti lékař zajel do jiné díry, tak to je na stížnost....a pořádnou 😠
Já tohle měla v posledním těhu při stěru taky. Krvácela jsem slabě a špinila asi týden a bolelo mě to hodně. Ale pak se to zklidnilo.
Tak jsem mu ted volala a s špinit po stěru můžu.Ale že nemůžu čurat s tím prý on nemá co společného.Že si mám zajít k obvodákovi..... mám žízen a nemůžu se napít strachy
Tomu se mi nechce věřit, to by musel být nějaký slepý senila, to se snad ani stát nemůže, že by místo čípku zajel do močové trubice 🙂 Ale mohl ti třeba nešetrně zavést zrcátko tak, že došlo k poranění močové trubice... Spíš bych to ale tipla na souhru okolností a akutní zánět MM - moč jsi měla dneska v poradně v pořádku?
@sluneccnicee Naopak, pij co nejvíc! Tím se moč naředí a nebude tak tolik dráždit narušenou močovou trubici (ať už manuálně, nebo zánětem).
Já jsem po stěru taky trochu krvácela, druhý den to bylo jen špinění a pak už dobré. Ale ta bolest, to je zvláštní. Taky jsem měla hodně nepříjemné pocity, ale vyloženě takovou bolest, že bych se ani vyčůrat nemohla... Zkusit zajet k někomu jinému, ať na tebe mrkne 🙂

a byl to vůbec doktor? 😅 😅 😅