icon

Pozitivní test 3 měsíce po porodu

radulka57
25. dub 2018

Měl to někdo? Nemůže to být zbytkáč HCG po porodu?

Strana
z2
pucmelinka
26. dub 2018

Muj bejvalej je s brachoi o 13 mesicu

benetka
26. dub 2018

@radulka57 Moji babičce se takto narodili dvojčata, když první její dítě melo rok ( můj strýc). 🙂

kafr
26. dub 2018

@benetka tak tomu se říká masakr! Jak to babička zvládla? No je fakt, že tehdejší kočárky, byly koráby a nepotřebovali 3 autosedačky, zase asi ani neměli auto, teda babička řidičák, automatku, sušičku, myčku nádobí, jednorázové pleny... Moje ruce!😱

absintka19
26. dub 2018

@pucmelinka Muj manzel se svagrem jsou 11 mesicu od sebe 🙂

benetka
26. dub 2018

@kafr Dlouho ani netušila, že bude mít dvojčata až gynekolog to poznal podle poslechu, že jsou tam dvě srdíčka (ultrazvuk v té době nebyl), pleny látkové - praní v ruce.

ivuska1986
27. dub 2018

@radulka57 nejlepší je nic necist💕 máš doma uz jedno krásné a zdravé miminko, není důvod nemit i druhé💓💋💕 ber to tak, že je to odměna za to, jak dlouho jste čekali na první mimco💓 gratuluju a ať jste v pořádku💕

biedronka10
27. dub 2018

Muj tata je ze 4 deti. Byl by z 5, ale jeden po porodu umrel na srdecni vadu. A vsichni jsou po roce, krome teda te prodlevy po smrti maleho "strejdy" a taky to babi zvladla a jeste u toho chodila ve 4 rano makat do kravina a nemela hlidani. Vypomahala jen sousedka obcas a vsechna decka brala na pole s sebou na cely den. Tata byl nejstarsi, tak se pak postupne vsichni navzajem hlidali

biedronka10
27. dub 2018

Teda zhruba po roce. Jsou tam plus minus nejake mesice, ja to nepocitam.

radulka57
autor
27. dub 2018

@ivuska1986 no já už mám doma dvě 😀

billythekid
27. dub 2018

@radulka57 já věřím, že se něco stane, protože se to má stát a přesně v tu dobu, kdy se to má stát... ☺ Držím palce, ať vše dopadne dobře.

ivuska1986
27. dub 2018

@radulka57 ty jo, tak to klobouk dolů-me by teda mrsklo, a to mame doma stesticko jen jedno😇

pavca1982
27. dub 2018

@billythekid Jojo mě se to taky stalo a asi to tak má být.😊

jitulka87
27. dub 2018

Bude to narocne. Ale zavidim vam. Preju hodne zdravi

billythekid
2. kvě 2018

@radulka57 pořád nakukuju...víš už něco? 🙂

nita1984
2. kvě 2018

Manžel je z dvojčat a jejich brácha je jen o 11 měsíců starší.

verusky
3. kvě 2018

@nita1984 to musel byt masakr... klobouk dolu pred tchyni, obzvlaste byla-li na deti sama bez pomoci prarodicu.

nita1984
3. kvě 2018

@verusky kdyby jen bez prarodičů. Manžel voják, neustale někde na cvičení. Musela to být skvělá žena, bohužel, nestihla jsem ji poznat, zemřela

pampeliska1
3. kvě 2018

@radulka57 nic nečti..Kdyby tvoje tělo nebylo připraveno, tak další těhotenství "nedovolí". Moc držím palce, ať jde vše hladce! 3 děti jsou super 😉

radulka57
autor
14. kvě 2018

Ahojky holky, tak test nakonec dopadl tak že bělal a teď na něm není už nic, MS stále 14dní nepřišla ale test je bílej jak sníh! Zřejmě to byl hormonální výkyv. Každopádně mám dvě úžasné holčičky takže nemusím smutnit, i když už jsem na to nečekané třetí byla za tu chvilku připravená a prakticky se těšila. 🙂

Strana
z2