Pozitivní test 3 měsíce po porodu
Měl to někdo? Nemůže to být zbytkáč HCG po porodu?
@pucmelinka Muj manzel se svagrem jsou 11 mesicu od sebe 🙂
@radulka57 nejlepší je nic necist💕 máš doma uz jedno krásné a zdravé miminko, není důvod nemit i druhé💓💋💕 ber to tak, že je to odměna za to, jak dlouho jste čekali na první mimco💓 gratuluju a ať jste v pořádku💕
Muj tata je ze 4 deti. Byl by z 5, ale jeden po porodu umrel na srdecni vadu. A vsichni jsou po roce, krome teda te prodlevy po smrti maleho "strejdy" a taky to babi zvladla a jeste u toho chodila ve 4 rano makat do kravina a nemela hlidani. Vypomahala jen sousedka obcas a vsechna decka brala na pole s sebou na cely den. Tata byl nejstarsi, tak se pak postupne vsichni navzajem hlidali
Teda zhruba po roce. Jsou tam plus minus nejake mesice, ja to nepocitam.
@ivuska1986 no já už mám doma dvě 😀
@radulka57 já věřím, že se něco stane, protože se to má stát a přesně v tu dobu, kdy se to má stát... ☺ Držím palce, ať vše dopadne dobře.
@radulka57 ty jo, tak to klobouk dolů-me by teda mrsklo, a to mame doma stesticko jen jedno😇
@billythekid Jojo mě se to taky stalo a asi to tak má být.😊
Bude to narocne. Ale zavidim vam. Preju hodne zdravi
@radulka57 pořád nakukuju...víš už něco? 🙂
Manžel je z dvojčat a jejich brácha je jen o 11 měsíců starší.
@radulka57 nic nečti..Kdyby tvoje tělo nebylo připraveno, tak další těhotenství "nedovolí". Moc držím palce, ať jde vše hladce! 3 děti jsou super 😉
Ahojky holky, tak test nakonec dopadl tak že bělal a teď na něm není už nic, MS stále 14dní nepřišla ale test je bílej jak sníh! Zřejmě to byl hormonální výkyv. Každopádně mám dvě úžasné holčičky takže nemusím smutnit, i když už jsem na to nečekané třetí byla za tu chvilku připravená a prakticky se těšila. 🙂

Muj bejvalej je s brachoi o 13 mesicu