Srpnovky 2019
Ahoj holky, je tady některá z vás taky čerstvě těhotná a vychází jí termín na srpen 2019? Já jsem z těch dvou čárek pořád v šoku a ráda bych s někým sdílela tyhle pocity. Doufám, že se nás tu pár najde 🙂
@jannetta85 Gratuluju, to je teda pozdni zjisteni 😁 Ale bud v klidu, ja jak syna, tak ted to nynejsi v brisku taky zalila nez jsem zjistila, ze jsem tehotna 😂 Jinak Silveste u me jisti nealko ovocny piva 😁
čauky ja se tiše pridávám k vám 🙂 sice jsme tedka meli problémy s krvacením ale snad uz to dotahnem do konce 🙂 Jinak termim mám 20.srpna podle MS 🙂
@andieraur děkuji 😉 my jedeme na silvestra k mamce 🤔 tak nevím jestli to nepozná ...a největší stranda je že jsme si s toho dělali srandu že možná jsem a řekli to takto že srandy celé rodině 😂😔
@jannetta85 Moje mamka pozná všechno hned, takže moje by to stoprocentně poznala. Teď záleží jestli má š potřebu to tajit. Já to před rodinou netajim.
Holky jak to mam oznamit rodině spíš svagrovym které jsou těhotné také aby si nemysleli že jsem jim vypálila rybník 😣 jedná čeká koncem června,druhá koncem července a my teda v srpnu. ......jo mymochodem je to naše druhé těhotenstvi udělané neplánovaně přes kondom 😮
@veervit Špinění by mělo být normální. A ano, člověk je z toho na nervy. Protože říkej si, že to je normální, když krev = menstruace (v hlavě). Prostě zvětšuje se děloha, vše se "překopává" a špinění je v tomto případě dle všeho standard (v prvním trimestru). Moje doktorka říkala, že špinění je ok, nesmí to být krvácení. Pokud tam není hematom (to by doktor viděl), je vše v pořádku. Ale já se raději moc nehýbala, protože jsem špinění taky nedávala.
@veervit Já taky pořád špiním, už je to týden. Včera už jsem to nevydržela a jela jsem na pohotovost a všechno bylo v pořádku. Embryo odpovídalo úplně přesně 7+3, a srdíčko stále bije 🙂 Doktorka říkala, že je to opravdu časté a taky nic moc neviděla, možná úplně malý hematom (oproti tomu váčku opravdu pidi). Takže mě to celkem uklidnilo. Ale jsou to hrozné nervy, to máš pravdu. Jakmile se vyvine plně placenta, tak to určitě přejde a bude všechno ok🙂
@veervit Mě dávala moje doktorka před svátky pokyny, z čeho si hlavu nedělat a co řešit okamžitě a říkala, že špinění se bát nemusím,že je to časté. Pokud bych přímo krvácela, tak raději okamžitě na pohotovost, ale špinění (zvlášť, pokud není nějak silné) se bát nemusím 🙂
@slunicko1551 jojo, jen hlavě to vysvětlit.. Děkuji.
Holky nebojte to nic nebude 😉 já to měla s dcerou také 😉 hlavně věřte že bude vše v pořádku 😉
@veervit ano krvacela jsem dost i s kusama jako při ms na pohotovosti mi paní Dr říkala ať se připravím na to nejhorsit už sem se s tím smířila ale dala mi dvoje prášky a že se uvidíte mám tam hematom tak proto to krvácení ale teďka vše v pohodě Mimi se má čile a krásné mu tloukne srdíčko a prý že špinění je normální jak děloha roste je víc prokrvená a třeba praskne žilka a proto to špinění
ahoj byla jsem na kontrole 4+6 před svátky aby si mě zkontrolovaly potvrdil mi tehotenství, ale taky že tam mám velký hematom dostala jsem hormony a a povídal že se uvidí za 14 dní, na další kontrolu jdu 4.1 to budu 6+6, celé svátky o tom jen přemýšlím tak snad se vstřebá a bude vše v pohodě :(
Aaaa já mám snad všechny příznaky, které jsou možné :D Od začátku jsem plačtivá, všechno mě dojme, to začalo trochu ustupovat. Po každém jídle strašně sliním. Prsa mi vyrostla snad o 2 velikosti. A od včera jsou tady nevolnosti. Motání hlavy, žaludek na vodě, ráno to byl o fous, abych neblinkala. Cítím se těhotně až moc :D Dneska k nám přijedou velmi blízcí přátelé, kteří žijí dlouhodobě v Německu, tak budou první, komu to řekneme. Budou u nás až do Nového roku a ty moje stavy jsou více než nápadné a u nich víme, že to opravdu nikomu nepoví a aspoň si vyzkoušíme, jaký to je, někomu to říct 🙂 A už se nemůžu dočkat návštěvy doktora, ještě 10 dní a pak budu mít černé na bílém, že tam mrňous fakt je 🙂 (teda doufám, ale v osmém týdnu už určitě bude i srdíčko).
@jannetta85 jak vypálili rybník? Dítě v rodině je radostná událost a nemůžete za to, že se to takhle sešlo :D Jako pořádat třeba svatbu ve stejný den jako sestřenice, to je blbý, ale porod? My to plánujeme rodině oznámit na začátku února, na oslavě mých narozenich, 4 dny po předpokládaném termínu porodu švagrovky. A co na tom?
@malinkaelinka už jsem si myslela, že jsem jediná, kdo zvrací. A ejhle, už i ty.
@veervit Já to ještě držím v sobě, ale vší silou :D dneska jsem si koupila na noční stolek piškoty, než ráno vstanu, dva tři pošlu do žaludku a snad pomůže, ráno ta chvíle, než jsem si udělala snídani, byla nekonečná, pak to samé před svačinou, před obědem... a jakmile ucítím trochu nějakou vůni, žaludek se houpe zase. Dneska se mi navalilo z tělovýho krému, kterej je bez parfemace. Bože ale on najednou taaaaak smrdí :D :D
@malinkaelinka mě doktor poradil. Pít téměř namraženou colu nebo Sprajt. Ale musí být hodne studená.a hlavně v tom nemohou být umělá sladidla. Když jsme kupovali, tak jsme koukali na cukry cca 10 g ve 100ml. Já tomu jídlu moc nedám, tak prý v těchto nápojích je dostatek cukru a na výživu to stačí.
@malinkaelinka plačtivá jsem také 😥 všechno mě rozbrečí, hlavně když malá zlobí a já se bojím že to nezvládnu se dvěmi 😮
@veervit když já tyhle sladký sragory vůbec nepiju. Ale studená sodovka taky pomáhá, vychlazeny matovy čaj a po jídle trošku fenykloveho. Mě se trochu příčí i ty piškoty - taky samý zbytečný cukr, ale dneska mi fakt pomohly.
@jannetta85 mě spíš všechno strašně dojima :D
@malinkaelinka to my také toto nepijeme, ale když nic jiného nepozřu, tak pry ten cukr pro výživu musí být. Piškoty taky nedám. Po vodě zvracim taky😞 Tak hlavně když ti něco pomáhá.
@veervit tak jestli do sebe nic jiného nedostaneš, tak to je jasné. Já zatím jim všechno, jen mi je blbě

Ahoj , dnes jsem si dělala test a nějak nemůžu věřit že jsem opět těhotná 😮 chtěli jsme zadelat na mimo až na jaře a ono to přišlo už teď. Podle počítání by to mělo být 8.tyden. Bohužel jsem teď tři dny pila slivovici 😭 tak snad bude Mimi v pořádku. A jak holky budete řešit Silvestra??