icon

Tak i já jsem těhotná. Jak byste to oznámily manželovi?

stekkna
3. zář 2015

Tak včera jsem tu měla dotaz ohledně těhotné kamarádky a dneska jsem zjistila že jsem těhotná taky :D To mě podržte 🙂 Včera ráno mi bylo hrozně zle, dnes taky tak jsem si udělala 4testy a všechny vyšli :D v pondělí jdu k doktorce tak snad bude vše v pořádku, ale už včera jsem to tušila 🙂 Jsem zvědavá na reakci manžela a tímto se ptám...JAK BY JSTE MU TO OZNÁMILI?

kacca11
3. zář 2015

Ja zatim dite nemam, ale az to jednou prijde, tak mu to reknu hned a na rovinu, bez nejakych prekvapeni a tajnosti.

no_title
3. zář 2015

já mu ukážu test 🙂. Taky se těším, až to přijde 🙂

stekkna
autor
3. zář 2015

To jsem mu už ukázala u prvního, u druhého fotku :D Ted je to neplánovaně.....párkrát jsem lemplařila a vynechala pilulk, on řekl NEBOJ, DÁM SI POZOR :D no tak at se picne :D :D

hanih
3. zář 2015

@stekkna To jsi dobrá, že jsi mu to už neřekla. Já bych to nevydržela... Za manželem jsem letěla hned s prvním pozitivním testem, dokonce jsem ho kvůli tomu tahala ráno z postele 😀 Ale tak můžeš mu to oznámit večer při romantické večeři, nebo dát test do nějaké krabičky s mašlí a dát mu to jako dárek.. Možností je spousta a myslím, že tu na to je i nějaká diskuse, zkus se podívat. No a jinak gratuluju a držím palce 🙂

stekkna
autor
3. zář 2015

No já si dělala test ráno v práci, pracujeme cca 40km od sebe a volat mu to nechci :/

nov.tere
4. zář 2015

A co třeba počkat na první Utz kde bude vidět i srdíčko a dát mu fotku z Utz s tím že bude otec.

stekkna
autor
4. zář 2015

@nov.tere To už dostal u druhého 🙂 Nakonec jsem počkala na večer a když mi chtěl nalévat víno, řekla jsem mu že nechci že by to dětátku mohlo ublížit :D Byl docela vtipný. Nejdříve to nepochopil a ptal se jak by to asi dětátku mohlo ublížit ale pak byl nadšený

nov.tere
4. zář 2015

@stekkna tak to neporadím.

ty_na
4. zář 2015

Řekla jsem to hned, bez překvapení. Myslím, že není potřeba okolo toho dělat humbuk 😉

sykorkova
4. zář 2015

Můžeš koupit malé dětské capáčky a zabalit je jako dárek. Nebo třeba sehnat figurku čápa 🙂 Já jsem ten typ, co to taky hned vybalí, ale závidím, když to někdo vydrží a překvapí toho druhého. Takže držím palce! 🙂

janicka88
4. zář 2015

Ahoj holky mela bych dotaz je videt mimodelozni tehotenstvi na ultrazvuku?? 31.8. Jsem byla u doktorky a na ultrazvuku nic nevidela tak me pozvala na ctvrtek tam uz neco maleho videla a vzala mi podruhe krev a dnes mi volala ze hodnoty stoupaji pomalu tak misto objednane stredy mam prijit uz v pondeli a taky mi rikala ze neni jiste ze to neni mimodelozni tak nevim co si mam myslet. Dekuji za odpovedi

keny123
4. zář 2015

@janicka88 ne to není... ale jestli ve čtvrtek něco malého viděla tak je to v děloze ale zaleží ted jak se bude prcek vyvíjet.držím palečky

janicka88
4. zář 2015

Keny123: ano neco maleho videla,ale zase me zarazi ty hodnoty ze stoupaji pomalu.

keny123
4. zář 2015

@janicka88 mohou stoupat pomalu.já jem mimoděložní měla...jak už něco viděla tak bud v klidu ..přeju at se vyvíjí jak má 😉

teri90
4. zář 2015

Ja to drzela v tajnosti tyden, doted nechapu, jak jsem to vydrzela, ale jelikoz jsme se snazili o miminko 2 a pul roku, chtela jsem mu to oznamit pekne. Vyuzila jsem toho, ze jsme jeli zrovna za tyden na dovču a tak jsem mu tam u more dala krabicku s dudlikem. Ani nevim jak poradne reagoval, jelikoz jsem se rozbrecela stestim 🙂

janicka88
4. zář 2015

Keny123: tak dekuju trosku si me uklidnila,ale vic budu v pondeli. Kdyztak dam vedet jaj sem dopadla

andy80
4. zář 2015

Jednou jsem mu to oznámila, že jsem mu položila ruku na břicho a řekla mu, že je tam 🙂 . Po druhé jsem radostně letěla z koupelny a mávala mu pozitivním testem před obličejem a potřetí jsem mu nechala pozitivní test se vzkazem (měl odpolední a mě se na něj nechtělo čekat) - tak se ti to zas povedlo ty kanče 😀 ,

janicka88
4. zář 2015

@andy80: ten musel byt prekvapeny... To ten muj me musel donutit si udelat test. Tentokrat to bylo neplanovane

andy80
4. zář 2015

@janicka88 a jak byl překvapený, protože test 3 dny po vynechání MS byl negativní, další po pěti dnech taky a až po dalším týdnu byl pozitiví. Podle mého gyndr. jsem otěhotněla v době, kdy jsem čekala MS, vajíčko se někde zatoulalo a hned se to podařilo 😀 . Měl strašnou radost, protože třetí mimi jsme chtěl.

janicka88
5. zář 2015

Ahoj holky palila vas zaha na zacatku tehotenstvi?

stekkna
autor
7. zář 2015
keny123
7. zář 2015

@andy80 tak to je super...a pak že je to nemožný ....gratuluji!

janicka88
7. zář 2015

Ahoj holky. Tak od soboty lezim v nemocnici dneska mi braly krev zda hcg roste a roste tak mi delaly ultrazvuk a nasly mi tam dva gestacni vacky,ale emryo zatim neni takze podle ultrazvuku jsem 5tyden.

keny123
7. zář 2015

@janicka88 dvojčátka??ty jooo... tak preji moc moc štěstíčka at se mrnousci ukážou...

janicka88
7. zář 2015

@keny123: ja bych radsi jedno,ale kdyz tam budou dve neudelam nic hlavne aby byly zdravy to je nejdulezitejsi

majinka1981
17. zář 2015

já vydržela tři měsíce.Zjistila jsem to v říjnu a vydržela jsem to do vánoc.Byl to krásný vánoční dárek.S druhým to už tak protahovat nebudu, chci si užívat té péče 😀

michy1986
24. lis 2015

@majinka1981 páni tři měsíce, to obdivuju ;) a jelikož jsem včera na 4 testech (nemohla jsem tomu uvěřit :D) měla dost zřetelné // a manžel měl denní tak jsem měla možnost to pěkně v klidku vydejchat 🙂 a mám taky v plánu mu to dát pod stromeček když to tak pěkně vyšlo 🙂 a hlavně bych chtěla aby to bylo potvrzené i od Dr, že je vše v pořádku 🙂 takže si tam týden před vánoci zajdu, to bych měla být zhruba v 8tt, tak doufám že už tam bude něco vidět a dostanu třeba i fotečku, abych manželovi nedávala jen pozitivní testy 🙂 jen jsem zvědavá jestli to vydržím :D