icon

Přišel porod z ničeho nic?

zmrzlink
30. lis 2020

Krásný den holky, jsem dnes 39+5tt a už si nepřeji nic víc na světě než porodit!!! Jenže stále se vůbec nic neděje...Mám jen občasné bolesti v podbříšku jako při MS, ale to je vše.. Cítily jste nějak, že už to přichází? Nebo to přišlo opravdu z čista jasna? Jsem strašně netrpělivá :(

Strana
z3
leeniik01
30. lis 2020

U me z čista jasna. Jediné vodítko pro me bylo, ze mi dva dny pred prvními kontrakcemi odešla hlenova Zátka.

ivis_b
30. lis 2020

@zmrzlink v obou pripadech bez varovani, dva dny predem na kontrole zamcena na sto zapadu. Oba porody mi zacaly prasklou vodou, jednou 39+3, jednou 37+3.

michaela1990xx
30. lis 2020

Ja mela jakoby menstruacni bolesti a za 2 dny sen rodila.

ondul
30. lis 2020

Z cista jasna. Zadny poslicci, jeste vecer pred tim sem sedela s manzelem v hospudce a sla domu pesky. V noci lup! praskla mi voda a bylo to.

codal
30. lis 2020

@zmrzlink taky jsem na sobě nic nepozorovala..jednou mi praskla ráno voda, podruhé jsem byla v nemocnici na monitoru, tam mi doktor řekl, že tam nějaké kontrakce jsou a že mám tak vysoký tlak, že.si mě tam radši nechají. Ale že bych třeba už den dva před tím věděla, že to přijde, to ne. Ale já teda obě děti rodila den po termínů, tak to už člověk jakoby očekává, že už by mělo něco přijít. Ale fyzicky žádné náznaky nebyly, já neměla ani poslíčky, ani jsem nezaregistrovala hlenovou zátku, prostě nic.

zmrzlink
autor
30. lis 2020

Ty jo holky děkuji, tak snad to mohu taky tak očekávat 🙏 Každý den si říkám, jak se nic neděje a nemám jediná podezření a, že to muže přijít z ničeho nic mě alespoň uklidňuje 🙏

elencze
30. lis 2020

Ahoj, žádní poslíčci, dle doktora to nevypadalo, že se něco chystá, za tři dny mi prostě ráno praskla voda. Pravda, já předtím byla na výletu na zříceninu, hrozili mi vyvoláváním, tak jsem tomu chtěla pomoci a vyšlo to 🙂

codal
30. lis 2020

@zmrzlink ty poslední dny jsou hrozny, člověk se pozoruje, už nic moc nemůže (teda já už se jen valila), bylo mi furt blbě, protože mi malá tlačila na žaludek, měla jsem skříply nerv, takže jsem necítila konečky prstů u rukou, na monitorech, kdy jsem musela ležet na zádech jsem omdlivala, nemohla jsem spát, no hrozný. Takže přeji, at to brzo přijde a je to pokud možno rychlé a bez problému ❤️.

amazonkajanik
30. lis 2020

@zmrzlink pár dnů pobolivala záda,ale strávila jsem několik hodin žehlením (jsem musela vyzehlit i cíchy 😁) ten den jsem byla na kontrole a prý máme ještě dost času (38+6),za cca 9h jsem porodila po té,co mi doma praskla voda a syn byl venku za 45min 😂

zmrzlink
autor
30. lis 2020

@codal moc děkuji ❤️ Už se tak těším 😘

zmrzlink
autor
30. lis 2020

@amazonkajanik Tak to byla krásná rychlovka, to bych si také nechala líbit 😁

azanka
30. lis 2020

Poprvé ne, kontrola ve 40+3 s tím, že se nic nechystá, oběd, slofik, kafe a seriál v posteli, porodila jsem ten den v devět večer. Podruhý jsem cítila, že by se to mohlo blížit, ale spíš podle náznaků jako zvýšená únava a potřeba spát a průjem, čištění těla před porodem. Jak zmlacená jsem byla v obou případech.

amazonkajanik
30. lis 2020

@zmrzlink to sakra,prej si ze začátku mysleli,že jsem druhorodicka 😊
Ale u nás v rodině ženský rodí poměrně rychle a bez komplikací. Jen ségra u druhé dcery prohlásila,že jestli bude chtít švagr třetí (mají holky a chtěl kluka),tak ať si to odrodí sám. A zůstali u dvou,teď se pomalu těší,kdy budou prarodiči ...

jipe
30. lis 2020

@zmrzlink 2x zjištajasna praskla v noci voda, bolesti přišly až v porodnici později, poprvé mi teda celý den tvrdlo pravidelně (ale bezbolestně) břicho

jjasmina
30. lis 2020

Byl pátek, kontrola, dr, že se nic nechystá, tak den jako jinej, navečer zákusek a pak jsem říkala, že zajedem do Obi, zaparkovali sme a v autě pode mnou mokro a praskla voda.Takže zničehonic

andyskarsgard
30. lis 2020

Já už bych to taky brala, sílene píchání každý den několik hodin v čípku, MS bolesti občas a to jsem 38+1,mam to tak týden nebo dva, modlím se ať už rodim, nespím sedím celou noc na záchodě a curam, natekla jsem jak papuc. 😢

zmrzlink
autor
30. lis 2020

@jjasmina Tak to je také pěkný překvapení 😅

zmrzlink
autor
30. lis 2020

@andyskarsgard Přesně tak, ten poslední měsíc není už nic pěkného :(

sudylichozrout
30. lis 2020

@zmrzlink Mela jsem 2 klasicke porody, oba trvaly 12 hodin a pak jeden prekotny. Od prvni kontrakce k diteti venku ubehlo 20 minut.

rejalin
30. lis 2020

Já jsem nestihla pociťovat vůbec nic. Byla jsem 39+3tt a šla jsem kolem 4 ráno na záchod, když tu za mnou v té tmě spadlo žehlící prkno.. lekla jsem se tak moc, že mi asi do půl hodinky praskla voda 😂

marketka_m
30. lis 2020

u doktora rano nic...zavrene.nic nebude..ale vecere s chilli paprickami udelala sve a ten vecer jsme rodili...🙂🙂 samozrejme ne se zdalo ze poslicci...hehe.. ale jak uz se to jedali ..jeli jsme..v nemocnici za 4 hodiny mimco na svete..a to me u prijmu strasili ze to muze jeste trvat mnooooho hodin..

drep
30. lis 2020

Já ačkoliv fakt nejsem žádná eso-žena, perfektně propojená se svým tělem a cítící fáze cyklu a podobně, tak jsem se prostě ráno vzbudila a věděla jsem, že dneska porodím. A porodila. Neměla jsem bolesti, voda odtekla v půl desáté a ve čtyři byla dcera na světě.

sarkoc
30. lis 2020

U první dcery naprosto nečekaně odtekla voda v 36+5, 37+0 se narodila...předtím absolutně žádný náznak...u druhé jsem poslíčky měla

hasara33
30. lis 2020

@zmrzlink pátek 2 dny po termínu - kontrola v porodnici, po vyšetření doktor konstatoval, že tam se vůbec nic nechystá a porodní cesty jsou uzavřené, čípek dlouhý a tuhý...sobota podvečer - dala jsem si teplou koupel, po koupeli udělala čaj z maliníku, dopila, vstala s tím, že se mi chce čůrat, popošla dva metry a najednou plesk 🤦 asi padesát hektolitrů vody se rozprsklo na podlaze 🤦😂 no a jeli jsme ......takže opravdu jako blesk z čistého nebe

tynka9
30. lis 2020

Náš starší se narodil přesně na termín, byl to čtvrtek. V pondělí na kontrole mi dr povídal, že mi krásně měkne čípek a že je to jen otázka času, tak já natešená a pořád nic. Ve středu jsem si ještě byla koupit župan, pro jistotu ještě balík jedniček plinek, v restauraci měli segedín, na který jsem měla už jakou dobu chuť, odpo jsme se ještě stavili s mužem k našim, domlouvali jsme se, jak musím další den na monitor do porodnice a kdo mě tam hodí. Večer jsem si v posteli říkala, že už mám fakt všechno nachystané, tak už ný to šlo. A asi za hodinu se mi rozjely kontrakce (cca 23 hod), malý se pak narodil v 9 ráno. Predtím žádní poslíčci, tvrdnutí, nic...

zmrzlink
autor
1. pro 2020

@tynka9 To nám říkali na kurzu, ze někdy je blok když nemáme ještě vše přichystáno a jakmile ano, porod se spustí 😁 Tak musím čekat,čekat

veroniqess
1. pro 2020

Přenášela jsem 11 dní a pak to přišlo náhle. Neměla jsem za celé těhotenství ani jediný poslíček. 11. den po jsem se vzbudila s kontrakcemi.

hanka_12345
1. pro 2020

@zmrzlink ja jsem si rikala vecer,zitra to urcite nebude, termin byl za 3 dny no a rano lup a jeli sme a za 3h bylo po vsem 🤣

hanka_12345
1. pro 2020

V klidecku jsme dojeli do porodnice,vubec se nic nedelo a jak me napojili na monitor,prvni pichnuti

jane46
1. pro 2020

U obou porodu nic, doktori tvrdili, ze rodit rozhodne nebudu a pak prisla prvni kontrakce a u prvniho za 4, u druhe za 3 hodiny bylo hotovo 😅

Strana
z3