icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

lindikova
Autor odpověď smazal
cerlada
12. led 2019

A tohle byl poslední fotopokus manžela a dva dny nám to ráno pravidelný bolesti. A tady je ten malý zázrak. Holky kojící, jak dlouho vám trvá nakojit? Malá by byla přisátá nejlépe pořád 😀

lindikova
12. led 2019

@cerlada krásná po mamince🙂

krisatko
12. led 2019

@cerlada někdy půl hodiny někdy déle. Snažím se to do té půl hodiny nacpat ale nechci ji nechávat hladnou když pije tak ji nechám. Jak už dělá blbosti nebo větší pauzy, odstavuji

bemo
12. led 2019

@lindikova moc ti to sluší a vůbec bych neřekla že máš velký bříško

bemo
12. led 2019

@cerlada teda, to je moc pěkné v té vaně. To jste se někde inspirovali? Moc ti to tam sluší a Amálka je krásná.

lindikova
12. led 2019

@bemo @cerlada já snad drahouše pošlu pro mlíko a květiny do Lidlu🙂

tsasenka
autor
12. led 2019

@zetta01 Gratuluji ke Krysfkovi, kluk jako buk :-*🙂

tsasenka
autor
12. led 2019

@halasovci007 krasne fotky 🙂

nika_vk
12. led 2019

@zetta01 moc gratuluji a preji hlavne zdravicko oběma 🙂
@semmi nic si z toho nedělej, mě včera udelali takoveho mini Hamiltonu, protože to moc neslo. A vcera akorat krvaceni a lehke bolesti v podbřišku. Vic nic, ani poslicci, ty jsem jeste nezazila 😒. Pokud se malej nerozmysli sam, tak mam take v utery nastup na vyvolani. Tak v tom budem dve.
A na lidi se vyprdni, ja se vsude hodila oflline a neodpovidam. Ani nikdo krom nejblizzsi rodiny nevi, kdy mam termin na vyvolani. Proste jsem se uz po TP odrizla od ostanich.

iva_kucerova
12. led 2019

Ahoj, jmenuju se Ládík a na svět jsem vykoukl dnes v 10:02. Vážím 3,65 kg a měřím 53 cm. Máma se bála, že bude přenášet, tak jsem radši vylezl, aby se zklidnila....no vylezl, spíš ona si hezky zatlačila 😂

journals
12. led 2019

Ahoj holky, tak nase miminko si nakonec vybralo to krasne datum 11.1. Porod byl hodne narocny a komplikovany, tridenni bolesti, vlastne nic neslo podle planu a maly se narodil akutni sekci. Ale nechci tu strasit holky co to maji jeste pred sebou. Stoji to za to! A kdyz to rikam ja, tak to tak fakt je! 😉
2500g/50 cm

lindikova
12. led 2019

@journals no jéje! Tak se hezky oba zotavíte a začnete si to parádně užívat. Drž se! A moc gratuluji🙂

nika_vk
12. led 2019

@iva_kucerova moc gratuluji, Ládík je nádhernej 🙂
@journals gratuluji, hlavne ze jste s mimiskem v poradku 😉

lindikova
12. led 2019

@iva_kucerova Moc moc gratuluji!

fly80
12. led 2019

@cerlada Che, v noci se mi zdá, že kojím pořád 😂 je to takovej malej upirek. Ale jen co se rozední, tak jí musím na kojení budit. Naštěstí vím, že ty začátky prostě takové jsou. S první dcerkou se to ustálilo tak kolem druhého měsíce a kojila sem jí dlouho. Jinak ve dne dávám po deseti minutách z každého prsa, ale teď třeba po pěti, protože mi u toho akorát usinala.

fly80
12. led 2019

@iva_kucerova krasnej mimisek. Moc gratuluju 😍💜💙

fly80
12. led 2019

@journals jejda, hlavně že jste oba v pořádku. Moc moc gratuluju 💜 Vybral si krásný datum 😍 a koukám že z něj bude elegantní štíhlí dlouhán.

ange_de_la_morte
12. led 2019

@laola : já mám dny kdy jsem jak spící růženka - 2 hodiny jsem vzhůru a na 3 si jdu lehnout a tak klidně celý den, jsem fakt ráda že syn je přes den ve školce 😀

@halasovci007 : já si šla lehnout v 10:30 a vstávala teď - prozíravě jsem klukům udělala ten oběd hned ráno 😀 a to bych ještě spala kdyby mně nevzbudil telefon ... asi ten pohled zvrchu to i dělá, ale máš bříčko podobně jak já - krásně kulaté a a jinde nic

@veselaopicka : poslíčky mám taky jak kdy, většinou tak do 10-20 minut je klid od prvního ztvrdnutí břicha, někdy se to vrátí třeba za hodinu , jindy za půl dne no a někdy mně bolí břicho jakoby vkuse třeba půl dne ... ale až dneska poprvé jsem měl poslíčky silnější než MS, jinak to bylo vždycky že jsem mohla u toho jakštakš fungovat

priefi
12. led 2019

@veselaopicka ja pred porodem mela poslicky cca od 3h do 10h po 5ti m pak to prestalo, kolem poledne obcas aby se nereklo co nejakou dobu a pak 14:30 prvni kontrakce. A pred tim obcas v noci ze 4 poskicky co nejakou dobu a pak se to stoplo, vzdy kdyz byli jen poslicci, tak jsem pak i spala dal.

halasovci007
12. led 2019

@priefi dekuji

krisatko
12. led 2019

@journals gratuluji a brzy se zotav 😉

halasovci007
12. led 2019

@lindikova moc ti to slusi a ty fotky na snehu jsou fakt krasny 😍 kamaradka to ma taky jen jako konicek,ale i tak se mi ty fotky moc libi..
@cerlada krasny fotecky a krasny miminko 😍 to princezna 😍
@tsasenka dekuji.
@iva_kucerova velika gratulace a hodne zdravicka mamince i malemu Ladikovi.
@journals take moc gratuluji.A preji hlavne hodne zdravicka..Teda miminko docela malinkate ze?Uzivejte si to s drobeckem..

halasovci007
12. led 2019

@ange_de_la_morte tak to sis pekne schrupnula a odpocinula. 😉 to je prima..No jeste,ze si ten obed uvarila jako bys mela tuseni..No ted uz mam vetsi bricho i kdyz prej jinde jsem nepribrala.Dokonce manzel rikal,ze se mi vyrysovaly nohy jak taham vetsi vahu 😂😂

zavodnice
12. led 2019

Všem čerstvým maminkam moc gratuluju 🙂. Já jsem momentálně taky v nemocnici, ale nerodim. Mám zablokovany žebra, v noci jsem nemohla dýchat a ráno už jsem jen řvala bolestí. Přehazovali si mě tu jak horký brambor, z neurologie na ambulanci, odtamtud na gynekologii, pak znovu na neurologii, urologii a zpátky na gyndu, ubytovali mě na sestinedeli a doufám, že mi něco zabere. Takhle rodit fakt nechci.

halasovci007
12. led 2019

@zavodnice teda tak at se ti brzo ulevi a je ti lip..Cim se to stane,ze se ti zablokuji zebra?Zni to strasne desive 😨😵 a jeste si te prehazuji to je fakt desny..

tsasenka
autor
12. led 2019

@bemo Vymýšlet s dětma pohádky, to je super, by člověk nevěřil, jakou mají fantazii 🙂
@journals Gratuluji k miminku 😘😍❤ a přeji, ať jsi brzy v pořádku 🙂
@iva_kucerova Ládík je krásný a moc vám to sluší 😘❤
@zavodnice A jak se to stane, že se zablokují žebra? Je to spojené s porodem? Každopádně přeji, ať je Ti brzy líp.

Holky, tak mi dneska manžel řekl, že už je z toho napnutý a unavený. Pořád musí mít mobil u sebe i v práci hlásí, kde by ho našli, kdybych náhodou volala a on nemohl mít mobil u sebe. Jak kdybych za to mohla, že jsem ještě nerodila. A nenapadlo mě, že je takový problém, prostě se na měsíc zříct pití. Minule to bylo tak, že mi bylo dobře, ale jak jsem vstala a udělala 3 kroky, tak to začalo. A nemám tady nikoho, kdo by mě odvezl k doktorovi. A pokud to přijde a on bude mít v sobě byť malé pivo, odmítám s ním jet autem. Si asi neuvědomuje, že to do porodky máme asi 40 minut a musí mi stihnout dát ATB.

lindikova
12. led 2019

@zavodnice holka, ty si to davas!!! Ať ti tam brzy uleví!

lindikova
12. led 2019

@halasovci007 stačí blbej pohyb:(

priefi
12. led 2019

@cerlada kojeni jak kdy, nekdy je to torpedopiti a nekdy je to snekopiti. Kazde mimi to ma jinak. Maty treba sal fakt poradne a vysal vse do 10 min, Miky si dava vice na cas, prumerne tak 20 az 30 min. Kamaradka treba kojivala 40 min.

Holky, mate vsechny moc krasne fotky. My jsme se chystali, ze udelame nejake foto a nejak se to nestihlo. Tak aspon par obyc u stromecku. Mimochodem, v jakem programu upravujete fotecky? Predpokladam, ze si hrajete s RAWy, anebo s JPG?@lindikova @cerlada

@iva_kucerova gratulace! Hodne stesticka a zdravicka a at Ladik dela.jenom radost a roste do krasny a zdravi
@journals grarulace! Sis zazila sve. Ale hlavne, ze jste v poradku oba. A jake jste dali jmeno? Preji hodne stesti a at Vam mimi dela jenom radost a roste do zdravi a do krasy.

Strana