icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

zabicka156
20. srp 2018

@biciklissie mi jsme na konci 31tt meli 1500g...a jsme zatim tak KP... Uvidime ve ctvrtek na kontrole jestli se prdolka otocil/a... Ja to na sobe nepoznam..😉

petronelas
20. srp 2018

Dnesni kontrola v poradne 33 tt. Mimco ma 1789g a je asi o 14 dni mensi.Doktorka mimco merila a vsechny poporce odpovidaji.Takze asi dobry.Mam nekolikrat behem dne asi posliccky,menstruacni bolesti.Taky to nekdo ma??

petronelas
20. srp 2018

Jo a je porad hlavickou nahore,tak uvidime jestli se jeste otoci.

zabicka156
20. srp 2018

@petronelas mam to taky... Tvrdne mi bricho a do toho me obcas boli v podbrisku jako pri silnejsi menstruaci...jinak dneska jsem 33+4tt

agneska7
20. srp 2018

@petronelas tak to by me zajimalo podle ceho to ti doktori berou :D ja jsem byla ve 32tt a me dr tvrdil ze mimco ma 1780 g a ze pry je to dost ze pry je proste velke ... Ale jako ja vim ze to bylo akorad ani moc ani malo

bbpk
20. srp 2018

Tak já dnes začínám 33 tt, jsem tedy 32+0 a malá má 1820g a odpovídá 31+6 a prý je akorát...
@agneska7

niki1107
20. srp 2018

@laja64 Merunkovy pouzivam uz nejakou dobu, je top a ta marcipanova vune 😍👌

@biciklissie Jsem fakt rada, ze ti to dopadlo dobre ! ☺

Holky, tak myslete zítra i na me, konecne me ceka kontrola a ja pevne doufam, ze je malicka v poradku ☺. Jinak jsme dnes odpoledne s mojim sbirali svestky na slivovici (presne 1,5 metraku behem 4 hodin) a mam ted pocit, ze mi upadnou zada 😅😑. Asi jsem se trosku precenila, na druhou stranu se mi fyzicka bude hodit a s trochou fantazie byly nektery cviky podobny gravidjoze 😂😂😂 ! Hezky vecer, jdu spat, jsem hotova a v brise probiha diskotéka 🌙🌚

timotek69
20. srp 2018

Na byla naposledy 31+5 a maly mel 1950g-odpovida pry tabulkam;), zitra jdu po 14dnech tak jsem zvedava;)

petronelas
20. srp 2018

Je to nejake divne.Kazdy doktor ma asi jine tabulky nebo co 😂

petronelas
20. srp 2018

Tak hlavne aby byli mimca zdrave a my to zvladli.Ja holky vypadam jak obrovdky meloun na nohach.Nevim kam jeste porostu.Kdyz jsi predstavim ze mimco bude jeste pribirat na vaze,tak asi brzo prasknu.🐒

knoflikarka
20. srp 2018

@petronelas Chtěla jsem napsat úplně to stejné... Navíc jsou to jen odhady, včetně toho měření. Na některých UTZ to i píše ten zjištěný odhad a u toho -+14 dní.

regeditka
21. srp 2018

@niki1107 teda ty jsi strelec 😀😀 setri se trosku a dej vedet, jak kontrola 😍

natysnovec
21. srp 2018

To sezeni u ty kadernice je sileny...Alespon ze ona je rychla,skvela a praci odvede na 1*...❤❤❤

regeditka
21. srp 2018

@natysnovec mate tam taky teplicko nebo uz boli i sedet? 😀

regeditka
21. srp 2018

@petronelas taky si rikam, ze uz vic rust nemuze, ze je to nemozny a pak vidim ta bříška obri nektera a obdivuju lidskou kuzi, jak je elasticka 😀

natysnovec
21. srp 2018

@regeditka boli sedet...tam byla zaplat buh prijemne...😊😊

knoflikarka
21. srp 2018

@natysnovec Seš dobrá, já čekám s kadeřnicí, až opadnou ta vedra, jinak bych to měla i se saunou v jednom.

knoflikarka
21. srp 2018

Tak 32. týden začínáme praním a žehlením všeho pro malou, už mám za sebou asi 4 pračky a před sebou ještě tak 3... V těch vedrech super, ale zrovna spím aspoň trochu obstojně, tak toho musím využít. Navíc dnes přijde postýlka a přebalovák a začne šachování v naší miniložnici - manželovy kytary musí pryč 🙈. Do toho nám chcíplo auto, naštěstí nic vážného. Zítra gynda a prohlídka porodnice... A v pátek se nahlásila teta, která mě "chce vidět s břichem", na jednu stranu jsem ráda, že se uvidíme, ale představa, že mám všechno poštelovat bez auta do pátku, aby se tady dalo hýbat, a ještě obskakovat návštěvu... Mno bude to zajímavý týden 😅. (Já vím, přeháním, konec výlevů, pardon, musela jsem se někde vypsat 😁).

petronelas
21. srp 2018

@knoflikarka tak ja tomela podobne poslednich 14 dni.Uz to mam vsechno vyzehlene,nachystane ve skrini.Kocar taky nachystany jenom loznice zatim nepripravena.

rok1985
21. srp 2018

Nechce někdo panenky za vlhčené ubrousky

niki1107
21. srp 2018

@regeditka Dekuju ☺. Mala je v poradku, mame cca 1800 g a je hlavickou dolu v levem prednim postaveni, coz je pry pro porod nejlepsi, tak snad tak vydrzime 😊😍.

darkwitch
21. srp 2018

U nás dnes taky kontrola proběhla v pořádku, jsem se mohla normalne vyspat a ne se nervovat :D jo a mam rada vazeni v porodnici ta vaha vazi snad o pet kilo míň nez ta u moji doktorky 😀

natysnovec
21. srp 2018

Ahooj holky neznate nejaky film ci pohadku na youtube??😊😊😊

dusovkam
21. srp 2018

@natysnovec Tam jich je hafo... 🙂 Záleží na jaký typ filmu nebo pohádky chceš koukat. Já s oblibou pouštím nedělní pohádky 🙂

biciklissie
21. srp 2018

@martina250703 No, přesně. Já raději všechno prověřit a vyšetřit, než pozdě bycha honit... Moc díky.

biciklissie
21. srp 2018

@zabicka156 Tak to zase není takový rozdíl, tak snad dál poroste a nebude mít čím dál větší zpoždění, toho se teď bojím nejvíc. Víš co, já jsem ten KP taky nepoznala, ale teď, když vím, že tak je, tak mi to přijde jasné. Snad od začátku, co cítím pohyby, tak jsou kopanečky pod pupíkem, často až spíš u podbřišku. Nad pupíkem jen občas takové zavlnění, nějaké kopance k žebrům nebo do boků neznám vůbec. Tak si myslím, že se vůbec moc netočí, že nemá místo. Ale to je to nejmenší, buď se otočí nebo ne, nějak to nehrotím. Ale samozřejmě nám držím pěsti.

biciklissie
21. srp 2018

@niki1107 Moc díky a snad kontrola dopadla dobře. Teda ty švestky, to zírám. Jako ze země? Ptám se jako pako, ale mě děsně vadí ohýbání od začátku a čím dál víc, teď už úplně nesnesitelně. Přitom pupík nemám až tak velký, ale prostě mi to dělá děsně zle. Tak se taky troch šetři.

zabicka156
21. srp 2018

@biciklissie co se týká té velikosti, zjistila jsem až doma že jsme prý o týden menší, ale neřeším to se synem jsem měla to samé. A hlavně taky nejsem moc veliká mám 158cm a manžel 175cm. A to mi pořád říkali, že na mě máme veliké miminko.
Já kopanečky cítím právě všude 😀....jednou pod žebrama, pak pod pupíkem, pak zase v boku....občas si říkám, jestli tam těch miminek nemám víc 😀

niki1107
21. srp 2018

@biciklissie Jj, konečne jsem v klidu a taky děkuju ☺. Joo, ze zeme i ze stromu, vcera to byl masakr a dnes ráno jsem myslela, ze nevstanu, kazdopadne dnes jsme nasbirali ve dvou dalsi 1,5 metraku a uz jsme si osefovali figl, tak to bylo lepší a nejsme tak zboreni. Jinak ohybani mi taky nedela dobre, ale pomaham si ruznyma zpusobama, aby to pro me bylo co nejsnesiltelnejsi (jak se rozkrocim, cupnu atd). Mymu se to moc nelíbilo, kdyz jsem s nim chtela jit, ale citila jsem se na to a navic to beru opravdu jako cviceni ☺. A bonus toho vseho je, ze se tim pak zapije narozeni male, neco bude do zasoby na příležitosti a neco schováme jako archiv do jejich 18tin 😊💜. Abych ji pak mohla vykladat, ze na TUHLE slivovici jsem sbirala svestky v 8.mesici 😀.

veraakubik
21. srp 2018

Ahojky,u nás dnes byla taky kontrola-minule byla malá hlavičkou dolů,dnes ležela napříč..Ale má hafo místa,takže to nehrotím..Jinak mi braly krev na krevní obraz,váhový odhad 2177g a jsem ve 33týdnu (32+2)..

Strana