icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

agneska7
28. srp 2018

Tak vcera poslicci cely den a na vecer se to zpravidelnilo co 10 min . a po usnuti to prestalo ..ono uz se to vazne blizi 🙂 ach..,. Jak ja se tesim 🙂

biciklissie
28. srp 2018

@laja64
@knoflikarka
Holky, moc děkuju. Jsem fakt ráda. Budu doufat, že tam malá vydrží co nejdéle a hodně vyroste. Teď mi i hodně přibývá pupík, tak snad je to dobré znamení.

regeditka
28. srp 2018

@biciklissie vsechno bude v poradku, rekli by ti, ze je potreba zacit neco delat, kdyby ne. Ber to tak, ze budes mit treba snazsi porod, nez s 5 kg mimcem. Krev v moci muze byt i vyplavovanim drobneho pisku z ledvin, porani nejakou cevku. Pokud jsou doktori v klidu, byla bych taky. Na otoceni je jeste cas, neboj, vse dobre dopadne a za chvilku budeme maminky ❤️

@codal taky taky, jeste diky ledvine muzu lezet hen na levem boku. Nejde sedet, lezet, spat.. V ulici rekonstrukce a začínají kolem 23.00 a koncivaji mezi 3-4.00 rano, tak spunty v usich a kolikrat i slza zoufalství ukapne, ale jsme ve finale, dalo se to cekat 😊

codal
28. srp 2018

@regeditka tak to si koukám nemám nač stěžovat!😀 to je teda mazec, musíš být vyčerpaná... U mě teda slzy taky už probehly,panika z toho, jak to ještě pět týdnů zvládnu, strach z porodu, a hlavně z toho, jak to dám s miminkem a dvouletou dcerou😀 . No hormony zapracovaly a já jsem byla jak hysterka. Ještěze mám chápavého manžela, který mě nechal vybrecet a jen mě hladil po hlavě a utěšoval, že to zvládnem😀... No stydím se za to ještě teď,ale asi to muselo ven🙂..

regeditka
28. srp 2018

@codal ha, to se vubec nestyd. Myslím, ze byt tahle role na muzich, tak placou od // na testu az do duchodu 😀. Ale uz jednu cacorku mas, tak zvladnes i druhy prte. Me spis znervoznuje to "porod muze prijit kazdym dnem od 35tt", nemam moc rada prekvapka, potrebovala bych to vedet nejlepe 2 tydny predem presne na cas 😀

petronelas
28. srp 2018

@codal taky mi tento vikend bylo do pláče a to se mě jenom zeptali kdy mám termín a že mi budou držet palce.Jsem nějaká na měko.Čím víc se to blíží,tím jsem nervóznější a plačtivější.

petronelas
28. srp 2018

@regeditka taky nesnáším překvápka...

petronelas
28. srp 2018

Budou začínat malé lásky ..jenom vidím ukázku v televizi a chce se mi bulet.Máte to tak taky nebo jsem cíta jenom já??

natysnovec
28. srp 2018

@petronelas ne ne ja ae taky pridavam....😊😊

laja64
28. srp 2018

@petronelas mám to tak samo a to už vím do čeho jdu 😂

codal
28. srp 2018

@regeditka možná o to se víc bojím, když vím, do čeho jdu:-/...
Holky je možný aby se mi teď na konci vrátily těhotenský nevolnosti z hladu? Je mi blbě vždycky po ránu (třeba ve čtyři, v pet), už po nekolikaty křeče na zvracení,ale nic ven nejde, protože mám prázdný žaludek, jen stavy, kdyz jsem si dala housku, tak se mi ulevilo :-O.. jako manzel má prave teď regulérní střevní (zaludecni) virózu a dcera ji měla před pár dny,prujem a zvraceni, ale u mě je to celý nějak divný...

zabicka156
28. srp 2018

@natysnovec Já jsem to samý měla i u prvního prcka...tak mě to zatím nějak neznepokojuje a doktoři mi říkají že mám hodně "dráždivou" dělohu, že stačí když se miminko víc vrtí a začne mi tvrdnout....a taky se tak děloha připravuje na porod....

veraakubik
28. srp 2018

Holky,vy co máte nové autosedačky-budete prát potah?! Já zatím nemám pořádně nic nachystáno,minulý týden jsem koupila prebalovak pult,vanicku,lehatko,postýlky manžel smontoval,usila jsem si hnizdecko,kočárek a autosedacku už tedy mám dávno,ale jinak?! Oblečení,plenky,fusaky do kočárku,prosteradla-všechno nahazeny v boxu ještě s cedulkama tak jak jsem koupila.Taška do porodnice? Hm,tak tu taky nemám..Pořád jsem měla času dost a teď teprve začínám a to mám termín posunutej na 8.10.,kvůli tomu,že malá je větší.. Mám 4 děti,manžela pořád pryč,do toho přípravy 3 školáků do školy-nákupy potřeb a tak a malá jde poprvé do školky,takže také přípravy-občas nevím kde mi hlava stojí..A včera mi přišly věci z ED aby nám to ladilo s autosesackou a dnes že to v jak to bude vypadat a cvak,myšlenka-taky vyprat potah na sedacce,nebo? Praly jste?

pazdelu
28. srp 2018

@veraakubik neprala,az ted co bude tu samou sedacku uzivat druhe,tak jsem to dala...ale pred prvnim uzivanim nee😉 a taky to mam na haku,tasku do porodky sice uz chystam,spis si hazim veci na jedno misto,ale jinak nic, a vcera jsem konecne rozbalila krabici po dceri a prebirala vecicky a budu prat,jinak nemame nic...nejak neni cas??🙂

laja64
28. srp 2018

@veraakubik potah neperu vůbec, ani u dcerky jsem neprala.

veraakubik
28. srp 2018

@pazdelu Uf,tak v tom nejsem sama..Já teda kupovala úplně vše nové,protože s 5tym miminkem jsem opravdu nepocitala a tím jak jsem tady neco koupila,tak ani nemám přehled co mám a kolik..Ale pořád si říkám,měla bych pomalu začít..A kdy máš termín?

veraakubik
28. srp 2018

@laja64 Tak já také sundam cedulky a praní pustím z hlavy..Nevím kde začít a ještě vymýšlím kraviny..
Jinak holky-není ty fialový už moc?

knoflikarka
28. srp 2018

@veraakubik Krásné to máš 😍 Jsem na fialovou vysazená, ale kočárek máme červený, tak by se nám to bilo.

veraakubik
28. srp 2018

@knoflikarka Já mám kočárek v bílé eko kůži..Se zelenkavym ksiltikem,ale nechtěla jsem autosedacku ze setu co by k němu patřila,tak jsem si jí koupila zvlášť a tu budu vozit na černém podvozku od Mutsyho..Tohle jsem kupovala extra kvůli autosedacce..Manzel jen kroutí hlavou..

regeditka
28. srp 2018

@veraakubik uplne paradni, ta barva by se mi taky libila 😍😍😍 taky teprve pomalu chystam, TP mam chvilku pred tebou, nejak se to zvladne

@codal se muzou vracet ty nevolnosti, dej si k posteli susenku nebo piskoty. Mne se vratily večerní nevolnosti, pres den je docela dobre. Par piskotu vzdy spravi

laja64
28. srp 2018

@veraakubik 👌 máš to krásné 👌

timotek69
28. srp 2018

@natysnovec hlazenim bricha muzes vyprovokovat stahy delohy..bacha na to;)

knoflikarka
28. srp 2018

@timotek69 Ty jo, to jsem třeba vůbec nevěděla 😯

regeditka
28. srp 2018

@timotek69 a ja hladim jak o zivot 😀 😀 😀

natysnovec
28. srp 2018

@timotek69 aha😲😲

timotek69
28. srp 2018

@knoflikarka rikali nam to ma kurzu;) jako ne vzdy ale ta miznost tam je;) a kdyz uz hladit tak z dola nahoru;) chvilicku;)
@regeditka
@natysnovec

laja64
28. srp 2018

@regeditka já taky hladím 😂 A dceru jsem taky hladila a 4 dny jsem ještě přenášela 🤔😊

ishumisz
autor
28. srp 2018

@veraakubik pral manzel v den porodu, protoze jsme kocar ( vcetne autosedacky ) nemeli doma.

veraakubik
28. srp 2018

@ishumisz Já to všechno mám doma,takže při ruce..A to jste měli také úplně nové?! Na jednu stranu jsem hodně zvažovala vyprání,ale na druhou představa sundavání potahu mě děsí..

petronelas
28. srp 2018

@veraakubik moc hezke to mas.Taky jsem pred prvnim pouzitim neprala.Az ted z druhym.

Strana