icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

ishumisz
autor
1. zář 2018

@tasmyska zacinam pristi nedeli. Zase si myslim, ze si se nepotrhas tolik nez kdyz nebudes cvicit vubec. Nekdo holt nema tu kuzi tak pruznou. Navic ona pri porodu jeste povoli...

laja64
1. zář 2018

@knoflikarka Záleží co dává porodnice a co ne. Mám minibaleni šamponu s kondicionerem dohromady, na jedno umytí to vystačí, na tlamičku používám Biodermu-takze minibaleni vody na obličej a krém jsem dala taky do mini kelímku. Na spodek Herbalon-s tím umyju i tělo. A jen hřeben a řasenku a hotovo.

regeditka
1. zář 2018

@oveckaluky to video, vzalo mi to dech, to je tak neco nadherneho, maličké stvorenicko, zazrak přírody.. Troska sexu a vznikne z toho novy tvorecek. Jsem na mekko, slzy jak hrachy, at se vam dari a jste brzy doma. Uuuuf, nadhera, dekuji ❤️❤️❤️

laja64
1. zář 2018

@oveckaluky Jsou oba překrásní 💗💗 Dojemné video 🌹

oveckaluky
1. zář 2018

@regeditka
@laja64 Moc děkujeme 🙂

travnulee
1. zář 2018

@tasmyska z te velke hlavy si nic nedelej, me to doktori minule rekli taky, ale v realu fakt velkou hlavu nemel, akorat me to zbytecne vystresovalo

biciklissie
1. zář 2018

@oveckaluky Moc Ti gratuluju ke krásnému párečku miminek. Jsou to krásné a šikovné dětičky. Tobě i jim přeju hodně zdraví a ať už jsou brzo s Tebou doma.

oveckaluky
1. zář 2018

@biciklissie Moc děkujeme 🙂

agneska7
1. zář 2018

@tasmyska ja jsem zkousela a dala jsem hned 21cm a bez jake koliv bolesti nebo tlaku a druhy den jsem zkusila zase a opet 21cm ale uz jsem to trochu citila tak me to trosku nastvalo :D a rekla jsem si ze zacnu az od pondelka. Naplno - pomalu :D

darkwitch
1. zář 2018

@oveckaluky tak gratuluju i tady 🙂

tasmyska
1. zář 2018

Tyyyjo datum 28.8.2018 je krásný datum 👍🤗

amenophus
2. zář 2018

@knoflikarka Jo, já mám takovej ten malej kufřík do leadla a docela praská ve švech, ty vložky a pleny zabírají děsně místa :(. A to mám taky jen tenkej župánek, žádnej froté. Oblečení pro mimi je z toho jen malá taštička - jen to nejnutnější, zbytek muž doveze podle velikosti a počasí (jestli to najde, vyhrožuje že přiveze celou krabici ať si to přeberu 😂)

@oveckaluky Taky gratuluju, ať se drobečkům daří a hezky sílí 🙂

biciklissie
2. zář 2018

@amenophus Prosím Tě, kolik budeš brát těch vložek a plen? Jakože na kusy? Já mám nějaká obří balení (alespoň těch plenek tedy), ta nevím, kolik z toho asi vzít... Moc díky.

biciklissie
2. zář 2018

Jo a holky, takové ty plastové hračky, to akorát umyjete ve vodě s mýdlem? Mám toho docela dost, něco nové a něco podarované. Tak mě napadlo dát to do myčky, to je asi blbost?

tasmyska
2. zář 2018

@biciklissie dala jsem to do vany s octem 🙂

biciklissie
2. zář 2018

@tasmyska Aha, tak to by mě tedy vůbec nenapadlo🙂.

ishumisz
autor
2. zář 2018

@biciklissie ty plastove veci hrozne natahnou smrad z tablet nebo prasku z mycky.. Taky bych je max omyla horkou vodou s octem.

biciklissie
2. zář 2018

@ishumisz Ok, tak to jsem nevěděla, tak to tak udělám. Díky moc.

darkwitch
2. zář 2018

Tak jsem dneska začla 37tt, sestavili jsme postýlku a dodělala většinu práce, tak ještě tu práci dodělat, ale to se zítra musím stavit v kanceláři a sehnat kočárek a myslím, že bych mohla rodit, no tedy vlastně mám ještě ve čtvrtek zápis do školy a v neděli je grilování u našich, tak to bych ještě ráda stihla :D

sju2929
2. zář 2018

@oveckaluky moooooc gratuluji ❤️ Mimisci jsou uzasni!!! Hlavne, at jste zdravi ❤️🌹

natysnovec
2. zář 2018

Chytnul me nejaky stav toho ze se bojim toho co bude po porodu.Aby malinka byla v poradku a aby vse bylo v poradku aby to to male telicko zvladlo vsechno....😢😢😢

laja64
2. zář 2018

@natysnovec všechno bude v pořádku, neboj 🍀 Na nic takového nemysli, uzivej poslední dny s briskem 👌 Nebude to maličké telicko, urcite bude mit tak 3,5kg😃 To já už premyslim, že max 14dni po porodu vyrazím za kamoskama, ukázat malou do práce a budu trajdat a těšit se na Vánoce 🍀

natysnovec
2. zář 2018

@laja64 jojo tak na totez se taky tesim❤❤❤dneska sem prave zaslechla a miminku.jednom beco spatneho a rozhodilo me to.

amenophus
3. zář 2018

@biciklissie Vložek jsem sbalila balení a půl (takže 15 ks - celé druhé balení se mi tam nevešlo :D) a plenek jsem vzala balení co jsme dostali jako vzorek, je jich tam 18. Tak snad to bude stačit, zbytek někam připravím na viditelné místo ať to kdyžtak muž přiveze...

agneska7
3. zář 2018

Tak takove posle nepreju nikomu :( od cca 22:00-04:00 ) co cca 5 min. I se zvracenim jsem unavena :( a nejhorsi na tom je ,,takove opravdu silne bolesti a na prazdno k nicemu :( kdyby to aspon k necemu bylo :D

petronelas
3. zář 2018

@agneska7 tak ja mela dnes to same.Krome toho zvraceni.Bolesti jak blazen,celou noc jsem nespala.Hruza,uplne jsem se desila,ze snad uz to prislo.S prvnim jsem to vubec nemela.

biciklissie
3. zář 2018

@amenophus Super, moc díky. já toho mám moc a pak se mi to nikam nevleze, tak radikálně uberu.

biciklissie
3. zář 2018

@agneska7
@petronelas
Holky, tak to jste dobrý, že jste věděly, že není porod. Já bych už asi jela, mám z toho hrůzu. U mě zatím nic takového, ale samozřejmě může přijít, jsem 33. tt. Tak se držte...

knoflikarka
3. zář 2018

@biciklissie Přesně to mě napadlo taky...

@agneska7
@petronelas Jak jste poznaly, že to není porod, zvlášť pokud to bylo po pěti minutách?

laja64
3. zář 2018

@natysnovec já mám známou na neonatologii-slyším toho dost, ale co se má stát se stane. Úplně to vypouštím👌 Naše mimina budou zdravé a hotovka❤

Strana