Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@dusovkam jeej, já si žehličku koupila jen kvůli miminu, počítám tak pár týdnů a zase na ní roky nesahnu. Já žehlení úplně nesnáším. Já na kroužky malou vozim-ma středa,čtvrtek,pátek. Teď když má chlap volno, vozi i on a já něco třeba poklidim. Někdy bych uvítala i plochu bytu o polovinu menší. Ještě doděláme schody, a hotovo, ale pakárna. Už mě to nebaví ta stavba😑
@sju2929 Tak my byli nakonec zarijnatka. Poskocili jsme o par dni na 30. 9. 😊
Pro manzela lepsi, kdyz nevi 😉 U nas tatinek tezce nesl, ze nemuze vzit nic na sebe.
@knoflikarka Já se teď taky snažím víc jíst. Ne, že bych předtím jedla málo, ale říkám si, co kdyby to mělo alespoň nějaký minimální vliv, tak to zkusím. Jinak tedy jsem dnes četla, že teď můžou mimča přibírat docela hodně, na tom konci těhu, tak jsem o malý chloupeček klidnější, že snad ještě něco dá. Jj, ten císař fakt má své klady, snažím se to tak brát. S tím taháním věcí já už končím, když si představím, že bych si tím vyvolala porod, když by tam měla být co nejdéle, tak to ani omylem nebudu riskovat.
@biciklissie Jj, i dle PA z kurzu nejvíc miminka (i my) přibírají od 34. do 36. tt, manžel teda aspoň říká, že konečně mám velké břicho 😅.
Holky tak druhý večer po sobě , cca ve stejnou dobu poslové jak 🐄, do nich mě kope ten náš vetřelec pod žebra a mlátí do boků ... Říkám chlapovi že to musím rozchodit a odpověď? Tak se mamko proběhni 😏😂
@dusovkam 😀😀😀😂😂😂😂
Já ležím na levém boku, a malá si tam rejdí. Chvílemi i zasyčím bolestí😑😁
@natysnovec Bych ho nejradši.. 😂
@laja64 No to já taky, a když už tak se ozve : Co ti je mámo? 😁 Tak jsem odvětila že to je jen klidná příprava na to nejhorší, že až budu bolestí brečet a řvát tak že startuje auto a jedem 😂
Brecim jak zelva u malych lasek😭😭❤❤❤
@natysnovec já taky😀 a malá kope jak o život😀..
@dusovkam At se jde sam probehnout a nejlepe vezme posly sebou, at si uzije 😁 Ja co neuzivam horcik, tak to zacina byt teda masakr...mozna se to jen seslo, ale dneska mi porad tvrdne bricho a ted vecer take bolesti jak 🐮, mala kope dole o 106, takze take usykavam bolesti a jen vzpominam na to, ze oproti kontrakcim pri porodu, to porad nic není 😂...🙄😓😶
@codal u me mala nic...zadny kopance...
@natysnovec u nás je vždycky největší party v noci😀..
Taky me poradne kope,ale porad dole,takze se asi nepretocil.Zitra v 9 hod nemocnice,tak uz to vidim,ze nebudu ani v noci spat.Jsem zvedava co tam mudrove vymysli.😋 Jestli uz naplanujeme termin porodu nebo co dal..
@codal u me se zacala hybat tak stridne...takovy prijemny...roztomile kopanecky...
@natysnovec do půlky osmého měsíce taky nic moc, to ani manžel ji skoro necítil, ale poslední měsíc je jak urvana:- D..Asi už tam má málo místa...
@petronelas tak to držím pěsti ❤️
@knoflikarka To je dobře (i když já tedy už začínám 36. tt), tak snad ještě něco nabírá. Břicho nevím, zdá se mi teď pořád docela stejné. A docela velké, zvlášť k mé postavě. Jak jsem seděla v čekárně na tu poradnu, tak tam byly dvě budoucí maminky, co už měly termín a zdálo se mi, že mám břicho tak podobné, i když termín za měsíc🙂.
Holky tak dneska ta noc bxla peprna...celou noc sem pila mleko na zahu...ani usnout sem nemohla...A jako kdyby toho nebylo malo me zacal svedit spodek jako blazen.
@natysnovec jsme mely stejnou noc 😀😀😀 ja teda snedla tak pul baleni rennie a vypila krabici mandloveho mleka. Spodek me trosku desi, nevim jestli pred indukci muzu neco pouzivat nebo tp proste jen vydrzet
@petronelas at to dobre dopadne a dej vedet 🌺

@niki1107 já to dala tchýni, ona si s tím poradí😁😁 Já sedím na balónu, čumím na telku a ani se nehnu😊