icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
22. zář 2018

@tasmyska @katherinka33 mi epidural pozastavil otevírání a pak hrozili CS,naštěstí se malá narodila normálně ale při zavádění mi zavadil anesteziolog o nerv, zabrnela mi noha a pak mi 14 dní v kuse trestila šíleným způsobem hlava-takze jsem jen ležela a chlap mi malou nosil na kojení. Já se sotva najedla. Za mě epidural už nikdy. Ale v případě @regeditka by snad mohl pomoci, jen aby to dobre pichli🍀

codal
22. zář 2018

@regeditka ty si to teda "užíváš", to je mi líto.. mně taky u první dcery pomohl v otvirání epidurál, po osmi hodinách kontrakci po dvou minutách jsem se neotevřela snad ani o centimetr...tak jsem si ho pak nechala píchnout a i když to šlo furt pomalu, tak jsem aspoň neměla bolesti... myslím na tebe❤️

biciklissie
22. zář 2018

@regeditka Jj, určitě to promyslím, moc děkuju. Zatím to funguje docela dobře, kromě té noci, kdy fakt nevím, tak dávám pozor tak nějak normálně. Ale to je ta situace, kdy hodně kope, horší to bude, až bude mít tu dobu, kdy nebude. Tak popřemýšlím nad něčím dalším.

biciklissie
22. zář 2018

@kusanagi87 Moc díky, taky se utěšuju tím, že tak se narodilo spousta dětí a jaké jsou jsou šikovné a krásně to zvládli. A obzvlášť děkuju za ten test na tu plodovku. Myslíš ale, že to bude fungovat i když je koncem pánevním? Jakože ucpávka? Taky už přemýšlím, kdy je malá nejaktivnější a jak se dá probudit, aby se pohnula. Myslím, že pro ty neaktivní období mám snad něco namyšleno, že to půjde...

biciklissie
22. zář 2018

@knoflikarka Asi jo, včera jsem se na ozvech bavila s jednou paní, ta čeká teď třetí a samé čtyřkilové děti a říkala, že jsou teď spíš naopak střízlíci. Kdežto její kamarádka taky měla malé a jsou to pořádné dětičky...🙂

biciklissie
22. zář 2018

@regeditka Drž se, moc na Tebe myslím...

tasmyska
22. zář 2018

Tak já jsem byla po porodu tak vyčerpaná, že jsem malého ani neudržela na sobě, takže jej oblíkli a nechali dvě hodiny vedle mě. 😒
Manžel jej držel za ruku a zpíval mu. Já byla úplně mimo a na šestinedeli mi ho odvezli na 8 hodin úplně pryč, protože jsem byla jak mrtvola. Do dneska mě mrzí, ze úplně narozené miminko bylo někde na sesterně samo opuštěné pod zarivkama bez maminky.😞
K čemu mi je přirozený porod, když pak nejsem schopna se postarat o vlastní dítě. Nevadí mi, ze se epiduralem porod zpomalí. Hlavně, když první hodiny života našeho malého budu u něho a on bude v bezpečí klidný u maminky. 🙏🍀💋
To je pro mě nejdůležitější.🤗

natysnovec
22. zář 2018

Jak davate holky ten monitor dechu??😊😊

laja64
22. zář 2018

@natysnovec mám ho na matraci, na tom prosteradlo,na tom peřinu, na tom hnízdečko,v hnizdecku zavinovacku-do té dám miminko.

natysnovec
22. zář 2018

@laja64 Ja mam jen matraci,deku a zavinovacku

kusanagi87
22. zář 2018

@biciklissie Myslim, ze i test pro KP by mel fungovat; "zatka jako zatka". A zadecek je take obly.

laja64
22. zář 2018

@natysnovec To stačí, jsem to myslím tak měla u dcerky. Zkoušela jsem do postýlky dát perovou peřinu a i přes tu monitor snímá. Je to vecička 👌👌

katherinka33
Autor odpověď smazal
biciklissie
22. zář 2018

@kusanagi87 Super, moc díky, zkusím to...

rebe
22. zář 2018

@natysnovec Monitor snímá normálně i pod matrací. Akorát musí být na rovné ploše, ne na roštu, tak to pod něj chce třeba kousek překližky nebo prkénko.

regeditka
22. zář 2018

Nechteji vic popohanet a urychlovat, aby to nebyl sok pro miminko. Ja to musim zvladnout a na mimco se musi setrne. Jsem predterminova, musim být trpělivá.

natysnovec
22. zář 2018

@regeditka Je mi te lito...😫😫😫😓😓😓

natysnovec
22. zář 2018

@rebe aha...ja prave mam pod matraci jen rost...

regeditka
22. zář 2018

Tableta cislo 3

laja64
22. zář 2018

@regeditka Tak doufám že za to trápení co teď máš bude malá zlaté miminečko , nechá tě v noci vyspat atd 🍀 Úplně s Tebou soucítím💕

laja64
22. zář 2018

Zásilka z netu 😁😁

natysnovec
22. zář 2018

@regeditka to si delas legraci???😲😲😲

natysnovec
22. zář 2018

@tasmyska boze to je taaak krasne napsany...😍😍😍

laja64
22. zář 2018

@natysnovec 😑😑 musí být už borak úplně vysílená. Taky jsem všemi deseti pro normální porod, ale ač samozřejmě nejsem doktor, už bych zvažovala císaře 😑

natysnovec
22. zář 2018

@laja64 to Kazdopadne....ja dostLa 1 tabletu a bylo...kdybx ji alespon ruply vodu...jsem zvedava na sebe v pondeli jdu taky na tabletu...

pazdelu
22. zář 2018

@regeditka tise to tu procitam a je mi to lito,ze si musis projit cim prochazis:( ceka me druhy porod,prvni 15h od prasknuti vody, neotvirala jsem se jak bych mela,tak s oxytocinem,krizovyma bolestma jak krava a kontrakcema po minute,epidural jsem teda nechtela...ale ver,ze az mimco vyleze,jako lusknutim prstu nebudes o nicem vedet,zaplavi te obrovsky pocit stesti,ulevy a bude Ti zas dobre a ja si ani zpetne ty bolesti uz neumim poradne vybavit,proste mala vylezla a šlus,ja zapomněla🙂 je to na svete dobre vymysleny,akorat nekdy je cesta k cili trnita:( drzim pesticky a myslim na Te🙂

darkwitch
22. zář 2018

@regeditka tak doufám ze uz to budeš mit brzy za sebou, porad to tu sleduju a držím palce ať uz te to netrápí a posune se to

ojo
22. zář 2018

@tasmyska tohle se mě stalo při třetím porodu, byla jsem tak vysílená, že jsem nemohla ani malého držet na sobě, měla jsem ho asi jen minutu a už říkala manželovi, že ho musí vzít,, takže celý dvě hodiny držel malého manžel v ruce, než jsme šli na pokoj 🙂

@regeditka myslím, že je to dobrý přístup, že to kvůli mimču nechtějí popohánět, aby to nebyl pro něj šok...za to teda palec nahoru pro doktory! tobě posílám hodně energie a držím palce, ať se to zlepšuje! chtělo by to zobat nějaký hroznový cukr nebo hrozinky...

dusovkam
22. zář 2018

@regeditka Hernajz holka ty si fakt vytrpíš. 😕😐 Jak to tak čtu, tak mi je tě opravdu líto. 😞 Ale ty jsi silná, i malá a zvládnete to 😗

codal
22. zář 2018

@ojo já měla to samé, omdlela jsem po porodu ve sprše l, malou musel držet manžel, a druhý den, když mě přišly sestřičky osprchovat znova, jsem omdlela zas... Malou mi nosili jen na ponuchani až do dvou, protože jsem nemohla vstát z postele...ve dvě jsem jim řekla, že už to zvládnu, i když jsem se na to teda moc necítila,ale už jsem ji chtěla mít u sebe a začít kojit,ale ten první den byl teda mazec, jak jsem byla vysílená...

Strana