icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

kepu
10. dub 2018

@oveckaluky děkujeme jméno bude mít po tatínkovi 🤗

biciklissie
11. dub 2018

@kepu Taktéž gratuluji - krásný chlapeček a pěkné jméno.

tasmyska
11. dub 2018

@kepu moc gratuluji k Honzíkovi. Tak a teď šup na nákupy🙂 já už chci taky vědět jestli to bude Jasmínka nebo Eliášek❤️ Nemůžu se dočkat 😉

kepu
11. dub 2018

@tasmyska no uz pokukuju po netu co nakoupim 😂

oveckaluky
11. dub 2018

@kepu Taky už mám uloženou hromadu odkazů 😀 jen čekám do 20. tt, až nám to potvrdí, radši...všechno 2x je oříšek, a měnit barvu třeba u jednoho kusu, už bych nemusela sehnat stejné...

niki1107
12. dub 2018

Holky, tak uz i ja mam 1.screening za sebou ! Dle utz vse v poradku, do večera mi mají jeste zavolat ohledne vysledku krve. Na utz se nam furt tocila a nechtela se ukazovat, ale vypada to na holcicku 💜

knoflikarka
12. dub 2018

@niki1107 Gratulace!!!

timotek69
12. dub 2018

Holky od dneska je lidl kdo chcete;) my myslime ze to bude kluk ale jeste nevime v utery bych mela snad vedet na poradne na screeningu nebylo videt;) ja nakoupila neutral na lidlu;)

navrael
12. dub 2018

@knoflikarka takze holky o ultrazvuk jsem zadat nemusela doktor ho delal automaticky 🙂 a bylo to nadherne furt si miminko cucalo palec, dostala jsem prukazku darecky a za 14 dni jdem na 1 screening a tam uz pujde i tatka 🙂 zaroven mam dalsi kontrolu za mesic, doufam , ze na screeningu bude vse v poradku a prcek se nam poradne ukaze uz chceme nakupovat 🙂

knoflikarka
12. dub 2018

@navrael Super! Já už se screeningu nemůžu dočkat, už odpočítávám dny do pondělka 😊 A jdu tam taky s manželem... Snad bude vše v pořádku, jdu tam těsně před koncem 1. trimestru, tak snad už si konečně oddechnu 😃 I Tobě přeju nadále samé dobré zprávy 😉

navrael
13. dub 2018

@knoflikarka urcite bude a zavidiiiim, ze jdes uz v pondeli ❤️

knoflikarka
13. dub 2018

@navrael To chápu, taky jsem se načekala dlouho, v pondělí budu 12+6, takže za mě to to je spíše teprve než už 😀

jitiss
13. dub 2018

Ahoj holky, tak me ceka 1.screening v utery a musim rict, ze mam strach.
Vim, ze co ma stat se stane, ale tajne doufam, ze na potreti uz nam to vyjde az do konce. Preji hodne stesti vsem a hlavne pevne nervy.

knoflikarka
13. dub 2018

@jitiss Držím moc palce, hlavně ať Ti tyhle dny rychle uplynou a pak ať je v úterý všechno tak, jak má. Já mám taky šílený strach, závidím holkám, které si umí screening užít, ale věřím a doufám, že si obě užijeme dobrý výsledek 🍀

jitiss
13. dub 2018

@knoflikarka dekuju moc... 😉

lobella
13. dub 2018

Ahoj, snad nevadi, ze se poptam tady, TP mam 6.11 a pristi pondeli jdeme na krev kvuli screeningu na gennetu Praha, platili jste uz za krev nebo se to plati az kdyz je po ultrazvuku? Ten mam az 3.5...a take dotaz, ceka se na tu krev nejak dlouho a jak to probiha. Jen vezmou krev, mimi se nekontroluje, maminka nevazi? Cekam prvni, tak vubec nevim...

oveckaluky
13. dub 2018

@lobella Mně nabrali jeden týden krev a další týden byl UTZ (mezitím přišly výsledky, někdo je má i během pár hodin, ale u nás se to posílá do Hradce) a i s UTZ jsem to platila najednou.

jitiss
13. dub 2018

@lobella Byla jsem v gennetu na Letne. Vezmou jen krev. Nikdo mi utz nedelal. A vysledky budu mit az spolecne s 1.screeningem. Plati se az po screeningu. 😉

kepu
13. dub 2018

@timotek69 taky jsem se byla podivat v lidlu a jako vubec se mi to nelibilo ...strasne mi tam vadil ten potisk ... 🤢 Jedine to co tam meli to drazsi ..to bylo moc hezke ...

lobella
13. dub 2018

@oveckaluky
@jitiss dekuji za odpovedi... To cekani je hrozne, posledni ko byla minuly tyden 5.4,screening z 4 tydny 3.5 a dalsi ko za 5 tydnu 10.5.... Uz chci zase toho drobka videt a vedet, ze je v poradku

lobella
13. dub 2018

@kepu koukala jsem jen na eshopu a nic me nezaujalo... Koukala jsem tedy jen na tehu veci, pro prcka jeste nekupuvaz nechci...

kepu
13. dub 2018

@lobella ak ja uz pomalu resim i pro mimco ...jsem doma tak abych se zabavila. ..ale v tom lidlu jsem si koupila ty tehotenske kalhoty a jsou super. ..fakt krasne sedi ......a jeste leginy a ty jsou teda vzala moc veliky ale na doma jsou luxus . . Ted resim spis tricka ...tim ze jsem uz ted hodne pribrala tak se do niceho nevejdu a nechce se mi davat spoustu penez za nove velike trika ktery muzu za chvilju vyhodit. 🤔

timotek69
13. dub 2018

@kepu a potisky ceho? Ja objednavala bez potisku

lobella
13. dub 2018

@kepu tak vy budete mnohem starsi tehu nez ja, ja jsem v polovine 11tt a zatim mam kilo a pul dole a vsechny miry porad stejne, jen vecer se mi obcas nafoukne bricho, ale porad mam letiste😀 prijde mi oroto ted zbytecne neco kupovat, pak budu pribirat treba pres zadek hodne a nevlezu se do toho, tak jeste cekam, az se zacne telo menit...

darkwitch
13. dub 2018

@lobella vezmoz ti krevto a To je všechno, vazit tě nebudou a na utz jsi objednana, platí se až při utz

kepu
13. dub 2018

@timotek69 myslim tohle levnejsi ..... Ty drazsi hadriky jsou uzasne. 🙂

kepu
13. dub 2018

@lobella no ja jsem taky teprv 15tt .... 🤗

lobella
13. dub 2018

@kepu tak to zase tolik od sebe nejsme...

lobella
13. dub 2018

Holky a kdy jste to oznamovali v praci? Ja nechtela neschopenku, bylo mi jen spatne, unava, takova klasika a dle konzultace s dr, ze v praci musim obcas zvednout cca 10-15 kg mi rekla, ze obcas to nevadi... V praci to chci oznamit az po genetice, driv ne, ale posledni dva dny jsem musela zvedat ne obcas, ale celkem caso, bolely me oak zase, trocbu bricho a jsem hodne unavena. .. Nechce se mi to delat, mam strach, abych neco nepodelala s prominutim, ale zaroven nechci rikat, ze jsem tehu... Strasne se tesim az budem mit za 3 tydny po utz a budu to moc rict...bohuzel to neni ze bych to rekla jen sefovi, ale chodi za mnou spousta lidi a vsem bych musela rict, ze to zvedat nesmim/nebudu.. Takze je jasne, ze by to vsem doslo... Jsme stredni firma a rict to jednomu, je to jako bych to vyvesila na nastenku...

oveckaluky
13. dub 2018

@lobella A jaké máte v práci vztahy? Já když to loni nechtěla hlásit hned, svedla jsem to na bolavá záda (v knihovně taháme několikrát denně banánové bedny plné knih, okolo 20-25kg). Bohužel to nedopadlo, i když jsem nic netahala, dostala jsem chřipku a bylo po všem...letos když se zadařilo, šla jsem na PN hned, pro jistotu - otěhotněla jsem do chřipkové epidemie. S tím, že až pomine, vrátím se do práce, jenže těhu je nakonec rizikové, takže doma už zůstanu...

Strana