Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@darkwitch Já taky chodím furt do sprchy ale na vanu už se těším teda, hlavně jak bude venku zima 🤗 No už mám to tady pomalu opadává, sem tam některá porodí. Myslím na @natysnovec at už má miminečko u sebe😊
@laja64
@sju2929 Holky já ještě kupovat nebudu.. 😐 Ať si v porodnici říkají co chtějí.. U dcery jsem nakoupila a kojila jsem jen 14 dní kvůli ztrátě mlíka a zbytečně vyhozený prachy... A mám tu jednu šikovnou sportovní podprdu která je defacto na podobném principu jako kojící, a hlavně nevím jak mi ještě ty 🐐🐐 vyrostou... 😁
Jakpak to asi vypadá s @natysnovec?
@laja64
@dusovkam
noo... ja mam normalne 85-90 I/H (zalezi ktery obvod).. kojici jeste nemam, protoze si nedokazu ani troufnout jak porostou 👀
Jen vim, ze 90 (a ani nejakou starou 95 - obvod pred par lety) nezapnu, bo bricho... tak jsem zvedava, co me ceka po porodu.. 🙈 a jestli na me bude jeste existovat velikost 👀
@sju2929 v obchodech (Lindex atp.) jsem sháněla obvod 95 D - ani nápad, maximální obvody 85. Objednala jsem nakonec z bonprixu.
Já podprsenku koupila jen jednu 95D a kašlu na to 😁 beztak podprsenky nenosím a na těch pár týdnů kojení beztak zbytečný
Me se prsa v porodnici nafoukla a zpevnila ale to bylo jak kdyz v kreslených filmech daji do podprdy hadicku a pumpickou nafouknou a za par dnu se to srovnalo na normalni tvar a velikost teda asi o cislo vetsi nez pred porodem na 80 H/I
Ahoj holky. Tak jsem tady opět s každotýdenním hlášením z poradny. Nejhorší je, že malá už moc neroste. Přesně před tím týdnem měla 2,1, teď má 2,2 a to prý doktorka ještě přidává. Ale ozvy a průtoky v pořádku, jen stále hraniční množství plodové vody. Tak se tam o mě i radili. A verdikt je, že bude fajn, když tam ještě týden vydrží, takže kontrola zase příští čtvrtek a když to bude podobné, tak na nejbližší termín císař. A hlídat ty pohyby, ale to už jsem si docela zvykla. Přes den je to dobré, kope docela často, ale v noci ji občas musím budit a to je trochu stres, koukám na hodiny, snažím se neusnout a decentně ji probrat. Ale dá se to. Co mě dostalo, tak když mě vyšetřila spodek, tak prý je všechno už nachystané, jestli prý nemám bolesti. No, neměla jsem, ale jak to řekla, tak sugescí mám pocit, že mám porodní bolesti snad i v uších. Sotva jsem dojela domů, mám to před 1,5 hodiny mhd. Tak snad je to fakt sugesce, říkala doktorka, že prý takhle to mají některé ženské i týdny, tak to mě zase trochu uklidnilo. Achjo, určitě to stojí za trochu stresu, aby tam malá pobyla co nejdéle, ale doufala jsem, že bude alespoň víc růst.
@knoflikarka jaaa objednavam v astratexu, v bonprixu maji super ceny, ale podprdy tam jsou vetsinou neee moc pekne - takove babickovske.. myslim na mou velikost. 🙂
@biciklissie to je stejne mazec.. me maly roste jak urvany, tobe mala neroste.. a obe skoncime s obavami o mimi na cs...
Musime verit, ze proste vse dobre dopadne.. ze vse ma svuj duvod..
proste to dobre dopadne a jina varianta pro nas NEEXISTUJE! ❤️💙❤️💙
@biciklissie Tak hlavně že jsou ozvy a průtoky ok, to je vidět, že se malé daří dobře. A ty odhady - chápu, že tě to stresuje, ale jsou fakt nepřesné, jsem teda zvědavá, co ti řeknou příští týden... Já zas po včerejšku hlídám, jestli něco neteče a pořád mám takový pocit, že jo, i když dnes ani ťuk 🙈.
@sju2929 Chápu, no můj styl to taky není, ale jsou tam levné, ještě v akci se zdarma poštovným, a navíc vůbec netuším, jak to u nás s kojením bude, takže zatím takto, aby bylo něco do porodnice 😉
@knoflikarka kojci mou velikost bonprix ani nema 🙊🤷🏼♀️
@sju2929 aha... No je fakt, že já jsem tam zjišťovala hlavně větší obvod, na košíčky jsem se tolik nezaměřila.
@sju2929 Asi tak, já se trápím tím, že malá bude mít náročný start, ale nic horšího si nepřipouštím. To by se člověk zbláznil. U mě ještě uvažují o tom, zkusit ji otočit, ale je tam zase málo plodovky. No, já pro to otáčení růčo moc nejsem. Tak Ti moc držím pěsti...

Tak z dnesni kontroly.. ozvy zase boj, nez jsme je natocili 🙈 nakonec se povedlo, porodni cesty mekke, propustna na 1,5cm, hlavicka naleha.. maly “zhubl” cca 200g 😃, cert aby se v tom vyznal.. a pokud se udrzime so utery 2v1, tak v utery kontrola na rizikove poradne a planovani cs..