icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

sju2929
27. zář 2018

Tak z dnesni kontroly.. ozvy zase boj, nez jsme je natocili 🙈 nakonec se povedlo, porodni cesty mekke, propustna na 1,5cm, hlavicka naleha.. maly “zhubl” cca 200g 😃, cert aby se v tom vyznal.. a pokud se udrzime so utery 2v1, tak v utery kontrola na rizikove poradne a planovani cs..

laja64
27. zář 2018

@dusovkam @darkwitch taky piju malinik-2x denně. Je to mňamka. @darkwitch proč by nešla vana v 6 neděli s miminkem? Chlap nebo někdo miminko prihlidne a hotovo. A ty budeš mít veget🍀 Jdu 3.10.dopoledne na gyndu a odpoledne mám reflexní masáž u terapeutky, tak třeba se to pak rozjede🤗🤗

darkwitch
27. zář 2018

@laja64 takminule jsem celé šestinedělí krvácela a myslím, že ted to nebude o moc lepší :D a nevím jak na tom bude tohle miminko, ale ta starší měla na napuštěnou vanu ještě lepší čuch než na sex a jak jsem si napustila vanu tak spustila řev :D

laja64
27. zář 2018

@darkwitch 😄😄 jo tak, ale tak s krvacenim to neva ta vana ne? Já si dávala pravidelně, krvacela jsem teda tak 14 dní a ne moc. No ty děcka fakt na některé věci čuch mají.

laja64
27. zář 2018

@darkwitch 😄😄 jo tak, ale tak s krvacenim to neva ta vana ne? Já si dávala pravidelně, krvacela jsem teda tak 14 dní a ne moc. No ty děcka fakt na některé věci čuch mají.

darkwitch
27. zář 2018

@laja64 radši s vanou počkám až po šestinedělí, však jsem na sprše vydržela celé těhotenství tak těch šest týdnů už zvládnu :D

laja64
27. zář 2018

@darkwitch Já taky chodím furt do sprchy ale na vanu už se těším teda, hlavně jak bude venku zima 🤗 No už mám to tady pomalu opadává, sem tam některá porodí. Myslím na @natysnovec at už má miminečko u sebe😊

dusovkam
27. zář 2018

@laja64 Mě právě chutná a moc ... 😂 Taky jdeš třetího? 😂Mě se zdá že to vůbec neutíká... 😐

laja64
27. zář 2018

@dusovkam Jojo 3.10.dopoledne 😄 No počkej, za chvíli se nenadejem a budem rodit 😁😁

laja64
27. zář 2018

Holky zásoba kojících podprsenek (tři vyztuzene-ty vynosim i později) a jedna obyčejná. Velikost 85G🙊🙊😂😂

sju2929
27. zář 2018

@laja64 myslim, ze moje 90-95 H, moc nezminuju 😁😂

laja64
27. zář 2018

@sju2929 No počítám, že po porodu možná ještě H přiobjednám 🙊😄

dusovkam
27. zář 2018

@laja64
@sju2929 Holky já ještě kupovat nebudu.. 😐 Ať si v porodnici říkají co chtějí.. U dcery jsem nakoupila a kojila jsem jen 14 dní kvůli ztrátě mlíka a zbytečně vyhozený prachy... A mám tu jednu šikovnou sportovní podprdu která je defacto na podobném principu jako kojící, a hlavně nevím jak mi ještě ty 🐐🐐 vyrostou... 😁

laja64
27. zář 2018

@dusovkam No v porodnici mi je to taky fuk, já je vynosim i tak, bo jsou vyztuzene a už jsem i nějakou novou potřebovala teda. A doufam, ze ty 🐐🐐 uz moc nevyrostou teda🤔😄

dusovkam
27. zář 2018

Jakpak to asi vypadá s @natysnovec?

sju2929
27. zář 2018

@laja64
@dusovkam
noo... ja mam normalne 85-90 I/H (zalezi ktery obvod).. kojici jeste nemam, protoze si nedokazu ani troufnout jak porostou 👀
Jen vim, ze 90 (a ani nejakou starou 95 - obvod pred par lety) nezapnu, bo bricho... tak jsem zvedava, co me ceka po porodu.. 🙈 a jestli na me bude jeste existovat velikost 👀

laja64
27. zář 2018

@sju2929 existovat určitě bude neboj😄 Já počítám, že se mi prsa už jen nalijou, a to zas není taková hrůza, akorát jsou pak jak silikony😁

codal
27. zář 2018

@laja64 já to nikdy nezažila, furt jsem na to cekala, jak se mi nalejou prsa a zvětší dekolt a nic.. nikdy jsem nebyla ta mamka, co jí prsa tečou sama a to jsem kojila 18mesicu😀... Podprdy jsem měla furt stejne:-/...

knoflikarka
27. zář 2018

@sju2929 v obchodech (Lindex atp.) jsem sháněla obvod 95 D - ani nápad, maximální obvody 85. Objednala jsem nakonec z bonprixu.

laja64
27. zář 2018

@codal já kojila jen 3 měsíce, ale pak jsem je taky vynosila ty podprdy. Ale fakt byly tvrdé jako silikony🤔😄

hannasweet
27. zář 2018

Já podprsenku koupila jen jednu 95D a kašlu na to 😁 beztak podprsenky nenosím a na těch pár týdnů kojení beztak zbytečný

darkwitch
27. zář 2018

Me se prsa v porodnici nafoukla a zpevnila ale to bylo jak kdyz v kreslených filmech daji do podprdy hadicku a pumpickou nafouknou a za par dnu se to srovnalo na normalni tvar a velikost teda asi o cislo vetsi nez pred porodem na 80 H/I

biciklissie
27. zář 2018

Ahoj holky. Tak jsem tady opět s každotýdenním hlášením z poradny. Nejhorší je, že malá už moc neroste. Přesně před tím týdnem měla 2,1, teď má 2,2 a to prý doktorka ještě přidává. Ale ozvy a průtoky v pořádku, jen stále hraniční množství plodové vody. Tak se tam o mě i radili. A verdikt je, že bude fajn, když tam ještě týden vydrží, takže kontrola zase příští čtvrtek a když to bude podobné, tak na nejbližší termín císař. A hlídat ty pohyby, ale to už jsem si docela zvykla. Přes den je to dobré, kope docela často, ale v noci ji občas musím budit a to je trochu stres, koukám na hodiny, snažím se neusnout a decentně ji probrat. Ale dá se to. Co mě dostalo, tak když mě vyšetřila spodek, tak prý je všechno už nachystané, jestli prý nemám bolesti. No, neměla jsem, ale jak to řekla, tak sugescí mám pocit, že mám porodní bolesti snad i v uších. Sotva jsem dojela domů, mám to před 1,5 hodiny mhd. Tak snad je to fakt sugesce, říkala doktorka, že prý takhle to mají některé ženské i týdny, tak to mě zase trochu uklidnilo. Achjo, určitě to stojí za trochu stresu, aby tam malá pobyla co nejdéle, ale doufala jsem, že bude alespoň víc růst.

sju2929
27. zář 2018

@knoflikarka jaaa objednavam v astratexu, v bonprixu maji super ceny, ale podprdy tam jsou vetsinou neee moc pekne - takove babickovske.. myslim na mou velikost. 🙂

sju2929
27. zář 2018

@biciklissie to je stejne mazec.. me maly roste jak urvany, tobe mala neroste.. a obe skoncime s obavami o mimi na cs...
Musime verit, ze proste vse dobre dopadne.. ze vse ma svuj duvod..
proste to dobre dopadne a jina varianta pro nas NEEXISTUJE! ❤️💙❤️💙

knoflikarka
27. zář 2018

@biciklissie Tak hlavně že jsou ozvy a průtoky ok, to je vidět, že se malé daří dobře. A ty odhady - chápu, že tě to stresuje, ale jsou fakt nepřesné, jsem teda zvědavá, co ti řeknou příští týden... Já zas po včerejšku hlídám, jestli něco neteče a pořád mám takový pocit, že jo, i když dnes ani ťuk 🙈.

knoflikarka
27. zář 2018

@sju2929 Chápu, no můj styl to taky není, ale jsou tam levné, ještě v akci se zdarma poštovným, a navíc vůbec netuším, jak to u nás s kojením bude, takže zatím takto, aby bylo něco do porodnice 😉

sju2929
27. zář 2018

@knoflikarka kojci mou velikost bonprix ani nema 🙊🤷🏼‍♀️

knoflikarka
27. zář 2018

@sju2929 aha... No je fakt, že já jsem tam zjišťovala hlavně větší obvod, na košíčky jsem se tolik nezaměřila.

biciklissie
27. zář 2018

@sju2929 Asi tak, já se trápím tím, že malá bude mít náročný start, ale nic horšího si nepřipouštím. To by se člověk zbláznil. U mě ještě uvažují o tom, zkusit ji otočit, ale je tam zase málo plodovky. No, já pro to otáčení růčo moc nejsem. Tak Ti moc držím pěsti...

Strana