icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

darkwitch
29. zář 2018

@biciklissie asi bych pro jistotu jela do porodnice at tě zkontroluji jestli se ti to nezda, může to být zatka v kombinaci s prohlidkou, ale stejne bych se bála .jestli to není začátek porodu...

knoflikarka
29. zář 2018

@biciklissie Taky bych radši jela do porodnice...

barunka229
29. zář 2018

@natysnovec Moc gratuluji 🍀😉

dusovkam
29. zář 2018

@biciklissie Radši jeď kočko... 🙂 Lepší 10x zbytečně než jednou pozdě

laja64
29. zář 2018

@dusovkam tak jsem tu chobotnici precenila 😑 Včera jsem si šla lehnout ve 22h, a do 2 rána úplně psycho. 4x jsem byla curat, malá v tom břichu delala úplně silenosti. I bych věřila že se snad otacela nebo co. Kopala pod zebrama, pak tlacila na mocak, pak mi přišlo že tam normálně dělala kotrmelce 😑 Vylezla jsem z postele až ted🙊

ojo
29. zář 2018

@natysnovec gratuluji, hlavně, že jste zdravé 🙂

ojo
29. zář 2018

včera jsem dostala od švagrové tip na kino....Po čem muži touží, že je to fakt sranda, viděla jsem i ukázky. Tak už vybírám termín a do porodu si ještě zajdem v klídku do kina 🙂

laja64
29. zář 2018

@ojo zajděte si na to, my jsme byli minulý týden, nasmějete se😊👌

biciklissie
29. zář 2018

Holky, děkuju. Asi raději zajedeme. Kdybych se dlouho neozvala, tak rodím - nemám přístup na net z mobilu...

laja64
29. zář 2018

@biciklissie tak se drž 🍀🍀🍀

knoflikarka
29. zář 2018

@ojo My jsme byli minulý týden na projekci v planetáriu, to bylo taky super, ačkoliv noc před jsem moc nespala, tak mě to bralo na spaní - ty sedačky se tam dají nastavit až do pololehu 😅. A do kina bych taky ještě ráda, uvidíme...

darkwitch
29. zář 2018

@biciklissie drž se přeju at to dopadne jak si přeješ 🙂

natysnovec
29. zář 2018

@regeditka myslim si ze ty jsi mela uplne to same...Ale s tim,ze ty jsi asi trpela delsi dobu ne???❤❤

darkwitch
29. zář 2018

Tak jsem zvědavá jestli prcek bude setrvávat v naprostém ignorování matčiných přání a když vydržel doted vydrží i do zítra, muž právě odjel na střelecké slavnosti a jsem zvědavá jestli by slyšel telefon, naši odjíždí na Maltu a sestra nemá auto :D

natysnovec
29. zář 2018

@barunka229 dekuji😊😊

natysnovec
29. zář 2018

@dusovkam jsem za ni stastna!!😍🍀🍀ona je moje srdce.

knoflikarka
29. zář 2018

@biciklissie Myslím na Tebe a držím palce!!

natysnovec
29. zář 2018

@biciklissie Myslim na tebe...🍀🍀

codal
29. zář 2018

@darkwitch manžel odjel s dcerou k prarodičům, takže já mám dneska veget, malá se podle všeho ven nechystá, tak koukám na film a odpočívám😀....

darkwitch
29. zář 2018

@codal mě tu dcera zůstala, takže odpočinek nehrozí :D ne ona už je velká a občas mě chvíli nechá, ale jinak je to pořád "maaamíííí pojd si hrát" nejlépe na zemi, ale aspon mi dá polštář oid zadek aby se mi lépe sedělo

dusovkam
29. zář 2018

@biciklissie Drž se! 💗
@natysnovec To je mi jasné.. 🙂 Však nový život je to nejkrásnější 💗
@darkwitch Má to prostě na háku... 😂

biciklissie
29. zář 2018

Holky, moc děkuju, ale dala jsem si sprchu a je to lepší. Krvácení zatím nic a bolesti pořád bez nějakých intervalů, spíš jako menstruační. Tak to asi budou poslíčci v kombinaci s tou hlenovou zítkou. Tak počkáme, co bude dál. Nějak se mi nechce věřit, že by to byl začátek porodu, na to mě to bolí fakt málo... To byl dobrej porod🙂.

ishumisz
autor
29. zář 2018

@biciklissie ja jsem prvni porod takovej mela.. podle me nebolestivej.. teda az na cestu do porodnice, tam uz to zaclo celkem gradovat. Ale to byly max dve hodky. 😀 Jinak jsem 5h s kontrakcema vicemene prospala.. vzdycky jen na pul minuty me to probralo a zas sem spala dal 😀

biciklissie
29. zář 2018

@ishumisz Já právě nemám žádné intervaly, prostě mě bolí břicho, když neležím a hýbu se už od včera, skoro rána. Tak to snad nebude ono, no... Teď pomalu začnu něco dělat, tak jsem zvědavá, co bude dál. Tak moc děkuju, snad to bude ok.

sju2929
29. zář 2018

Holky, taky Vas detatka dneska zlobi? Me teda dneska strasne.. boli me v krizi, v podbrisku, casteji mi tvrdne brisko :/ dneska jsme se rozhodli, ze mamka odpocivat nepotrebuje 😁🤭🙏🏻

laja64
29. zář 2018

@sju2929 Jo zlobí, celkem psycho, pohyby jsou dost bolestivé, teď už se budu snažit trochu spočnout. Teď jsme dorazili ze Pstruží farmy, bylo ukončení sezóny,to jsem chtěla ještě stihnout tak příští týden kdyby se malá narodila bych si nestěžovala🤔😁 Připadám si jak Obelix😄😄

sju2929
29. zář 2018

@laja64 tak super 🙂 noooo... asi bych si taky nestezovala uz 😁 zacina to byt celkem neprijemne... uz chapu, proc vsichni rikaji, ze ten konec tehu je nejhorsi.. 👀

laja64
29. zář 2018

@sju2929 jojo, ten poslední měsíc je fakt děsný 🙊 Joo, ještě 3.10.jsem objednaná na reflexku ,tak po ní by se to mohlo rozjet 😁😁

ojo
29. zář 2018

Mě fakt vadí dole jakýkoli chemický přípravek, od čtvteční kontroly, kdy mě dr. prohlídla i dole mám zase nepříjemný pocit, kůže bolí i trochu pálí a zase výtok, tak dneska nasadím globule na srovnání. Od doby, co jsem přestala používat intimgel a mýt se jen vodou vše v pohodě, i po sexu.

laja64
29. zář 2018

@ojo a zkoušela jsi Herbalon? Je bez flavonoidů-bez mýdla-myju se s nim od té doby co jsem porodila před 6 lety😊

Strana