Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Děkuji moc holky ❤️😍😘
@jitiss Graatuluuji❤❤At se vam dari...
@petronelas Našemu budou zítra tři týdny a režim máme trochu nepravidelný - některé dny je malá aktivnější/rozmrzelejší a to krmíme a přebalujemekaždé 2 hodiny, jindy je spavější a spí třeba i 4 hodiny přes den a 6 hodin v noci. Koupeme většinou odpoledne podle počasí (když je teplo) a míry znečištění :D (když třeba bylo vícero explozí co vlhčené ubrousky zcela nezvládly) cca 2x-3x týdně.
@jitiss gratuluju 🙂
Dobré ráno děvčata. 🙂 Já s tou otázkou budu prudit snad do tý doby dokud neporodim, ale jaká byla noc? 😂 Já opět párkrát vzhůru na wc, ale prcek začal řádit až teď a jen co se vzbudím- šup poslíčci... Takže jestli mi dr.řekne že se nic neděje, hamilton nezabere,tak už mě fakt asi klepne. 😂😂
@dusovkam Dobré ráno, u mě noc mazec, mi připadalo, že tam mala dela fakt kotrmelce 😑 Na wc asi 3x, ale ty kopance silene. No dnes poslední den a noc, kdy se může rozhodnout sama, jinak zítra o tomto čase už povezeme malou do školy a nástup do nemocnice. Jen doufám, že začnou vyvolavat hned ráno a nebudou čekat třeba do odpoledne 🙊
Děkuju holky 😍❤️. Domca je v pořádku, ale maminka má komplikace s dělohu. Tak snad to zvládneme...
Ty jo to bude mit manzel radost rano az vstane...ten vitr nam vzal nastavbu na plote😂😂😂
@natysnovec ojejda🙊🙊😑
@knoflikarka doufám, že vše v pohodě a máš už miminko u sebe🍀🍀 Zítra mám nástup tak to se na té Fakultce asi fakt sejdeme ne?😁
@laja64 U nas to byl.mazec...a furt to pretrvava....
@natysnovec tady taky ještě dost fouká, malou odvezl do skoly dnes bratranek,tak já ještě hnipu v posteli, zatáhla jsem závěsy a zkusím ještě zdrimnout😄
@laja64 Musí sama a ještě dnes 😁 No případně uvidíš, známá měla nástup a dali ji hned po vyšetřeních..
@natysnovec Joo mě už volala tchýně že část plotu je někde na návsi... 😂 Tady to taky pěkně fučí a prší ;je to hnus velebnosti 😂
@jitiss Gratuluju k chlapeckovi.
@darkwitch Kéžby 😁 Ale taky se tak nějak snažím na to nemyslet, takže teď dopo jsem si ještě něco udělala doma, následně péče o xicht a pak jen sprcha,jít zaplatit nájem a hurá poradna a modlim se aby tam malej zas nechrápal 😁Jediný co tak se klepu na to, jestli se něco změnilo a na hmat 😃
Ahoj, přeji krásnou středu 🙂 Tak u nás taky klidná noc, jen párkrát WC a kojení malé. O to veselejší máme dopoledne. Chlap blbě zavřel ke zvířatům a vlítl tam pes. Přišel nám to říct soused. Chlap je tam od rána, tak nám toho asi moc nezbylo ☹ Jako loňské slepice, kuřata, vykrmené kachny, běžci, králíci, křepelky ☹ Doufám, že zbylo aspoň něco ☹
Ahoj holky, Nestíhám vás vůbec číst, ale jdu si už pro radu. Jsem z toho všeho docela vycukaná, tak když mi napíšete svůj názor, tak budu ráda. Otázka č. 1, jak často je normální u týdenního miminka zvracení? Mě se pozvrací tak 1-2x denně, vždycky hned po nakrmení (UM), buď vše nebo část. Myslím, jestli třeba nenechávám blbě odříhnout. Držím jí při krmení trochu ve sklonu, hlavičku výš. Po nakrmení přesunu ještě výš, buď chvíli ponosím nebo v sedě pohoupu, poplácám po zádíčkách. Ale přiznám se, že se docela bojím, odhodlávám se teď zkusit polohu na tygříka, ale je tak maloučká a křehoučká... Občas si krkne i víckrát, občas nic. Jídlo do ní musím tlačit, je spavá (žloutenka) a hrozí, že by nepřibírala. A otázka č. 2, jaký máte názor na dudlík? Já nikdy moc nebyla pro, ale podlehla jsem a malá ho má. Tím, že ji musím pořád budit na kojení nebo pak uspávat, cca každé dvě hodiny, tak jsem docela vyřízená a i jí je mi líto, že ji nenechám chvíli v klidu. Po jídle se často kroutí, nespí, tlačí, ale jen někdy se vykaká. Přitom je fakt hodná, nepláče nebo jen trochu, ale je hodně neklidná. Já, jak jsem na nervy, tak mi vyhovuje, že když jí šoupnu dudlík, tak se úplně uklidní, strašně jí to pomáhá i při tom tlačení. A já se víc vyspím, jak tolik nebrumlá, jinak vyskakuju při každém jejím zvuku, i když se nic neděje. Ale neodbývám ji tím, že jí ho dávám (snažím se málo, ale i tak se to nasčítá a je mi jasné, že si ho bude časem vynucovat)? Že jí šoupnu dudlík, místo toho, abych ji konejšila. A co kdyby chtěla zvracet, neudusí se, když má dudlík (má matraci zvednutou, leží na boku a mám monitor dechu)? Omlouvám se za dlouhý text, ale dost v tom tápu a děsně mě trápí, že ji třeba zanedbávám. Hodně s ní mluvím při přebalování, pak klidněji při krmení, občas ponosím, dám pusinku a pohladím nebo sedím u postýlky, ale je fakt, že asi úplně nejsem typ, co by ji měl v posteli pořád a hodně nosil a houpal. Pak mám pocit, že ji jen uspávám a šoupu dudlík, abych měla klid...
Předem moc děkuji za názory, i negativní. Nějak hledám tu zlatou střední cestu. Ty prví dny jsem od ní nedokázala ani odejít z pokoje, teď zase mám pocit, že ji zanedbávám. Musela jsem uvěřit té chůvičce s monitorem, že to funguje, jinak bych prostě fakt z toho pokoje neodešla nikdy.

@jitiss odpočiň si🍀