Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Tak děvčata: Kubík má 5,17 kg, přibírá vzorně a doktorka říkala že mlíko ještě mám (když jsem ji řekla kolik odstříkam) a že i kdybych měla kojit jen 2x denně tak furt to je dobrý kvůli imunitě a protilátkám atd. Což zase beru a chápu. Prý mám klidně sbírat mlíko 24 hodin že i to se počítá. 🙂 Na noc mám dát sunar a v noci zkusit kojit, že prostě prcek si vezme to co potřebuje a že je to jedno z miminek co jí prostě častěji a menší porce. 😂 Takže jsem se uklidnila a uvidíme jak to půjde. Držte pěsti ☺ Asi zas nasadim homeopatika, minule mi to pomohlo 🙂
@knoflikarka Taky si myslim, ze um neni jako mm. Ale hold kdyz to nejde, tak to nejde, proc jeste zbytecne prudit. Tak je dobre, kdyz jsou rozumni...
@dusovkam Tak super, myslim, ze to asi dopadlo nejlepe, jak v te situaci mohlo.
Holky, tak hlasim od nas, ze kycle uz je ok a naty uz nemusi tu silenou abdukacni perinku nosit. Uz jen siroke baleni (nebo tedy ji) na noc. Tak to jsem obrovsky stastna. A na hexu jdeme v patek, snad to bude ok. Za dva dalsi tydny pak na prevenar. Myslim, ze jsem se s nazorem na to s novou mudrou krasne shodla. Zda se moc fajn. Ta puvodni taky, ale treba nemerila a ani nic nepdala do zdravotni prukazky. Tak jsem rada, ze jsem ji na uvitanou vzala kyticku a svicku. Jo a do ted usi jen pichali, ale ted budou objednavat vercajk na nastrelovani, takze i to je bezva. Taky ruzne druhy nausek, tak budu muset podumat, jestli dat treba chirurgickou ocel nebo plast ci jake dalsi moznosti budou.
@biciklissie já dávala první plast-to se dává přímo do té nastrelovaci pistole, a byly superni ✔
@laja64 Moc diky za zkusenost. Ono to trochu zni divne, jak driv porad jen zlato, zlato, zlato. Ale taky nad tim plastem uvazuju. Kdy pak da clovek nejake sve? Kdy chce nebo je na to nejake pravidlo?
@biciklissie ty plastové jsme museli mít tuším 2 měsíce a pak vyměnit za to co chceš 😊
@laja64 Aha a jakoze pak se musi vymenit nebo jen muzou?
@biciklissie ty plastové se měnit musely, proto jsem dávala nastrelit zlaté
@biciklissie Snad ano, teď ještě aby se dařilo... 😦 Protože dva dny po sobě jsem akorát jedla 3x za den, což je brutálně málo. A skončila na mě teď péče o všechno a všechny doma, chlap akorát vykoupe a dá večer po jídle odříhnout a tím to hasne 😔Dcera má teď před pololetím, mají jednu písemku za druhou a tak ji nechávám v klidu učit se. 🙂
@biciklissie ano , jak píše @darkwitch - ty plastové se měnit musely. U nás se teda nastreluji jen plastové ✔
@laja64 Tak tady se ségry nezapřou 😊👍♥️
Holky,tak my včera 3m prohlídka,malá má 5,75kg a 61cm,je to moje velká holka🙂.. krásně už pase koně, vydrží sledovat hrazdičku a dokonce už ručičkou sahá po hračkách a občas si i nějakou "vezme", a už se začala nahlas smát.. nejhezčí je,že kdykoliv se nad ni nakloním nebo promluvím, tak se rozzáří jak sluníčko..ona je to děsná pohodarka,když nemá hlad,tak je strašně zlatá.. je to naše holka šikovná.. máme z ní velkou radost ❤️!
@dusovkam No, tak to nemas jednoduche. Chapu te s tim jidlem, ja od nervu mela v porodnici zaludek v prcicich. Jsem skoro nejedla, nepila a nespala a pak to tak dopadlo. Tak to zkus uhlidat, ale je to tezke, no... Ja ted jim akorat 2x denne a plus vecer mozna nejakou prasarnu, ale ja nekojim, tak je to jedno. Ale vy, co kojite, musite byt k sobe ohleduplne...
@laja64 Děkujeme moc, Leni 😘vy jste taky krásní všichni 😉😊, teď jsem si prohlížela zpětně příspěvky a prohlížela fotky ať jsem zase v obraze 😀. Tak už jenom kilo a půl a doženeme vás 😀, my to dáme 💪🏻😂. Koukám, že Leuška má pořád stejně krásné háro 👍🏻 a směje se krásně 😍.
A jinak ta podoba holek je neuvěřitelná! Ségry se fakt nezapřou! 😀😀😀😘
@biciklissie No zvládla jsem už horší věci, tak holt zatnout zuby a makat na tom.. 😁
@biciklissie chirurgická ocel se nemusí,dcera už ji má rok.
Dobre ranko,budete uz prckum zkouset davat prikrmy? my meli 2.1. 3 mesice a mudr. rikala, ze uz cca od pulky mesice mu mame zkusit dat banan, mrkev... mate jeste nejake tipy co dat?
@petramana Ahoj, chci začít od ukončeného 4. měsíce, hlavně proto, že jsme na UM a malá dost blinká, tak doufám, že to třeba pak bude lepší. Začala bych tou mrkví klidně pořád dokola, stejně uvidíš, jak moc to pak mimi bude chtít... A proč vám to vaše Dr. doporučila tak brzo, jestli se smím zeptat?
@petramana doktorka ti povedala, ze mozes zacat uz takto skoro? Nasa o tom ani pocut nechce, ale maly ma priserny reflux a mlieko odmieta tak by som najradsej zacala hned :D ale len 12.1 bude mat 3 mesiace, tak ak mame cakat do ukonceneho 4.mesiaca tak sa zblaznim. Vcera nam vsehovsudy vypil 350ml za 24 hodin

@dusovkam Myslím, že většina doktorek bude co se nekojení týče v pohodě. Držím palce, ať to hlavně dopadne k oboustranné spokojenosti. 🍀
@biciklissie Naše pediatra mi poprvé, když jsme tam byli a jak viděla, že mě trápí to, že nekojím, taky utěšovala - že prý dneska už to dělají tak, že je to skoro stejné jako MM a tak. Což vím, že není, ale byla jsem ráda. Gynekologa mám teda chlapa, ten toho moc nekomentuje, pokud není třeba 😀