icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

oveckaluky
15. kvě 2018

@regeditka No přesně, já plaším a lítám se kontrolovat pořád, i ve 20. tt...hlavně když to trochu přeženu a pobíhám kolem úklidu nebo třeba vaření, tak je toho pak i víc mi přijde...
@natysnovec To je jen těhotenský hlen - protivný, ale nezávadný, právě ho tu rozebíráme 😉

natysnovec
15. kvě 2018

@oveckaluky aha....ja se lekla...Ty jsi proste takova mamina....si hodna....uplne sem se lekla...bylo to takovy nazelenaly...asi🙁😊

oveckaluky
15. kvě 2018

@natysnovec Taky to tak občas mívám, to jsou ty naše rozházené hormony 😉
Jo, mamina - už bych pomalu mohla být babička 😀

natysnovec
15. kvě 2018

@oveckaluky ale ale 😁😁😁

oveckaluky
15. kvě 2018

@natysnovec No fakt, starší dceři bylo minulý týden sedmnáct - a tuhle jsme s chlapem potkali nějakou jeho spolužačku ze střední, a ta se chlubila, že její vnučka už oslavila desáté narozeniny 😀 Si ty vnoučata děláme sami, no 😂

natysnovec
15. kvě 2018

@oveckaluky 😁😁😁😁vtipny....

knoflikarka
15. kvě 2018

@oveckaluky jo tak to mám stejně... když přijdu z nákupu nebo uklízím, hlavně když je ještě vedro do toho, je toho daleko víc a taky pak kontroluju kalhotky, když cítím, že "teče" 😀 Jenom mě překvapilo, že to třeba nepřišlo hned po vysazení toho Utrogestanu, jak jsme se tehdá o tom bavily, ale až poslední cca 2 týdny. No nic, intimky z Utrouše ještě zbyly :D

oveckaluky
15. kvě 2018

@knoflikarka Jj, bez intimky ani ránu, to bych se furt převlíkala 😀

lobella
16. kvě 2018

Holky, byla jste nektera na triple testech? V gennetu mi je doporucili, moje dr, ze to necha na me, screening vysel v poradku, ale rikam si, ze i kdyz vychazi triple casto falesne pozitivní, ze si je necham udelat... Vcera jsem zacala 16tt a odber me doporucili jit az za cca 2 tydny... Mela jsem za to, ze se delaji v 16 tydnu... Kdy tedy jit na krev?

janinkadodinka
16. kvě 2018

@lobella ja byla v 17+2 tt

xhex
16. kvě 2018

@lobella když spojíš výsledky screeningu a triple testu do integrovaného testu, tak by to mělo bejt hodně přesný. Já teď čekám na výsledky. Že screeningu jsem měla uvedený rozmezí 2 týdnů kdy jít na krev a můj doktor mi řekl, že mám jít hned z kraje, takže jsem byla 15+4

lobella
16. kvě 2018

@xhex ja mam z gennetu taky 2-tydenni rozmezi, ale az od 22.5 do 5.6,pricemz toho 22.5 uz budu 17+0, takze to abych sla hned z kraje doporuceneho rozmezi

codal
16. kvě 2018

U nás to vypadá na holčičku👸... Všechno snad v pořádku,jen trochu zvětšená ledvinová pánvička,ale to prý zatím nic neznamená,tak se nebudu stresovat❤️...

oveckaluky
16. kvě 2018

@lobella Nebyla, s doktorem jsme se domluvili, že když screening vyšel na jedničku, že je nebudeme řešit, právě pro tu jejich častou falešnou pozitivitu. Jinak se dělají prý v 16. tt, řešili jsme to v minulé poradně, a to jsem byla v tom 16. tt, tak že by mi tu krev rovnou nabral, kdybych chtěla...

biciklissie
16. kvě 2018

Holky, dnes trochu něco pro zasmání. Konečně jsem se odhodlala říct to v práci, včera. No, takové reakce jsem tedy opravdu nečekala. U vedení jen zájem o to, kdy to bude a jak mě tedy nahradit. Začali to řešit asi vteřinu po mém oznámení. Že mám nějaké zdravotní problémy už jsem musela zařvat do diskuze o mé náhradě a dvakrát, aby mě vůbec postřehli. Na to konto jsem byla vedoucím uklidněna, že prý jako o nic nejde, jeho ženě prý doktor říkal, že "tam" snad něco vidí až do čtvrtého měsíce🙂🙂🙂. Myšleno asi, že těhotenství do té doby vůbec nebylo jisté🙂🙂. A vůbec, prý problémy jsou do šestého měsíce úplně normální a pak se to spraví🙂🙂🙂. Já jsem fakt měla dost. Jako to, že on je odborník úplně na vše, to jsem už věděla, ale až takhle🙂🙂🙂. No, byla to lekce, že nezájem je fakt lepší. Dnes jsem si ještě vyslechla rady o kočárcích, porodu a kojících podprsenkách od kolegů. Zdůrazňuji, že skutečně od kolegů, chlapů🙂. Bylo mi docela trapně, jsem měkká někoho odpálkovat. K tomu jsem se odhodlala až po radě, že ať nejdu do žádného alternativního typu porodu, že hrozí komplikace a hlavně krvácení. Tak až při tom popisu krvácení jsem to stopla. Pak jsme se tedy opět vrátili k podprsenkám, prdíkům a kojení🙂🙂🙂.

knoflikarka
16. kvě 2018

@biciklissie Tak to jo :D ale zas na druhou stranu je fajn, že se dneska chlapi o to taky zajímají ;)

biciklissie
16. kvě 2018

@knoflikarka 🙂No, co je moc, to je příliš. V tomhle případě to bylo spíš poučování a vnucování. Co se dá říct na takové to: "bla bla, no, však počkej, to poznáš sama". Ale jako v globálu ano, jsem ráda, že dnes se tatínkové angažují.

jitiss
17. kvě 2018

Ahoj hoky, tak se hlasim z dnesni kontroly. Vse zatim v poradku. Delal tam kotoule a i nam maval a uz vim, co to bude 🙂. Bude to kluk :D . ted prezit cekani na druhy screening... doufam, ze to utece rychle...

knoflikarka
17. kvě 2018

@jitiss Tak to jsou super zprávy! Kdy jdeš na 2. screening? 🙂

knoflikarka
17. kvě 2018

Jinak jsme dnes koupili první věc do "výbavičky" - auto 😁

jitiss
17. kvě 2018

@knoflikarka 11.6.jdu zase do Gennetu. Uz se tesim. A zaroven mam i respekt.

biciklissie
18. kvě 2018

@knoflikarka Tak to je pořádná věc do výbavičky🙂.

lobella
18. kvě 2018

@knoflikarka take hledame auto, oba jezdime s manzelem v hromade plechu, bezpecnost zacina a konci pasem, tak hledame neco rodinneho... Nemate nekdo tip? Bazarove do 70 tis, s airbagy, spolehlive, levne nahradni dily i udrzba, kdyz bude klima bylo by fajn,.. Libi se mi hranata auta ve stylu aut do terenu, auta typu fabie se mi nelibi, ale je mi jasneze ve finale pujdem podle penez, dostupnosti nahr.dilu a spolehlivosti...

natysnovec
18. kvě 2018

@oveckaluky ahoj furt nic☹

ekelly
18. kvě 2018

@lobella podle me jsou nejlepsi na bezpecnost skodovky, volkswageny, audi, nebo bmw.my mame octavku a spokojenost 🙂 Hodne mista v kufru, takze s kocarem zadny problem.

knoflikarka
18. kvě 2018

@lobella No tohle je naše první auto a je to Fabie :D combi, my jsme vyloženě Škodovku chtěli, právě kvůli cenově dostupnějšímu servisu. Rozumíme tomu oba prd, ale co nám poradili ti, co se vyznají, tak radili buď Fabii 1.4 (bez turba) a nebo Octavii 1.9. Naše Fabka má klimu i 4 airbagy a je to dovoz z Německa, interiér i kufr neoježděný, neflekatý a voňavý :D. Dali jsme za ni 80 tis.

oveckaluky
18. kvě 2018

@natysnovec Co nic? Pohyby? To je tou placentou vpředu, ucítíš je asi málo, no :-/ Ale na UTZ bylo všechno v pořádku, ne?

niki1107
18. kvě 2018

@natysnovec Ahoj, pohyby ? Ja jsem 18+6 a zatim jen simrani a bublinky

natysnovec
18. kvě 2018

@oveckaluky jj bylo...teda alespon to na ty genetice rikaly.

natysnovec
18. kvě 2018

@niki1107 ja nic.

Strana